הצילווווו נתקעתיייי

הצילווווו נתקעתיייי

שלום לכם אני חדשה בפורום ומאוד אשמח להעזר בכם לאחרונה לומדת את נושא הטארות התחלתי עם הספר של גידי גלבוע כך שאני מנסה לשנן את הפריסות לפי שיטת הלימוד שלו השבוע קיבלתי ספר חדש של ציפורה אלדר ושם מופיע הפריסה הקלטית אחרת מאצל גידי גלבוע לדוגמא: פריסה קלטית של גידי גלבוע 1-בעד השואל 2-נגד 3-עבר 4-הווה 5-עתיד ראשון 6-עתיד-שני 7-עמדת השואל 8-עמדת הסביבה 9-חששות השואל 10-סיכום ואצל ציפורה אלדר זה כך:שימו לב להבדל 1-בעד 2-נגד 3-שאיפות 4-הווה 5-עבר 6-עתיד 7-עמדת השואל 8-עמדת הסביבה 9-פחדים ותקוות 10-סיכום אנא עיזרו לי יקרים אני ממש מבולבלת בין שני הפריסות האלו,מה נכון ומה לא נכון?

זה אותו דבר !!!!ואת תמיד יכולה

לראות את העמדות איך שאת מרגישה,,את גם יכולה לייצור עמדות איך שאת מרגישה שטוב יותר לך........בהצלחה

מניסיוני....

לא חשוב איזו פריסה. את צריכה להתחבר אליה ולאורך זמן תגלי שזה הדדי. אורקולית

תודה לכם נשמות טהורות

עזרתם לי מאוד וברשותכם בבקשה * האם הפריסה הקלטית היא אמנם המומלצת ביותר? * בנושא ספציפי כשהשאלה היא קצרה כמו: כדאיות לגבי נסיעה/קשר/מעבר איזו פריסה הייתם ממליצים לי ? אודה לעזרתכם ותודה על התגובות

ועוד שאלה ברשותכם

ומקווה לתגובות ממש סקרנית ללמוד את הנושא איך דולים שמות/מילים מפריסה? מישהו מכיר את התורה הזו? קראתי שמחברים את האותיות הבאות מהארקנה הגדולה וניסיתי לשאול שאלה והופיעו בפריסה כמה קלפים מהארקנה הגדולה כך שהיו מס' אותיות אך לא ממש התחבר לי עם השאלה, זה לא נתן לי שם או מילה מכוונת ולכן הייתי רוצה הסבר בנושא זה בבקשה בבבקשה תענו לי אתם כל כך מקסימים ואני רוצה ללמוד

TaPanta

New member
לארקנה גדולה יש סימול של אותיות

עבריות זה נכון. כל אות דרך אגב היא עולם בפני עצמו, אם תחפשי למשל ניתוח של השם שלך לפי אותיות תוכלי לראות שהשם של די קולע לאישיות שלך. אינני יודע מה ניתן לדלות מה האותיות בזמן הפריסה עצמה... למעשה אני עד היום מגשש בעניין הזה.... אשמח לשמוע גם אני :>

בוקר טוב אשת חיל

מנסיוני הדל גם המיספרים וגם האותיות לא ממש עוזרים בקריאה. לנומרולוגיים יש תובנות נוספות מיכך אך הם לא מצאו שיטה מדוייקת להסביר אותה. לכן כדאי להתרכז במשמעות הקלפים. אוהב מיקי

TaPanta

New member
גם כאן אני חושב שהתשובה די זהה

מה שמומלץ לך הוא מה שמניסיון עובד לך, או יותר נכון זורם לך. את יכולה להתחיל בפריסת השאלה מספר קלפים לפי מספר מילים, נראה לי שאין פריסה יותר בסיסית ממנה. אני אישית לא ממש מתמחה בה אבל אני בטוח שיש כאן כמה שיוכלו לתת לך יותר פרטים עליה...

הייתי מגדירה - מקיפה

לא הייתי משתמשת במומלצת אלא מקיפה. היא נותנת מספר מבטים, גם על השואל וגם על הסביבה, גם על עבר וגם על הוה ועתיד וכמובן מגמות. לא הייתי משתמשת בפריסה זו לכל שאלה. אלא כאשר רוצים לראות התפתחות, השתלשלות וכיוונים. בכל מקרה ריבוי הקלפים נותן תמונה יותר מפורטת. בהצלחה. אורקולית

אורקולית מה זה מקיפה?

שם של פריסה? איך עושים אותה? האם ניתן לבצע פריסה לפני ראות עיני הקורא? כלומר שהקורא ימקם את מקום הקלפים בדרך ובמיקום שהוא יקבע את מקומם כמו עבר,הווה, עתיד,רצונות,דרך פעולה וכד' האם זה אפשרי? כי אני עושה הכל כמו בספר

../images/Emo6.gif שם כן. - של פריסה? לא בטוחה

אבל יתכן. מקיפה מהכוונה שיש בה מהכל. כמו שכתבתי בהודעתי הקודמת, יש מידע על השואל והסביבה על זמנים ומה שמשתמע מזה וכמובן זרימה. ולגבי מיקום קלפים, אזי כל אחד יכול להמציא בחירה. הרי מגוון הפריסות הן יצירה של יש מאין, יתכן שלאורך שנים אבל בהחלט יש הרבה פריסות, מישהו או מישהו-ים היה צריך להמציא אותן. אבל..... אם את מתחילה או לחילופין מרגישה שאין בך את היצירתיות להגדיר פריסה חדשה אז כמובן שאת יכולה להשתמש בקיימים, ואז ממגוון של פריסות את בוחרת את המתאימות לך ואת אלה שאת מתחברת אליהם. והערה נוספת: גם לעשות כמו בספר זה בסדר. בדומה לבישול....יש מקום "לכמו בספר"....ויש מקום להמצאות וגיוון לפי טעם אישי ויכולות אישיות....ולשניהם מקום מכובד. בהצלחה ואגלה לך סוד, גם אני נשענת על "כמו בספר" - משמע ממגוון פריסות שלמדתי ואימצתי עם הזמן. אורקולית

למעלה