הצילוווווו

הצילוווווו

בזמן האחרון...בשבועיים האחרונים ככה התחילו לצאת לי פצעים.. עד לפני שנה לא השתמשתי בסבוני פנים וקרמים.. התחלתי להשתמש, ולפני חודש התחלתי עם משהו חדש שאיזו קוסמטיקאית דחפה לי...והיא אמרה שזה מתאים לי והכל..יכול להיות..לא יודעת...אבל מיום ליום יש לי יותר פצעים מעל הפה...יש לי כבר איזה 6 פצעים מעל הפה!!לא רוצה ללכת לשום קוסמטיקאית עכשיו!!! יש תרופות סבתא להורדת פצעים???????טבעי הכי טוב

אני משתמשת עכשיו

בסבון וקרם של חברת renew. החימר יעזור את אומרת?:pלהפסיק עם הניקוי והקרם?כאילו אני חודשיים בערך משתמשת, אבל לאחרונה הפצעים התרבו לאחרונה

אני לא מכירה את החברה

אבל אם את חושדת שהפצעים מגיעים מהקרם והסבון אז להפסיק ולראות אם זה באמת מזה. אולי זה בגלל שקיבלת מחזור? אולי את אלרגית למזון כלשהו? זה יכול להיות מהמון סיבות, ההמלצה המה שלי היא ללכת לבדוק את זה אצל רופא עור.

מכינים את החימר בבית.

קונים בבית טבע או בבית מרחקת שמחזיק מוצרים טבעיים. זה אמור לעלות בסביבות ה30 שח לקופסא מכובדת

איזה חימר אבל?החום הזה?חח.

לא ,נכון?איפה משיגים אותו? ומה בקשר למים המינרליים?איפה משיגים?

עוז46

New member
לאשה קטנה

כמו שנכתב בשרשור, בבית טבע, ויש שני סוגי חימר. לבן וירוק. עדיף לרחוץ את הפנים לפני המסכה להסרת קרמים ושומנים ואני מעדיף אתהשמן ההידרופילי שהוא על בסיס מים. באותה היזדמות פילינג עם שמן סלק סוכר מעורבב בזרעי פשתן טחונים ( את כבר בבית טבע והמוצרים מה זה זולים) ורק לאחר שטיפה במים חמימים ויבוש, למרוח מסכה של חימר לתפוס שלווה אלוהית ( רצוי להכין מבעוד מועד שתיה עם קשית כי בדיוק בא לי) לאיזה 20 דקות ולאחר הורדת המסכה, להוסיף לחות לעור (אני מעדיף איזה שמן נשא אם שמן ארומתי) ואת עם עור בוהק ורענן בהצלחה

אני פשוט מפגרת לרגע

אבל חימר?????? איך קוראים את זה בכלל????אני כבר מתחילה להתבלבל

ואם אני קונה את זה מוכן בחנות טבע

זה עולה בין 30 ל40 שקל? אני בורה אולי חח אבל איך קוראים את זה?לא כמו חימר החום הזה שעושים בו צורות נכון?:\

מוכן , זאת אומרת לא את האבקה עצמה..

אלא פשוט ישר לשים על הפנים בלי להכיין כלום

עוז46

New member
ולאשה קטנה

עדיף שתימצאי קוסמטיקאית באזור מגוריך שתדריך אותך כיצד להשתמש ומתי בהצלחה

galim29

New member
זאת לא תורה מסיני../images/Emo8.gif

בסך הכול מערבבים חימר ירוק עם קצת מים ומורחים על הפנים. זה לא דורש הדרכה מקצועית. אני מאוד רגישה בפנים והמסיכת חימר שמכינים לבד היא הכי טובה מכל מה שניסיתי עד עכשיו.

galim29

New member
תוספת מצוינת לחימר../images/Emo140.gif

כמה טיפות שמן לוואנדר ואז המסיכה לא מתייבשת מהר מדי וצובטת את הפנים.... לקנות גם בבית טבע את השמן וגם את החימר הירוק שמגיע בקופסא אטומה. לערבב עם טיפה מים (רצוי מינרליים) ולא בקערת נחושת אחרת זה מתחמצן... לערבב לעיסה ולמרוח על פנים קצת רטובות עם מים. אחרי 10 דקות להוריד (אפשר פשוט לראות שהחימר התייבש על הפנים). המסיכה הכי טובה שיש.

עוז46

New member
תוספות מצוינות

אבל אני לא מבין גדול בשמנים, ויש אלרגיות ורגישויות לריחות. לכן איני ממליץ דרך "האח הגדול" על תוספות ותיחכום יתר. עדיף ליעץ על בחירת ריח או ערומה מעודפת בלי לציין שם.ולפעמים הפשוט ביותר הוא גם הטוב ביותר חיבוק חם

למעלה