הצילווווווו!!!!!!

הצילווווווו!!!!!!

מה זה הפרסומות פלאש האלה שמופיעות לי באמצע המסך כשאני מבקרת בפורום???? זה ממש מפחיד!! שמישהו יסביר את זה ועכשיו!!! יום קיצי לכם, מיכל

black soul

New member
איזו? פה?!

כן, זה באמת מפחיד, הפרסומות גם משמיעה קולות! אני חייבת לציין שהאתר של תפוז הולך ומדרדר אגב, איפה קורט קוביין? כבר מזמן שלא ראיתי אותו כאן....

leeloo

New member
פה!.... איפה?! פה!

די!!!!!!! חלאס !!!! אני קוראת להשמדת הפרסומת ה``פה``אית הזאת! נמאס! זה תוקע לי כל פעם את המסך, ואני צריכה לחכות איזה 20 שניות עד שה``פה`` המעצבן הזה מחליט לעזוב אותי לנפשי! בכל חור אפשרי הוא מופיע, והקטע ה``נהדר`` הוא שבעצם האתר עוד לא נפתח!! למה לעזאזל מפרסמים אתר כשהוא עדיין לא נפתח?! למה אני צריכה להתענות במשך 20 שניות עד שהפה הזה יוותר ויפסיק לגרום לכל המסך לחרחר ולגרום לי לחשוב שמשהו קרה לו....אז באמת- די!! קלטנו יש אתר ששמו ``פה``, ברגע שיפתחו אותו, שימו פרסומת למעלה, כמו שעושים עם כל דבר, אבל אל תתקעו לי את המחשב כל פעם! חוץ מזה, בעניין המחשה התקוע, המחשב שלי ממש הפחיד אותי! אני רושמת הודעה ופתאום הוא עושה לי erorr באקספלורר, אז אני סוגרת את האקספלורר, ואז רציתי לעשות הפעלה מחדש, אז אני סוגרת את הנפסטר (שבינתיים מנגן לו שירים ברקע...) והוא רושם לי: Napster- *&^{@כ! crushed! מה?! מה קרה לנפסטר? בקיצור, השתגע לט המחשב, הנפסטר, ושות`.

kit k@t

New member
משהו קורה לנפסטר

אחרי שלא פתחתי את הנפסטר חודשיים בערך היום באמצע הגלישה הוא פתאום צץ לי באמצע המסך והטעין את עצמו כמובן שסגרתי אותו אבל זה היה מפחיד מישהו יודע מה קרה לנפסטר? קאט

mmm

New member
נפסטר...

כמה עצוב, היא נטענה באמצע, התוכנה הנהדרת והגאונית, שאנשים רעים הרסו אותה. וזה רק גרם להתרבות הMP3. הם לא הבינו שהריסת הנפסטר תוריד את משמיעי השירים למחטרת, הם יפנו לאתרים לא חוקיים. בנפסטר היה אפשר לשלוט על השירים, ואולי אף לפרסם מוזיקה ולמוכרה. אבל הם ביטלו את האפשרות הזאת. BY mE

kit k@t

New member
אז זהו שאני חשבתי שהיא גאונית

אבל אחר כך גילית שנפסטר נתקע בערך פעמיים ביום(אני לא מגזימה)וממש הורס את המחשב ומי שיגיד שגם איימש נתקע נכון גם הוא נתקע אבל בערך פעמיים בשבוע לעומת הנפסטר אז לי יש איימש ואני גאה בזה!!! קאט

MERD!

New member
זה מוזר

אני משתמש בנפסטר על בסיס יומי וזה לא עושה לי אף בעיה וגם לא נתקע אף פעם. אולי זה בגלל שאני נשאר בגרסאות ישנות אני לא סומך על החדשות

leeloo

New member
גם אני ככה!

אני תמיד מחדשת את הגרסאות בתוכנות אחרות, אבל בנפסטר כשהגיעה גרסת ה- BETA 9 ושאר חברותיה, חקרתי ובדקתי האם שווה לי בכלל להוריד אותה, וראיתי שהתוכנה הרבה יותר גרועה מהגרסה 8, ו-8 לא נתקע לי אף פעם, חוץ מהזמנים שהמחשב שלי מחליט להשתגע לו ככה בפאנן, אז גם נספטר נופל קורבן, ומתחיל להשתולל גם! לפעמים דברים ישנים הם לא דברים רעים, אלא יותר טובים!!

shovalAM

New member
לי הוא לא עולה בכלל

אני אישית רק התחברתי לאינטרנט לפני איזה חודשיים -ישר לתוך כל הבלאגן של נאפסטר אז איך שבאתי להוריד את התוכנה, הוא הוריד לי את הגירסה הישנה שלא הצלחתי לפתוח אותה אפילו פעם אחת- ולא רק זה, היא גם טרחה לתקוע לי את המחשב אז התייאשתי ומחקתי אותה מהמחשב- בנתיים אני מורידה שירים מגופ למרות המבחר הנורא דל שלהם לפחות זה מוריד כמו שצריך שובל (למי ששאלה, כן מנווה ים בת 15 ואת לא מוכרת לי, מצטערת) נ.ב- אני צריכה 2 שירים שאני לא מצליחה להשיג אותם בשומקום באינטרנט אז מי מכם שמתנדב להוריד לי אותם אז המס איי סי קיו של י הוא : 115996502 השירים הם- alanis morissette-cant not (concert-roseland) the pixies-hey (doolittle) תודה

*may*

New member
הוא עזב את הפורום..

ממזמן.. והוא הודיע שהוא עוזב. (נראה לי.. לא ?)

flowr..

New member
נבירה בהודעות האחרונות של קורט

קוביין: ההודעה האחרונה נכתבה לפני כחודש, משהו בקשר לתיקנים. בכל מקרה. לא, הוא לא הודיע שהוא עוזב. מה שמשאיר את האפשרות שהוא יחזור פתוחה. יום טוב. flowr.. flowr..

*may*

New member
לא לא לא כאן..

הוא לא אמר את זה כאן.. לפחות לא לי.. הוא אמר את זה באייסיקיו.

נעל

New member
בסדר, מספיק להתלונן!

וזה לא היה מופנה דווקא למיכל. מיכל היא רק תירוץ בשביל נעל כרגע, כדי שהיא תוכל להתלהב מהפרסומת האגרסיבית הזו עד מאוד. זו פשוט פרסומת מצויינת. מישהו ניסה ללחוץ ``פה``, לראות מה בעצם אומר כל הקשקוש הזה עם ה-``בקרוב...`` שמופיע כמעט בכל פרסומת מאז הפעם הראשונה שהלכנו לקולנוע או פתחנו טלויזיה? שום דבר (ביקורת חברתית? תפוז חוברים לפרוייקטים אומנותיים?? לא נשלה את עצמנו...). וזה פשוט כל כך משכנע. לפי מס` ההיטים שמופיעים באתר הזה של המפרסמים הפרסומת ממש ממש אפקטיבית, כמעט אפשר לחשוב שזה ניסוי בפרסום, כי הרי אלה עובדים הכי טוב (עיין ערך מכתב החוצות שפורסם ב-23 מקומות ברחבי תל אביב והגיע לכל עיתון ומהדורת חדשות ישראלית אפשרית תוך שבוע). כולם לוחצים ונכנסים (לפחות 24000 כבר היו שם, אם נעל זוכרת נכון). פשוט מדהים. ...אבל...(!) אם נעל הולכת להתקל בעוד פרסומות כאלה בעתיד, היא בעצמה הולכת לשלם למישהו שיפיל את האתר שיש לו יד בזה (במקרה זה תפוז). אם החיפוש אחר צורת פרסום חדשה ברשת יניב תוצאה *כזו* כנראה שיבוא הקץ לגלישה השקטה והנעימה (?) נעל ;-)

mmm

New member
אה....

הפרסומת נוראית וm עצמו לא יכנס יותר לאתר, שנטען לאחר 10 דקות, אולי בגלל חיבור איתי אולי בגלל שהם הגזימו. אז לm לא איכפת כל עוד הוא לא נתקל בפרסומת וכאשר הוא נתקל הוא מתעלם. ובאשר להפיל את האתר, עוד יהיו כאלו. BY mE

למעלה