הצילוווווווו

Natinat21

New member
הצילוווווווו

נשפך לי קצת לק על המחשב הנייד שלי. בין האותיות של המקלדת וגם קצת על הרמקול בצד ימין. אי אפשר להגיע לשם ולנקות את זה... מה עושים? נשארו לי כתמים על המקלדת מניגוב הלק על קצת אציטון. זה יכול להרוס לי את המחשב? כי בינתיים הכל עובד. איפה אפשר להחליף רק את החלק של המקלדת? וכמה עולה דבר כזה? האם זה בכלל אפשרי?!!?

יאיר B

New member
לק?!

וניקית עם אצטוון? על פלסטיק?! בעיקרון אי אפשר לנקות לק עם אצטון על פלסטיק כי האצטון ישרוף את הפלסטיק. כך שהרבה מ הלעשות אין. לגבי נזק למחשב - אצטון הוא חומר מאוד נדיף ובהנחה שהנייד לא עבד בזמן שניקית עם אצטון, סביר להניח שלא נגרם לנייד נזק. השאלה היא אם המקלדת עובדת כמו שצריך. מקלדת אפשר להחליף, אבל זה יעלה לך (זה לא במסגרת האחריות). עושים את זה בדרך כלל אצל היבואן, העלות היא של כמה מאות שקלים.

Natinat21

New member
ניקיתי כשהמחשב עבד...

אצל היבואן? קניתי אותו במגה נראה לי. יש מקום פרטי שעושה את זה? אתה יכול להמליץ לי על מקום כזה שמחליף מקלדות? אולי יש דבר כזה של ניקוי מחשב מבפנים?

יאיר B

New member
לכל מחשב יש יבואן ולא משנה איפה קנית אותו.

מי היצרן של המחשב, איזה דגם הוא? לק זה לא חומר שניתן להוריד אותו בקלות. ניקוי פנימי של נייד מתייחס לאבק (בעיקר על מערכת הקירור).

Natinat21

New member
אולי אפשר לקחת לבדיקה.

אני רוצה לעשות את זה מחר על הבוקר. באיזה חנויות מבצעים את זה?!??! אני מראשון. אולי אתה מכיר מקום בראשון שמבצע החלפה של מקלדת?

יאיר B

New member
אני מהצפון וההיכרות שלי עם המרכז היא מאוד

שטחית. חוץ מלנובו יש גם בת"א את לפטופלאבס (לגגל) שיודעים לתקן נידיים אבל לא בטוח שיהיה להם חלק כזה. במרבית המעבדות שאני מכיר (בכלל), לא מתקנים שום דבר על המקום, צריך להשאיר את המכשיר לכמה ימים (בעיקר בגלל שיש תור של תיקונים, לפעמים צריך להזמין חלקי חילוף שאין במלאי).

Jan22

New member
מקלדת אתה יכול להחליף .פשוט קונים מהחברה

או מEBAY ,איזה דגם מדובר ?

Natinat21

New member
לנובו N100

זה מבאס הוא אפילו לא שנה אצלי ויש לי לשלם עליו עוד שנתיים. ואני בחורה. איזה בחור ישים לק ליד המחשב?!?!?

יאיר B

New member
טוב, אז מחר מתקשרים ללנובו ישראל ושואלים

אותם מה הפרוצדורה להחלפת המקלדת וכמה זה עולה. טלפון של לנובו ישראל יש בשאלות נפוצות של הפורום - לנובו.

Natinat21

New member
אוקיי

תודה רבה על העזרה! מקווה שלא יעלה הרבה. העיקר שיהיה בסדר.

Jan22

New member
יש בחורים ששמים לק ..

הם מאלה שמתחברים לצד הנשי שלהם .. מקלדת של N100 לא עולה יותר מדי ,לא אמור לעבור את ה100-120 שקל. כמו שיאיר אמר -דרך קישורי הפורום (או גוגל).

Natinat21

New member
צודק... אבל הם בודדים.

בנוגע למקדלת... במעבדה זה גם יעלה בסביבות ה150 שקל?!? אני רוצה גם להחליף את הרמקול- רק את הלמעלה שיהיה אסתטי, אבל אני רואה שזה כבר חלק גדול יותר במחשב. הפלסטיק הזה שמסביב למקלדת. כמה זה יכול לעלות?

למעלה