הצילווווווווו

ortal13

New member
הצילווווווווו

מישהו יכול להסביר לי מה זה הקלטת הלוהטת של אקזיט ומה זה המשאית של פאנטה? ומישהו פלייייז יכול להגיד לי אם פליפה נחת כבר או שלא ומתי הוא מצלם באקזיט אם הוא מצלם? היום הוא ייצלם? צילם כבר? בבוקר? עזרההההה והסבררררר פלייייייז:( אמ.... תודה? כן.. תודה!

אני יכולה להסביר לך רק על המשאית..

כשהמסע המוטרף מגיע לעיר כלשהי הוא מביא איתו את המשאית שעליה נמצאים שני זוגות כאלה של אופניים שכמה שיותר את מדוושת ככה את מגיעה לגובה יותר גבוה וזהו.. הנה אני יוסיף לך תמונה שתראי מה זה...

ortal13

New member
ו....

אם את מגיע גבוה?מה את מקבלת?למה מנחים מתארכים שם גם? ובקשר לפליפה ולקלטת הלוהטת למה את לא יכולה לענות לי?

Scratchy Girl

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif:

הקלטת הלוהטת-באמת שאין לי מושג לא שמעתי על זה
המשאית של פאנטה-זה הולך ככה: נרשמים למסע המוטרף של פאנטה עם עוד 2 חברים אפשר להרשם דרך האתר קרייזי טריפ ואפשר להרשם גם דרך נקודות המסע המקדים בארץ <כל פעם המשאית מגיעה לעיר אחרת..תוכלי לראות דרך המפה הזאת מתי המשאית תגיע לעיר שלך ואפשר להרשם שם> מתוך כל אלה שנרשמו השופטים בוחרים 30 חבורות <שלישיות של ילדים שנרשמו> 30 החבורות שנבחרו יקבלו עמוד באתר קרייזי טריפ עם מקום לשטויות שהם עשו ושהם יעשו,החבורות יקבלו משימות מטורפות ועל כל משימה הם יקבלו ציון מהגולשים..רק הטובים יעלו לשלב הבא אחר כך המנחים של אקזיט יקחו את החבורות שנשארו ליום גיבושון איפושהו בארץ..מי שישרוד את הגיבושון הזה ילך לאולפן של אקזיט לתחרות ראש בראש מנחי אקזיט יבחרו את הטובים ביותר לשלב הבא הטובים ביותר יזכו במסע באירופה..תוכלי לראות את המפה כאן בקשר לפליפה-היום יום שלישי...שידור חי..והוא יהיה היום באקזיט

Scratchy Girl

New member
אמממ...

אמרו לי עכשיו שהוא יהיה באקזיט ביום חמישי.. אז זה לא בטוח..או היום או יום חמישי...

ortal13

New member
שירני

תודה רב בקשר ל משאית ממש הסברת לי טוב ובקשר לפליפה...שלישי או חמישי? אתמול אסי ומלי אמרו בשידור שהוא יהיה היום!

Scratchy Girl

New member
אוקיי בדקתי באתר של המורדים../images/Emo3.gif

וזה מה שהיה כתוב: היום, בסביבות השעה 15:30 אחרי הצהריים, ינחת בארץ פליפה קולומבו, אחרי ציפייה ארוכה מאוד. בניגוד לפעמים הקודמות, לא תתקיים מסיבת עיתונאים חגיגית לאחר הנחיתה, וגם לא ביום שאחרי. ביום רביעי, ה-7 ביולי, תערך הקרנת הבכורה של הסרט של המורדים, בהשתתפות פליפה קולומבו. ביום חמישי בצהריים יצטלם פליפה לתכנית "אקזיט" בערוץ 10, שתשודר ביום ראשון. עדיין לא ברור האם במהלך השבוע וחצי שנותר לו להמתין להגעת שאר השחקנים, יבחר פליפה להשאר בארץ או לחזור לארגנטינה

ortal13

New member
יאאא הלוואי שיינחת היום ב3 וחצי

ככה שייצלם יום חמישי!!!!!הלואי שלא יהיה היום באקזיט תחזיקו לי אצבעות שלא יהיה היום באקזיט כי ככה אני יוכל ללכת יום חמישי לאולפניםםם!!!!

../images/Emo181.gif../images/Emo42.gifאיזה באסהההה

אני ביום ראשון לא אהיה בארץ ואני לא אוכל לצלם תמונות

ortal13

New member
אה של פליפה מתארך?

אבל תוכלי לבוא לאולפנים יום חמישי ולצלם תמונות זה יותר שווה חחח

ortal13

New member
?

מי אמר להחזיק אצבעות ולמה זה מזל רע? אני לא זוכרת שדברנו על זה חחח

אני רואה שלא רק אני סתומה.. חחח

"ככה שייצלם יום חמישי!!!!!הלואי שלא יהיה היום באקזיט תחזיקו לי אצבעות שלא יהיה היום באקזיט כי ככה אני יוכל ללכת יום חמישי לאולפניםםם!!!!" ראית את האצבעות?! קיצר.. מזל רע... חחחחחחחח

איזה כיף לך..../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

אני הולכת ברביעי בבוקר
היה יפה
(אבל אל תגלי לי את העלילה
אני רוצה הפתעה..
) (יש לך איסיקיו?!)

למעלה