הצילווווווווו

הצילווווווווו

יש כאן מישהו בכיתה י???? איך אתם לומדים???אני לא מצליחה להכריח את עצמי לשבת וללמוד!!זה כ"כ משעמםםםםם!!אני עוד שנייה נרדמת פה על הספר!!(וזה כבר קרה!!)חחחח וי שלי שאלה חייבים ללמוד אימפריאליזם????וכתות חייבים??יש פה מישהו שמהמר על נושאים ולא לומד אותם? אהההההההההההההההההההה ש-י-ע-מ-ום!

Drorrrrrr

New member
היום ישבתי לקרוא את החומר

גיליתי שאני יודע אבל אני עדיין חייב לשבת וללמוד וזה כזה משעמםםםםם קראתי ופיהקתי יהודה המכבי, אנטיוכוס, יאסון, אחיו של יאסון, מנלאוס, עוד אנטיוכוס
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

איסקרה

New member
שמע , דרור

אני תמיד מתרגש מחדש לראות בחור צעיר נהנה כל כך מלימודי ההיסטוריה

פראזניק

New member
דווקא כדאי לך ללמוד...

תלמד, תדע, תצטרף לפורום הזה. כדאי לך, יש כאן חבר'ה מעולים

Me 4eVer

New member
תלמדי עם מישהו..

זה מה שאני עושה כשאני לא מצליחה לבד.. או שתעני על שאלות.. או שתמצאי קורבן ותספרי לו על החומר.. בכל מקרה לדעתי השיטות הכי טובות זה לדבר על זה/ לכתוב.. כי מקריאה לא נקלט הרבה.. ועדיף לא להמר.. ואם את כבר מהמרת תדעי על הכל ~לפחות~ בכלליות.. אגב, לנו אמרו שבגלל שבנושא מרד בר כוכבא הורידו כמעט הכל.. ועל מה שהשאירו שאלו שנה שעברה.. כנראה לא יהיה עליו.. ובטח יהיו מושגים על זה.. כי אותם השאירו.. אבל אי אפשר לדעת..
באסה..
ואמפריאליזם זה הכי קל שיש..

איזה לחץ!

חחחחח תודה!!!אני באמת אמצא לי איזה קורבן מסכן!!או שאני אדבר אל הקיר!חחח !ויש לנו את המורה הכי חרא בעולם!בכלל אל לימדו אותנו מרד בר כוכבא המרד הגדול וכל זה !אז אני מה זה בלחץ!אני לא מבינה איך זה הולך איך השאלות בנויות!אההההההההה ונגיד המושגים אז בכלל לא נתנו לנו את הכל רק את של בית 2!כאילו מהמתיוונים גד הכתות וז-ה-ו!!אהההההה הצילו!תגידי יש לך את המיקודית של רכס?נכון יש שםם בסוף שאלות כאלה כאילו כמו בבגרות אז זה באמת ככה בנוי?? חחחח בכל מקרה תודה על העצה וסליחה שכתבתי הרבה!חחחח :)

Me 4eVer

New member
../images/Emo13.gif

לא נורא.. אותנו לא למדו התיוונות.. חלק לומדים את זה וחלק את זה.. יש 4 שאלות.. שתיים על ייון ושתיים על רומא! מושגים של בית שני: הלניזם, התייוונות, כוהן גדול, ה"חקרא", הברית עם רומא, איסיים מושגים של תקופה שניה: מדינת היהודים, תכנית באזל, הצעת אוגנדה, אימפריאליזם, סכסוך פשודה, מלחמת הבורים. מושגים של תקופה שלישית: איגרות חוסיין-מק מאהון, הסכם סייקס פיקו, המרד הערבי, הגדודים העיבריים, נאום 14 הנקודות, ג'ורג' קלמנסו. יודעת מה.. נראה לי שיש לי קובץ במחשב שמכסה את כל המושגים! אני אחפש ואעלה אותו! ושאלות בבגרות זה בעקרות ככה: שאלה אחת מכסה כמה דברים.. למשל: "הקונגרס הציוני הראשון בבאזל- מה היו הסיבות לכינוסו, מי היו מתנגדיו, ומה היו ההחלטות שהתקבלו בו." אבל הקטע הבעייתי כאן עם הימורים זה שלא רק שבכל שאלה הם מחברים לך כמה דברים, אלא גם מחברים לך שני סעיפים.. אז אם את עונה על א' את חייבת לענות גם על ב'.. בדיוק כמו ברכס! אז מצאי קורבן/קיר/מראה.. דברי הרבה.. וסליחה שגם כתבתי הרבה..

Me 4eVer

New member
הנה../images/Emo26.gif

דף שהתכוננתי איתו לאחד המבחנים.. את השאלות המורה נתנה ואת התשובות אני כתבתי.. זה לא מכסה את כל החומר (ולא מכסה הרבה מתקופה שלישית) חסרים שלושה מושגים בתקופה שלישית.. אבל בכל זאת..

איסקרה

New member
מקריאה ראשונית

אמנם רק רפרפתי אבל תשמעי שליף מכובד מאד בהחלט נראה כנייר לא רע להתחבר אליו ב24 השעות האחרונות לפני הבחינה

איסקרה

New member
זו הדרך

כשמכינים שליף ממש טוב לא צריך אותו בבחינה. ועכשיו ברצינות (או חצי רצינות, השעה השעה ) אם תתחילי להכין לך סיכומים כאלו לפי נואים ובנפרד על כל המושגים שבמיקוד הצלחתך מובטחת. ותנסי בכתב יד. שלא תגיעי, חלילה, לבחינה ותחפשי את המקלדת כי שכחת איך כותבים.

למעלה