הצילוווווווווו

הצילוווווווווו

טוב בלילה שבין שישי לשבת לטענתי ראיתי רוח , אני לא יודעת מזה היה, בדיוק התעוררתי מחלום, והסתכלתי ליד הרגליים שלי וראיתי שם מין ילד...אוף אני כבר לאדעת........כתבתי על זה בבלוג שלי, אם זה מעניין אתכם... קיצר אחי הגדול טוען שגם הוא לפני שנה או יותר ראה רוח, אבל לא את אותה רוח, הוא אומר שזה היה איש לבן שמחזיק סדין ומנהר אותו... גם הוא התעורר משינה עכשיו שתי אפשרויות, אני ואחי מושפעים מסרטים ומהחברים שלו (אני מבלה עם החברים שלו..והינו לילה אחד עם החברים שלו ודיברנו מלא מלא על רוחות ובלאגנים..קיצר מאז אני מפחדת...) אפשרות שניה, יש לנו רוחות בבית וצריך לעשות גרוש רוחות... עכשיו, אני רוצה לעשות גרוש רוחות, ושמעתי שלא צריך להביא איזה רב או משהו ושאפשר לבד, אאז קודם כל אני רוצה לדעת אם זה נכון דבר שני אני חיפשתי בגוגל ולא מצאתי איך עושים גירוש רוחות אז אם מישהו יודע ויכול לתת לי יותר מידע בעניין אני אשמח, כי אני כבר משתגעת וקשה לי לישון ואני מתה מפחד, והכללללל...וגם כתבתי על זה בבלוג שלי, פשוט תראו בתגיות המתאימות אבל אני אשמח לתגובות מכם ולמעט עזרה, אני משתגעת, ושעה אני מחפשת איפה לדחוף את ההודעה הזאתת, ואני חושבת שלכאן הכי מתאים אני מודה לכם מראששששששששש פליז תעזרו לי...אני חייבת לדעת שהבית שלי זה מקום בטוח ושאני יכולה לישון בשקט אני חייבת לעשות משהו כדי להרגיש יותר בטוחה בבית תודההההההההה מראששששש מיטל :(

קודם כל תרגעי

יכול מאוד להיות שחלק מהחלום או מהשינה, או מהתת מודע פשוט המשיך לתוך המציאות העירנית שלך, כמו שקורה לעיתים גם בשיתוק שינה, אני לא חושבת שזה בהכרח מרמז על רוח בבית או מצריך עשיית גרוש, האם קרו עו דדברים נוספים חוץ מהראיה שלך ושל אחיך, בזמן שקרוב לשינה?
לינוי

במיקרה הספציפי שלך

אני חושבת שפשוט דמיינת.. זה טבעי שאנשים מדברים הרבה על רוחות ואז חוזרים כל אחד לביתו ומתחילים לפחד ולדמיין דברים. אני יודעת שקיימות נשמות שמסתובבות בניינו וגם לי וגם למשפחתי קרו כל מני דברים על טבעיים. אני יודעת שזה קיים. אך אין לך מה לפחד מזה. אם זאת תופעה שחוזרת על עצמה זה כבר משהו אחר. מיקרה חד פעמי לא צריך להלחיץ אותך.

smallnig

New member
הכל טבעי, תכנסי ותקראי בבקשה

מה שקרה לך זו תופעה הנקראת "שיתוק שינה" תחפשי בגוגל אם את רוצה, מה שקורה כאשר אתה מתעוררת ישר אחרי חלום ואת עדיין על הגב שלך המוח עדיין ממשיך להראות לך תמונות כי הגוף שלך לא זז, אז המוח "חושב" שאת חולמת.

smallnig

New member
ואצלך כל צל זה רוח.

קראת כבר מה זה שיתוק שינה, אז תקראי מה היא רשמה ותביני על מה אני מדבר.

smallnig

New member
בדיוק, חה.

"יש לי בובה רדופה שקניתי" "אם לא הייתי מכירה את האישיות של הבובה לא הייתי קונה"

smallnig

New member
תסבירי לי איך בדיוק

אפשר להסתכל על הרגליים מהתנוחה של שינה על הבטן? חוץ מזה יכול להיות שטעיתי וזה לא משנה אם זה על הבטן או על הגב כל עוד הגוף משותק.

....

לא הסתכלתי על הרגליים, אלא ליד הרגליים, אם אני ישנה על הבטן, אני מסתכלת לצד ולמטה, ואני רואה את מי שעומד ליד המיטה, הבנת?

לדעתי

עם זאת רוח אבל רק עם זאת רוח היא לא עשתה לך משהו רע והיא לא מפריע כי לא הרגשת אותה עפ פעם ולא ראית אותה עד אתמול אז פשוט לא לעשות כלום

למעלה