הצילוווווווווו

הצילוווווווווו

הכנתי את הרויאל המדובר פה לעוגת יומולדת לחברה של הבת שלי אבל אבוי העסה הסמיכה הזו לא כל כך התקשתה על העוגה. נשארה מתפוררת ולא מספיק קשה. האם יש להוסיף לאבקת הסוכר והחלבון עוד משהו? מה לעשות כדי שיהיה קשה ויציב כמו סוכריה????????????
 

shokko

New member
לניסיוני לא צריך להוסיף שום דבר

אבל אולי מקור הבעיה היה באבקת הסוכר? סוג אחר? או פג תוקפה? אני שואלת משום שמסתבר שיש יותר מאיכות אחת של אבקת סוכר אני משתמשת בסוגת
 
למעלה