הצייעצות

הצייעצות

ביום חמישי האחרון קראתי בווי נט על סדנאת פסיכודרמה למגמגמים לתושבי חיפה והצפון בשיתוף עם אוניברסיטת חיפה משהו שמע על זה משהו מחכה לתגובות .

stkachov

New member
ביום חמישי

הייתה במוצקין פגישת ההכרות. אני לא הייתי שם, אז אני מציע שמי שכן היה שיספר מה היה והאם הסדנא אכן תתקיים. אם כן מדובר ב-65 שקל לפגישה בת 3 שעות.

The big man

New member
ביום חמישי

היה מפגש-אמב"י בקרית-מוצקין. זה היה ערב-מבוא לסדנת-פסיכודרמה בהנחיית-ד"ר אלי אברהם. היינו שם בערך 10 אנשים. הייתה גם דורית בגון שהיא קלינאית-תקשורת. בתחילת-הערב ישבנו במעגל ואלי הסביר לנו על הפסיכודרמה ועל הסדנה.בפסיכודרמה זה משחקי-תפקידים כשהמשתתפים משחקים כל מיני דמויות שהשפיעו עליהם כמו: הורים, חברים וכו'. לאחר ההסבר עברנו לשלב המעשי של הערב.לפי ההדרכה של אלי, הלכנו בחדר בהליכה כבדה ואח"כ בהליכה קלה, ובהליכה רגילה.אח"כ כל אחד שפגש בבן-זוג או בבת-זוג שלו/שלה אמר אחד לשני שלום עם חיוך. אח"כ כל אחד הציג את עצמו בפני בן/בת-הזוג . בני-הזוג הלכו באותו כיוון כשאחד מהם עושה תנועה מסויימת והשני מחקה אותו וחוזר על התנועה.בהמשך התאספנו במעגל וכל אחד בתורו נכנס למרכז המעגל תוך כדי שהוא מבצע תנועה מסווימת ואומר משפט מתאים וכל היתר חוזרים על זה. אחרי-כןכל אחד התיישב בכיסא מול כולם והציג דמות שהוא מכיר לדוגמה הורה שלו או חבר. הסדנה עולה 65 ש"ח למפגש בן 3 שעות באוניברסיטת-חיפה.למי שרוצה להרשם לסדנה הרי הכתובת באינטרנט: http://hw.haifa.ac.il.טלפון: 04-8288622/3. פקס: 04-8288621

למעלה