הציטוט הנצחי

The Messiah

New member
הציטוט הנצחי

"אני נכס לאומי,עשיתי היסטוריה.אני דמות נערצת. גידי גוב נישק לי את הרגליים" מיקי ברקוביץ´ מסכם קריירה בידיעות אחרונות 97

הציטוט העוד יותר נצחי

(תגיד את זה במבטא אמריקאי כבד): אנחנו על מפה ואנחנו נשארים על מפה לא רק בספורט אלא בכל

קיר קמט

New member
קילקלת את זה

זה - אנחנו במפה ואנחנו נשארים במפה לא רק בספורט בכל. (מה לעשות שיש לו בעיות תחביריות.)

The Messiah

New member
שלי יותר טוב...

ממש דמות להעריץ מיקי ברקוביץ´ אני לא סובל אותו

roy marom

New member
אני מניח שאתה לא סובל איש.

בטח מקורביך הם פרדי קרוגר, ג´ייסון מיום ששי השלושה עשר, סטאלין, קאסטרו ומאו צ´ה טונג. אכן, אלילים לשמם של אינפנטילים כמוך.

roy marom

New member
ושכחתי...../images/Emo129.gif צ´ה גווארה.

והכי חשוב: אנחנו לא סובלים אותך.

The Messiah

New member
עד לכאן! הפעם הגזמת תגיד הכל רק לא.

.. שאתה שונא אותי כי זה האהבה של אנשים כמוך שמחזיקה אותי ובקשר להודעה הלא ממש עניינית שלך אני יגיב בכל זאת שאף אחד מהאנשים שהזכרת הם לא מקורבים שלי או אנשים שאני מעריץ ובקשר לעלבון שלך מזה שאני לא אוהב את מיקי ברקוביץ´ אז לא יעזור כלום הוא השתקפות של הכדורסל ישראלי ילדי פוסטר שחצנים.לסיכום אומר שגם הוא וגם כל שחקני מכבי בכל הזמנים יכולים מבחינתי לשבת להתחצן אחד עם השני על כמה שהם יפים ומוצלחים.

YA BETCHA ../images/Emo70.gif

תגיד
רבה לשימון שבזכותו ריאל מדריד שיחקה אשתקד במלחה
אגב,הוא היה יכול גם לעזור לקומוניסטים ששיחקו נגד מילאן להשאיר את המשחק בארץ שלשום אבל I"M VERY GLAD THAT HE DIDN´T
שתחנקו

bigi1

New member
יאללה למחוק... מה זה החרא הזה

"שתחנקו" מה שאני חייב לציין בלי קשר לכלום זה ההפתעה שלי שאת גם אוהדת כדורסל אישה וגם אוהדת מכבי כי זה ממש מצב לא שכיח זה לא כאילו שמכבי זה הקבוצה של כל חלשי האופי שלא מבינים מהחיים שלהם...

למעלה