הציטוטים שלא ישכחו, 5

nogao10

New member
הציטוטים שלא ישכחו, 5

שלום מעריצי בון ג'ובי והפינה ההזויה, שהם במקרה אותם אנשים... ממש מפתיע! אז חיכיתי עד היום לפרסום הפינה כי אני נוסעת מחר למדבר (החם ביותר!) לטיול שנתי, שכולל שינה באוהלים, הרבה שעות בליכה, והרהורים בלתי פוסקים על מזגן!!! נו, חוויה או לא???? אז היום יש את אחת האסופות המוצלחות יותר, לדעתי, אבל בואו נתחיל ולא ניתן לכם לחכות יותר! ************************************************************************* לכל רגישי טיקו (החירש, המעצב, הגבר-גבר, הבוגר), דייויד (דייב, משפוחס, גנבריאן, שאנטי-ג'ו, הסקסי, הגנב), ריצ'י (סמבורהמן, סמבוקה, סמבוקי, הסקסי, אל הסקסיות, הגיטריסט שמזייף, פשע האופנה) וג'ון (מעורר הבחילה, הסקסי, זה שכל הבנות נמשכות אליו, זה שלא בוגד בדורת'י (חוץ מבאירועים מיוחדים!) בונג'יובאני, זה שבמקרה נולד עם השם של הלהקה), אז מצאתם את המקום הנכון. בשמם של אל הסקסיות (הם עדיין רבים מי זה בדיוק) והשאר, קריאה נעימה!! ***********************************************************************************
טיקו: אלק יש לי רעיון! נשבר לי מזה שריצ'י מתלבש זוועה וכל זה.. אז מה דעתך שנביא לו את אליס קופר בלילה ונעיר אותו... אלק: וואי... זה רעיון מעולה, בדיוק אליס התקשר אליי ואמרתי לו לבוא.... מה אתה מסתכל עליי ככה? אתה היית אומר לא לאליס? זה לא נראה כאילו אם אתה מסרב לו הוא יבוא אלייך בלילה, מחופש לעצמו, ויגרום לך להתקף לב?
ריצ'י: ואני מסוגל ללבוש מכנסיים שנראות כאילו מישהו ניסה ללעוס אותן ועדיין להיראות טוב! ג'ון: יש פואנטה במה שהוא אומר דייב: שהוא נראה טוב? ג'ון: לא, שהמכנסיים שלו נראות כאילו מישהו לעס אותן..... טיקו: לא התכוונתי, הייתי רעב!!
ריצ'י: טוב, אז דייב, בואו נעשה משהו עם תוספות השיער שלך ונמשיך דייב: זה השיער האמיתי שלי ריצ'י: אופס!
דייב: מהההההההההה??? ג'ון: דייב?? איך הגעת לכאן?? דייב: מה זאת אומרת?? זאת הפינה ההזויה!! אם אני לא אהיה כאן, איך יצחקו עלינו שאנחנו...... כלום!!!
ריצ'י: קמתי היום והרגשתי לא טוב, כאילו משהו חסר... קמתי, והסתכלתי מסביב, ופתאום הבנתי! כשישנתי, הת'ר באה ולקחה את כל הרהיטים! ג'ון: הכל? ריצ'י: אפילו את המיטה שישנתי עליה. ג'ון: מה שגם מסביר איך דייב גנב ממך בגדים כל השנים האלה בלי שתתפוס אותו.
יו: זו חקירה פדרלית סודית, אבל כל מה שאני יכול לספר לכם זה שבשנת 1987 נקלט בלווייני הפדרציה נצנוץ מוזר שמגיע מאזור ניו ג'רזי, הנצנוץ נראה מסוכן, ולכן נשלחו אין ספור אנשים כדי לחקור את זה. לבסוף התברר שזה הניצוץ המסוכן של להקת רוק בעלת חוש אופנה גרוע!
ריצ'י: טוב, ג'ון, זה לא יפה לומר את זה, כי אם תסתכל על תמונות משנות ה80.. אוי, שכחתי, אי אפשר לראות אותנו בתמונות, השיער המגעיל שלך הסתיר את כולנו!!!!!
דורת'י (לג'ון):בתור אחת ששכבה איתך יותר מארבע פעמים, זה לא כזה שווה.. . ****************************************************************** אני צחקתי ממש!! אני ממש אוהבת את הרב, אבל יש לי מקום מיוחד לשתי הבדיחות האחרונות... אבל לדעתי זה אחד משני המשפטים הכי קלאסיים שיו אי פעם אמר! ותודה, כרגיל, לישראלי של הפינה- אני מודה מודה מודה לשוקי וייס שלא הביא את בון ג'ובי לארץ- לפחות לפני שהערצתי אותם, אבל עכשיו אני מעריצה ודי... הבנו את המסר! עכשיו אפשר!! תהנו!!!!!!!! ונתראה בקרוב

LIRONSH100

New member
ואי........

טוב אז זה היה מדהים.. כל המשפטים כאן.. כל כך גאוניים! מעניין מי שתי הגאונות שחשבו על המשפטים האלה... אממ אה!! אני ונוגה! (כן ציניות...) אז תודה נוג שפירסמת לפני השמירה שלי (והטיול השנתי שלך) לחברי הפורום- זה לא היה מתוכנן אבל- אני ונוגה נחזור יחד ואנחנו גם הולכות יחד (היא לטיול, אני לשמירה..-היא נהנת- אני סובלת..) אז.. אתם מכירים את המספר שלי (רובכם) אתן מוזמנות להתקשר עלי והלעביר לי את הזמן (ואני יצטרך את זה!!!) אוהבת המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המו לירון (בון ג'ובי) ן

למעלה