"הציטוטון"

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Gazoyz

New member
אממ ..

"אני נער כפר" "אני בן 24, אני עושה מה שאני רוצה" "יש לי אופי של עורך דין" "צריך לראות הסרט לב אמיץ כדי להבין כמה אנחנו, הסקוטים, גאים בעצמנו" "נתראה באריזונה כשאחיך יעבור לגור שם, עם איזה 50 בחורים" זאק מוכיח כל פעם מחדש כמה שהוא טיפש :)

פרדייז..

אני הכי אהבתי את המשפט שבו אמר לאלכס כשהם רבו בגלל אמנדה: beau-i'm so happy that i meat you alex-oh me to beau-no you dont!you just said you didnt care אין אין זה משפט מושלםםם!!! אני מתה על בוווו.. ואלכס מושלם

הוא מזה לאאאאאא..

המפיקים של התוכנית.. רצו להראות שכל האנשים שהתחילו בתוכנית < המקוריים..> זבל.. וכל החדשים הם אחלה... בגלל זה זאק נראה כמו טיפש .. אבל הוא מזה לאאאאאא

חשנגה

New member
לא ממש משפט

יותר "יציאה" של רוב בריוניון של השרדות 6. (בניסוח כזה או אחר) "2 דברים קראו לי בעקבות ההשתתפות בהשרדות - אחד טוב ואחד לא טוב. הדבר הטוב זה שסוף סוף הכרתי מישהי ואני יוצא איתה כבר מספר חודשים. הדבר הרע זה שהיא לא מאמינה לאף מילה שאני אומר".

gig19

New member
השורד שבאמת מגיע לו כבר כתב את זה

הוא כבר כתב את זה באנגלית תסתכל/י למעלה

C o s m i C

New member
מ"The Simple Life"

בקרנבל שהיה להם.. Paris: Where's Curly? Nicole: Look for her hair! ------ Paris:(על אחד האחים במשפחה) He's cute Nicole: Yeah he's cute...He's CUUUTE..we should have a threesome with him..you know..give him something! חחח ------ Episode 1: Paris says: "breakfast smells so good" Nicole: "they probably just killed it this morning" ------

tintin5

New member
הגדול מכולם-

“What do I think about Zack’s ineligibility? I kicked him off again" קית' המלך...

למעלה