~ הציון ~ (מקצועי לחלוטין)

~ הציון ~ (מקצועי לחלוטין)

עכשיו, כשהמצב מתחמם, כאשר מפלס המתח עולה ועולה, וכשכבר ראינו את מרבית המתמודדים מספר פעמים (אבל לא מספיק בכלל), זה הזמן לדרג אותם: מהאחרון שביניהם ועד לראשון. הערה: הדירוג מתייחס להופעתם על הבמה בימי שישי בלבד, ולא להתנהגותם הכוללת בלופט ("מרכיב הריאליטי", אליו התייחסתי בביקורתי הקודמת). קדימה לדרך. מקום 8 - נחמן ישראל. איכשהו קרה שהבחור הזה הצליח להדרדר בצורה שלא תיאמן ולקטוף את המקום האחרון. חבל. מקום 7 - שלישיית דופה. מאולץ, לא קומי ובעיקר - לא מצחיק. מקום 6 - טלי אלגד. הבחורה כל-כך מתוקה, אבל פשוט לא קומיקאית. באמת צר לי. מקום 5 - יוסי וטירן. ממש לא ההומור שלי, אם ניתן בכלל לכנות את הדבר הלא מוגדר הזה שהם עושים - "הומור". מקום 4 - צחי אירני. כי מדובר בהומור לא מעובד, לא מלוטש, אבל הכי הכי - פשוט ממוחזר, משעמם וצפוי. השלישייה הסופית: ---------------------- מקום 3 - מיכל שניר. זינוק פתאומי לבחורה הנשואה. בהופעתה האחרונה מלפני שבוע וחצי היא לא הזכירה את בעלה (!) ולכן זכתה לעלייה משמעותית בציון. מקום 2 - הדר לוי. מסתבר ש"אפקט אורנה בנאי" בהחלט מצחיק, גם כעשור אחרי שהבחורה הזו פרצה לתודעתנו והביאה את הומור המסכנות ה"לימורי" שלה. *** המקום הראשון -- מועמד מס' 11 -- אבי נוסבאום. *** נפלא. אין מילים. כל מילה טובה נוספת שאכביר על הבחור לא תצליח לתאר את היכולות האינוספיות והמשובחות שלו. ובתימצות - הכי טוב והכי מצחיק. אין עליו.

אסִי

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

ותגובתי: נחמן עלה לבמה עם קול צרוד. אולי זה יקרא בעיני כמה פה כתירוץ, אך אולי בגלל זה נתת לו ציון כ"כ נמוך? מסכים בנוגע למיכל שניר. היא אכן עשתה קפיצה ענקית בחומר שלה ובמה שהיא מציגה לנו. בקשר להדר לוי - היא לאט לאט מתחילה לעזוב את הקטע שלה עם בית שאן (אולי נגמרו לה הסיפורים על בית שאן? לא נראה לי...), וזה יחשב לטובתה דווקא עכשיו. אבי נוסבאום. כל מילה מיותרת. מקום ראשון מוצדק על ההופעה שלו בשישי.

XplowBoy

New member
אממ אני חושב אחרת...

רק בגלל שהיא אמרה בפרק השני של האקדמיה לצחוק את המילה "פוס" אסור לה לזכות! מהההההה ממתי אומרים פוס? זה מילה של פעם =\

happyphantom

New member
אני היחידה בעולם שלא אוהבת את

אבי נוסבאום?!

MajorWinters

New member
מילה טובה על אבי ונחמן../images/Emo19.gif

אני בעדם, אבל נעזוב את זה לרגע. שמתם לב שהם הסטנדאפיסטים היחידים שם? יש את דופה ויוסי וטיראן שהם עוסקים במערכונים... עכשיו- מה עם השאר? הם כאילו בסטנד-אפ. אבל הם לא. הם פשוט משחקים קטע- עושים מונולוג. זה לא סטנד אפ, זה מערכון ליחיד!

לא נכון

גם טלי והדר עושות סטנד-אפ (בלי כל קשר למידת מצחיקנותו). וגם אבי לוי ומירב עשו בזמנו סטנד-אפ.

MajorWinters

New member
לא נכון....../images/Emo19.gif

טלי האחרונה לעשות סטנד אפ! כל הקטע של טייפ-קאסט, הופך את כל העסק למערכון קומי ליחיד. טלי עושה את זה אולי הכי הרבה. היא משחקת מונולוג (טוב ככל שיהיה), היא לא מדברת עם הקהל!

boolbool boy

New member
טלי? סטנדאפ? ../images/Emo94.gif

ממש לא!!! היא עושה מונולוגים, לא סטנדאפ!!!

g m b

New member
מסכים- אבל לא לגמרי

אסור לשכוח שהמתכונת של התכנית היא של מערכונים, יש מתחרים שיש להם יותר אינטרקציה עם הקהל ויש כאלה שפחות אבל בגדול לקהל אין יותר מדי מעורבות בקטע.

למעלה