הציון חציון עציון יש טעות בשלט בכיתוב הלועזי ברחוב עציון
א ארזS New member 1/4/08 #2 אה, זה לא נורא... לעומת השלטים ליד תחנת ה- Rakevet [כן, כן, לא ברעננה, עדיין אין, אבל בהמון מקומות בארץ ! ] Rakevet.... שככה יהיה לי טוב, מי שלא ראה מוזמן לחפש ליד תחנות ה-Rakevet ...
אה, זה לא נורא... לעומת השלטים ליד תחנת ה- Rakevet [כן, כן, לא ברעננה, עדיין אין, אבל בהמון מקומות בארץ ! ] Rakevet.... שככה יהיה לי טוב, מי שלא ראה מוזמן לחפש ליד תחנות ה-Rakevet ...
ח חנה בית הלחמי New member 1/4/08 #3 לא מזמן עשו בתל אביב מבצע איחוד איותי שמות כנראה שזו מכה בכל הארץ. נו, טוב, ראית מה רמת העברית הממוצעת של המנסחים למיניהם? אז אין להתפלא על האנגלית.
לא מזמן עשו בתל אביב מבצע איחוד איותי שמות כנראה שזו מכה בכל הארץ. נו, טוב, ראית מה רמת העברית הממוצעת של המנסחים למיניהם? אז אין להתפלא על האנגלית.
H HayaBee New member 1/4/08 #4 ורחוב שוורץ שקיבל את שברץ? רק ברעננה !!! אני כבר התרגלתי לשברץ, לפתע זה כבר לא נראה נורא כל כך. כשהגעתי לרעננה לא יכולתי לראות את האיות ולהרגע.
ורחוב שוורץ שקיבל את שברץ? רק ברעננה !!! אני כבר התרגלתי לשברץ, לפתע זה כבר לא נראה נורא כל כך. כשהגעתי לרעננה לא יכולתי לראות את האיות ולהרגע.