הצטרפתי ! ! !

הצטרפתי ! ! !

שלום כולם ! ! ! במיוחד קורס ב' ! מתעליכם מצטער שאני לא שומר מספיק על קשר בכל מקרה אני מבטיח לשפר ת'קטע הזה בכל מקרה זאת ההודעה הראשונה שלי פה ובכלל בחיים בפורום כלשהו אז תנו לי להרגיש טוב שלחו לי משו תנו לי צ'אנס אני בשוק ! וכדי שאופקים לא ירגישו מקופחים אז ... שלום גם לכם

gdog

New member
אסף...ממצב?

ברוך הבא למשוגעים ו"השונים"(זאת בדיחה פרטית..) קיצר...טוב לדעת שהכל בסדר....!

MS6

New member
האיש והאזיקים../images/Emo6.gif

אהבתי.. תגיד לי שאתה רוצה לעשות ש"ש יחד עם רוני ובכך להציל את הכבוד האבוד של מעו"ז בנימינה?

ASTAR3

New member
אספוש!!

ברוך הבא לפורום......המרכזית בשוק! זאת אסתר מבית שמש..(מהקורס שלך...)

יאללה עומר מלחמה

מה קורה עומר ! תעדכן אותי מה קורה איתך עכשיו יהיה יותר נוח לשמור על קשר כשאני בפורום עד שאני אקנה מחשב ואז לאייסי בקיצר טוק טו מי

אספיי.....

מה העניינים??..... ברוך הבא..... עכשיו יהיה לנו קשר איתך ולך יהיה קשר איתנו אההההה......חחח סתאם מתה עלייך... ודרך אגב זאת לינוי מפ"ת אלא מההההה.....

MS6

New member
עודד משקד../images/Emo6.gif

זה מצחיק אותי כל פעם מחדש שאתה כותב את זה. זה כמו לכתוב הוד מלוד או כנפו מיפו...

לינויה נויה !

ממצב יפייפיה ! הכל מצויין אצלי ! במיוחד אחרי ששלחת לי הודעה... בכל מקרה אני מבטיח לשמור על קשר יותר באמת לא הייתי פסדר אבל אני עובד על זה יהיה טוב. דרך אגב ד"ש לגאולה ומעיינצ'וק ! ולאולגה וכל פתח תקווה (כאילו מי ששכחתי) אה ונועה ! ! !

S v e t k A

New member
אספי ../images/Emo9.gif

מה קורה כפרעעעע
זאת אור (הכוסית...סתאםםםם) מברקן...

מזתומרת סתם? את כוסית !

ממצב כפרות ! איך הולך אצלכם? ומצטער שלא באתי לפתיחת שנה ... ספרי לי איך היה

יואווו אסףףף

כמה זמן לא ראיתי אותתתךך זה לא שהייתי איתך מ9 בבוקר עד 6:p אסאאאף אנחנו אוהבים אותך.

למעלה