הצטרפתי...

• פותח הנושא b00
  • פורסם בתאריך

S H I L G I

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני נייטע (כדאי שתזכרי אותי כנייטע, יש 3 נטעות בפורום) בת 14 מחיפה רוכבת קצת פחות מ4 שנים, אצל דניאלה גרוס תהני!

../images/Emo39.gifשלווווום

אני אלה בת 15 (אבל בכיתה י'!) רוכבת בחוות צח - אינגליש, קפיצות תהני!

היי מה קוורררררהה??

אותך פגשתי היום בחווה נכון?! קוראים לי דרור לא זוכרת אם אמרתי לך או לא... והייתי היום עם הבגדים הלבנים של התחרות... ואז עזרת לי לעלות על הברזל הזה בחווה וגם לרדת!!!!.. תודה
בכל מקררה תהני בפורום... ואת בטוווווח הולכת להתמכר כי אני כבר שנה וחצי פה ואני ממש אוהבת תפורום הזה והכרתי מללללא אנשים פה.. הנה תמונה שלי מהיום בתחרות שהייתי
תודה לשי המושלמממממת שצילמה!!

b00

New member
היי

היי דרור... בטח שאני זוכרת אותך... הזיכרון שלי לא כל כך קצר.... תמונה יםה היא צילמה אותך... :)

וולקאם!../images/Emo110.gif

אני מורן, בת 13 (אבל בכיתה ט' *מעתיקה מאלוצ'קה!*) רוכבת בחוות צח אינגליש - קפיצות. השתלבות נעימה ומהירה!

ניצקוש

New member
היי......./images/Emo24.gif

ברוכה הבאה...אני ניצן בת 14... רוכבת 6 שנים ב"ויצו נהלל"... יש לי שני סוסים מדהימים...וזהו...
התמכרות נעימה

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני בטוחה שתשתלבי בפורום הזה
הוא פשוט
שמי עמית, אני בת 11 וכמה ימים ורוכבת מגיל 7.5 או 8, אבל עם הפסקות באמצע.. אני רוכבת רוב הזמן (כי אין לי סוס פרטי...
) על ספיר המלכה

היי מאיה ../images/Emo9.gif

תהני בפורום! קוראים לי אלה ואני גם רוכבת בחוות הפארק אני בת 13 ואני מתה על סקוטר ה-

היייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo116.gif../images/Emo95.gif

אני נדב בן 11 רוכב גם בחוות הפארק שנה ורבע השתלבות מהירה ונעימה

וולקאם../images/Emo70.gif ../images/Emo28.gif =)

היי מאיה!! אני נעה, בת 13, רוכבת ממש עוד מעט שנתיים אינגליש בחוות אמיר!! תהני בפורום!!! (ואני אחזור ואומר שוב- חוות הפארק משתלטת על הפורום!!
חחח)

The centaur

New member
ברוכה הבאה

היי אני תום רוכב ווסטרן ובעל 2 סוסים השתלבות מהירה...

RoNy S

New member
היי מאיה

אני רוני רוכבת בחוות הפארק גם (
) באיזה יום את רוכבת?

למעלה