הצטרפתי רשמית

סלוניק

New member
ואם תקבל הוכחה זה ישתיק אותך?

אתה סתם לא תגיב, תתעלם מזה עד שיישכח ותחזור עוד כמה שבועות עם אותה טענה.

אתה יודע כמה פעמים

במשפטי רצח ואונס אנשים אמרו שהם עשו את זה ובסוף התברר שלא?

סלוניק

New member
OMG, אני לא מאמין שזה הקו המנחה שלך

מה הקונספירציה שלך עכשיו? שהוציאו מליברמן, אז ח"כ ופוליטיקאי מוכר - הודאה באלימות ואיומים? שילד בן 10 שבר לעצמו את היד כדי לסחוט אותו? או שאולי פעילי שמאל רעולי פנים תכננו את הכל כדי "סתם להטפל אליו"? בחייאת, אתה חייב לנסות להוכיח את מה שכתבתי על דפוסי ההתחמקות שלך? סתם הוצאת את עצמך באור פאתטי להחריד.

רוני13

New member
לא ראיתי שהם אי פעם...

הביעו התנגדות למעשה טרור שנעשה פה או התנגדו בצורה כלשהי לנסראללה-לי זה מספיק!

pelegs

New member
קשה לראות התנגדות

היית אי-פעם בהפגנות שחד"ש אירגנה, או עקבת אחרי אימרותיהם של מנהיגיה, מעבר למה שכתוב בדיו אדום ובולט ב"ידיעות אחרונות"? אני בספק. אז דע לך ידידי הצעיר, שהם אכן מתנגדים לטרור שנעשה כאן, הן מצד צה"ל, והן מצד הפלסטינים. וצריך לזכור שנסראללה הוא איש דת, קומוניסטים הם לרוב האויבים הגדולים ביותר שלהם, גם כאן, ובהחלט בלבנון (תתפלא, גם שם יש את המפלגה הקומוניסטית המקומית). אם אתה ממש מתעקש, אז הנה, קבל קישור ברור (שים לב לקריאה להפסקת ההרס הן בצד הישראלי והן בצד הלבנוני).

רוני13

New member
בושה!

"מדיניות הכוח והמלחמה" מה לעשות?! היינו במלחמה...ובמלחמה מן הסתם יש מדיניות מלחמה! "זה הזמן להתייצב נגד פשעי מלחמה, לרבות פגיעה מכוונת באזרחים" איך הם בכלל מעזים?!??! לצה"ל אין אינטרס להרוג אזרחים חפים מפשע-אתם הופכים אותו לצבא טרור. זה כמו לירוק לבאר ממנו שתית(ועוד אנחנו מגנים על הטרוריסטים האלה) ועדיין לא ראיתי שום גינוי למעשה טרור של חיזבללה-ואני ממש לא מתפלא...בשבילם נסראללה הוא אח שנלחם "בשם האיסלם"-או יותר נכון הדת הרוצחת(שהם הפכו אותה לכזאת). וצה"ל לעומת זאת הוא אויב שעסוק כל היום בלרצוח תינוקות,נשים וילדים-כן, זה בידיוק מה שצה"ל עושה לא?! אין לו משהו אחר לעשות נכון? אז למה לא נחזיר את כל אלו שנלחמים/שמגנים עלינו הביתה כי הם הרי סתם רוצחים אנשים! אנשים רעים שכמותנו! איך אנחנו בכלל מעזים להגן על עצמנו מ"המושיע נסראללה"?! אנחנו צריכים להתבייש...

lithium1914

New member
"בשם האיסלם"?

קשה לי לראות איך חברי חד"ש ירצו שמישהו יילחם בשם האיסלאם, כשאין בחד"ש מוסלמים.

רוני13

New member
שיהיה...

אז מה הם? ומה זה משנה? אז הם נגדנו גם בלי להילחם בשם האיסלם... חד"ש ובל"ד התאחדו בבחירות האחרונות לא?

pelegs

New member
לא, לא ולא

חד"ש בהחלט לא רצו הפעם עם בל"ד, זה היה לפני כמה כנסות, קצת אחרי שבל"ד הוקמה, כקבוצה שפרשה מחד"ש על רקע אידיאולוגי-פוליטי. בל"ד היא תנועה לאומית-פלסטינית, וחד"ש ברובה המוחלט מורכבת ממק"י - המפלגה הקומוניסטית הישראלית. קומוניסטים הם כמעט תמיד אנטי-לאומנים ואנטי-דתיים (ז"א נגד דת, לא נגד דתיים). למי איכפת אם רוב חברי חד"ש הערבים הם נוצרים או מוסלמים - זה אולי הדבר האחרון שיפריד ביניהם - הם חילוניים. בדיוק כמו ד"ר דב חנין, שהוא יהודי-חילוני. לגבי מה שכתוב שם והתרעמת עליו - עזוב בצד רגע מה אתה חושב על צדקת המלחמה, מסיבה זו או אחרת - אנחנו לא מתווכחים על זה. מק"י בפרט וחד"ש בכלל האמינו אז ומאמינות היום שהמלחמה לא היתה מוצדקת כמו שעשו ממנה בתקשורת, ולכן יצאו נגדה. שים לב שאין העדפה לצד מסוים - גם ההפצצות על צפון ישראל מגונות (או, כמו שצעקנו בהפגנות: "בביירות ובקריות ילדות רוצות לחיות!"). מהבחינה הזו מוצגת כאן פטריוטיות לשמה - התנגדות לפגיעה באזרחי מדינתך. במקרה של הדעה הזו, שאולי לא נעימה לך, אבל לא בזה עסקינן, הפגיעה הזו נובעת מפעילות הממשלה וארגון הטרור מהצד השני. אתה יכול להתווכח עם הדעה הזו כמה שתרצה, אבל לקרוא למק"י וחד"ש משת"פים של צד אחד (למרות, שוב, שהקריאה היתה כנגד שני הצדדים) בגלל שאתה אינך מסכים איתם - זה כבר טיפשי. ועוד דבר, לסיום - נסראללה הוא מנהיג דת. מק"י היא מפלגה קומוניסטית. איזה קשר יש ביניהם בדיוק, למען שנאה ותיעוב הדדי? מי אמר "הדת היא אופיום להמונים"?

lithium1914

New member
עוד אחד עושה לנו תרגילים.

היטלר אהב חיות ולא אכל בשר. ליתיום1914 גם אוהב חיות ולא אוכל בשר. כנראה שיש קשר בין ליתיום1914 להיטלר, לא?

pelegs

New member
וגם - הנאצים השתמשו במכונות יריה

גם צה"ל משתמש במכונות יריה. חומר למחשבה. (תראו כמה זה קל
)

pelegs

New member
אני לא רואה את הקשר

חד"ש שונאים את ישראל? אולי הם לא משתגעים עליה במתכונתה הנוכחית (ומעדיפים לראות את ישראל סוציאליסטית ומדינת כל אזרחיה), אבל מכאן ולשנאת ישראל הדרך ארוכה. זה בערך כמו שתטען (ויש הטוענים) שחי"ל שונאת את ישראל, בגלל שהיא חושבת שהמדינה מתנהלת בצורה לא נכונה, ורוצה לשנות כאן המון דברים (שיטת הממשל, ההתייחסות ליהדות, הכוח של הפרלמנט, התנהלות הצבא וכו'). בעצם כל קבוצה מחוץ לשוליים הרחבים של הקונצנזוס "שונאת את ישראל" מהבחינה הזו, כי יש לה הרבה יותר ביקורת עליה.

שרירי86

New member
אותך הם לא רוצים

כי אתה ערבי כמוהם . אבל אותי הם רוצים , אבל יבוא יום וכל הערבים ימצאו את עצמם על מסוקים משנת 48 בדרך לאיראן ויהיו עם האחים שלהם . ככה אני מקווה מאוד לפחות .

pelegs

New member
רד מהעץ, באמת

א. הוא לא בהכרח ערבי. כן, יש כאן גם יהודים שרואים מעבר לגזענות הישראלית (נבדוק את זה ביחד לאט לאט - מה לדעתך התורה הכלכלית שבה הוא תומך? רמז: ההיפך מ"םזיסקרמ") ב. גם אם כן וגם אם לא, אני מתנגד לשימוש שלך בתואר "ערבי" ככינוי גנאי. קצת מזכיר לי את השימוש האירופאי הקלאסי בתואר "יהודי" (כמו גם "ערבוש"/"יוהודון") ג. בחזון אחרית הימים הזה שלך - המסוקים הם איראנים או ישראלים?
ד. אני פלורליסט והכל, אבל בחייאת, תלמד קצת עובדות לפני שאתה כותב בפורומים, לטובתך האישית (יקחו אותך יותר ברצינות. בעיקר גם אם תלמד לכתוב כמו אדם שסיים כיתה ו' - אגב, איך שנת הלימודים החדשה?) - האיראנים אינם ערבים. הם (פא-פא-פאם)... פרסים! וזה ידידי, ממש אינו אותו הדבר.

pelegs

New member
אכן, יש להם טינה עזה לקומוניסטים

איכשהו פונמנטליסטים ופאשיסטים פשוט לא אוהבים את מרקס. מעולם לא הבנתי למה, היה לו זקן חביב

S h a y D u

New member
בימינו כולם גזעניים.

לך לגרמניה או לצרפת והתבוננן. גזענות היא לא בהכרח דבר רע.

למעלה