הצטרפתי לצוות SG1

kinspirit

New member
הצטרפתי לצוות SG1

לא מאמינים - תראו את התמונה...
אם גם אתם רוצים להצטרף לצוות - ניתן להשיג את הטלאים במד"בIL במחירים סבירים לחלוטין. kinspirit שמתכוונת ללכת עם הקפוצון בגאווה רבה!

Isildur

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif battlestar galactica

gateworld פרסמו היום ידיעה שלפיה ערוץ scifi מתכנן עונה שנייה לBG

sardukar

New member
דיי נו

את בכוח רוצה שירביצו לך בהפסקות הערסים של הסמינר? רק חסר שתבואי לבושה כמו ג'אפה

morada

New member
הגיע הסמל של כדוה"א?

|רץ לקנות| וצריך לומר לו להביא גם את הסמל של אטלנטיס (לכנס פסח...). אני כבר סמסטר שלם עם הסמל של ס"ג1 על התיק. מי שלומד באונ' בן גוריון - תסתכלו על התיקים של מי שהולך לפניכם...

kinspirit

New member
אל תשכח את ההנחה

אם אתה חבר במועדון סטארבייס... אתה חבר במועדון סטארבייס? *מרימה גבה* יש מעוניינים בטלאי של אטלנטיס?! אם כן אז תגידו ואני אגיד לו כבר עכשיו להזמין! לא ברצינות, תגידו, אפילו במסר אישי, אני צריכה לדעת... kinspirit שכן, יום אחד היא תגרום לסטארגייט להשתלט על ישראל כולה

morada

New member
כן,

כן, חבר בסטארבייס. להזכיר לך שיחת טלפון מוזרה שקיבלתי קצת אחרי אייקון האחרון? טוב, לא משנה... ולמה להסתפק רק בישראל?

kinspirit

New member
למה להסתפק רק בישראל?!

כי שאר העולם הנאור כבר ראה ונפל בשבי קסמי הסדרה. מזמן. רק אנחנו נמצאים מאחור... כרגיל כשזה נוגע לסדרות טלויזיה ובמיוחד בסדרות מעולם המדע בדיוני.

nzkiwi

New member
ומה עם העולם לא נאור? מה?

וישא"ק! ס סק סקו סקוב סקובי דו

Chelnak

New member
../images/Emo6.gif

גם אני חשבתי על זה, אבל החלטתי שאני עוד צריכה לחסוך קצת כדי שאוכל לקנות בבוא הזמן את הDVDים של עונה 8 ואטלנטיס...

Hakarpad

New member
נו נו :)

ברגע שאני אחליט לאיזה מעיל אני מחבר את הטלאים גם אני אצטרף :)

kinspirit

New member
בהתחשב בעובדה

שראיתי באתר הרשמי של MGM שהם מוכרים את הטלאי של SG1 ב19.99$ (!!!) אז כן, הייתי אומרת שזה מחיר סביר לחלוטין.

deathcaster

New member
BADGES ??????

BADGES ?????? WE DON'T NEED NO STINKING BADGES !!!!!!!!!!!!! סתם סתם ...הייתי חייב .......,מי שמכיר את הציטוט הנפלא !!!

למעלה