לעשות פורום ``של מי השורה הזו בכלל?`` זה רעיון ממש נחמד! אך אני לא כל כך מתאימה לנהל פורום. בהצלחה עם הרעיון!!! טל ולציטוט מחברים, שיר של פיבי: ``Terry`s a jerk! And he won`t let me work! And i hate Central Perk``
תוכלו לשתול שם ציטוטים... אם המשרה לניהול הפורום עדיין פנויה אני מגישה מועמדות... ודרך אגב, טרי מהשיר של פיבי הוא אחד מהעובדים בקפה הזה... ראה כמה ציטוטים אחורה...
רק תירשמי לקהילה ואני אעשה אותך מנהלת...ובקשר לחברים-מצאתי את עם המילים לשירים של פיבי והורדתי אותם ומלא משפטים, ועכשיו כולם מרוגזים עלי כי אני משמיעה להם את זה בטלפון כל הזמן טוב, בכל מקרה-יש הצעות לעוד פורומים?! ואוף טופיק, ספויילר ל``היו שלום ותודה על הדגים``- מה הספר הזה אמור להביע????? הספר הזה ממש ממש לא בסדר! הארתור הזה מעיז ככה להתאהב באיזו צפלונה אחת עם שם מצחיק שמתחיל ב-פ` ואז יש את הקטע הלא חביב עם ההשוואה לדרקונים... בכל מקרה, ככה לנטוש את טריליאן?! ואז מתברר שהיא אי שם בקצה העולם עם זאפוד ויש להם מלא ילדים????? בושה! וככה...מרווין המסכן...*מוחה דמעה* הדמות הכי חיובית בספר! ככה?!!?!?!? אני בדיכאון! מי שקרא את הספר הבא-בבקשה תגידו לי שהוא משתפר! (למרות שחוץ מהעובדה שלספר לא היתה עלילה ברורה והיו בו הפרטים שכתבתי למעלה, הוא היה די יפה ) -ליאת-
*דופקת על הראש שלה בעצבנות* הקהילה שעשרים אלף פעם פירשמתי קישור אליה! תחפשי טוב בעמודים הקודמים, כי לי כבר אין כח, ותסלחי לי שאני עצבנית...זה לפני 3 עמודים או משהו, ואם גם זה לא, אז תחפשי קצת קודם... -ליאת-