~הצטרפתי לליכוד~

אבנר.

New member
~הצטרפתי לליכוד~

בע"ה זהו, הצטרפתי לליכוד! עד עכשיו הייתי במולדת. מעכשיו אני בליכוד! הרי עדיפים בעיניי: "שתי גדות לירדן, זו שלנו וזו גם כן" על "טרנספר לירדן"... לא, לא, סתם. אני לא חושב שהליכוד יותר ימני ממולדת. פשוט אני בשליחות עכשיו בליכוד... - צריך להחזיר את הליכוד לשורשים ההסטוריים שלו, משבי מצע החמאס (גירוש תושבי גוש קטיף) המתממש עכשיו ע"י מנהיגי הליכוד. אז שבוע שעבר בתור מתפקד טרי, הלכתי בלילות לשכנע מתפקדי ליכוד להתנגד לתוכנית ההתאבדות המכונה "התנתקות". בהתחלה קצת הססתי, אבל כבר לא יכולתי שלא לעשות כלום. העיר הראשונה שהתחלתי הייתה בת-ים ואני חייב לציין היה אחלה!!! האנשים חמים ורובם יצביעו בעזרת ה' נגד (בין אם כך חשבו בתחילה ובין אם לאחר שכנוע קצר...) הבן אדם הראשון שאיתו דיברתי, דווקא ידע טוב הסטוריה. הוא היה רביזיוניסט והכיר את משנתו של ז'בוטינסקי על פה. אדם חביב למדי נכה צה"ל, הציע לי ולחבר שלי שתייה ועוגיות. לאחר שחברי ואני הצגנו את עצמנו, שאלנו לדעתו בנושא "תוכנית ההתנתקות". האיש השיב: "אני לא אשקר לכם, עד לפני יומיים הייתי בעד, כבר יומיים אני נגד". כששאלנו מה גרם לשינו בעמדתו, הלה השיב: "ראיתי את בני בגין בטלויזיה ובעצם הוא פקח את עיניי", "הוא חידש לי שלא תיהיה שום התנתקות" "הרי מדינת ישראל תמשיך לספק לערבים חשמל, מים, דלק, תמשיך להיות אחראית לצרכים ההומניטרים ברצועת עזה והכי חשוב - ימשיכו להכנס לישראל: 50,000 ערבים דרך מעבר ארז".... בנימוקים האלו השתמשתי אצל שאר מתפקדי הליכוד שהייתי, כדי לשכנעם שמאומה לא נקבל. כלומר - אין תמורה, לא נקבל שום כלום בהתנתקות הזאת. כי היו כאלה שאמרו: "עזוב אותך, נשים אותם מאחורי גדר ושיאכלו אחד את השני", "אני לא רוצה אותם פה".. - אז זה חידש להם שבאמת אין פה שום התנתקות. השלב השני בשכנוע הוא הנשק היותר חזק - הרגש! אחרי שאני מסביר שכלית למה אין שום דבר טוב בתוכנית, אני מתחיל לשפוך את העובדה שכל ממשלות ישראל הן השמאל והן הימין שלחו את תושבי חבל עזה לגור שם (בתוכנית "חמשת האצבעות" הידועה של גולדה מאיר). אני מספר שהאנשים הלכו מתוך שליחות לאומית לבנות את ביתם בקו החזית, שיש בגוש קטיף כבר 4 דורות של משפחות שגרות שם 30 שנה, שגרים שם גם ניצולי שואה ומלבד העובדה שהנוער של גוש קטיף משרת ביחידות המובחרות של צה"ל, לא נמצא בגוש קטיף סרבן שירות אחד! ואותם לגרש?!??!? את האנשים הכי טובים של מדינת ישראל, שבנו בתים ושתלו עצים וגידלו ילדים ונכדים בגוש קטיף ועיבדו את האדמה והקימו חממות ומשקים חקלאים והכל בשביל עם ישראל שאותם יגרשו?!??!? האנשים האלו למען עם ישראל ממשיכים לגור במסירות בחבל שכל ממשלות ישראל שלחו אותם, ולעמוד איתן בראש החנית של עם ישראל, למרות שהם חטפו למעלה מ 4,000 פצצות מרגמה(!!!) ולמרות שיקירהם נפלו, או ילדיהם איבדו רגליים וידיים, במערכה על הקו הראשון של מדינת ישראל. ומתוך הבנה לגודל השליחות ממשיכים לעמוד איתן בקו החזית! למה שהאנשים האלו ירצו עוד להיות אידיאליסטים עם אחרי 30 שנה, המדינה החליטה להפנות להם עורף?! ומחליטה ביום בהיר להרוס את כל 30 שנות חייהם של חלוצי בניה?! אז אולי באמת לא שווה להיות אידאליסט?! יגידו לנו לעבור לגליל או לנגב ועוד 20 שנה יגידו לנו: "מצטערים, המצב השתנה, יש כאן עכשיו רוב ערבי, עוד פעם לארוז..." אז אולי באמת שווה להיות ג'ובניק או משתמט ולגור במקום שהכי נוח, וזהו... ?! אחרי שהאנשים שומעים את זה, הם כבר לא נשארים אדישים ואם בכל זאת.... אז אני גם מספר להם שכשיפנו את הקברים של החללים שנפלו במערכה המשפחות יצטרכו לשבת שבעה בשנית! ואני מתאר להם את "היום שאחרי" (שלא יבוא!) בצורה של המוני ערבים מנופפים בדגלי אש"ף על גגות בתי היהודים וצוהלים צהלות נצחון!.. על גגות בתי הכנסת מתנופפים דגלי חמאס בטרם בתי הכנסת נשרפים לכל מצהלות האספסוף הערבי... ובשלב הזה כבר אנחנו בוכים והם כבר יותר ממשוכנעים שבמהלך הזה בשום אופן הם לא יתמכו! ואז אני מציע להם לבקר בגוש קטיף ולראות מפעל התיישבות של 30 שנה! ובד"כ הם נענים ברצון...... נ.ב. אני חייב לציין שמה שמתפקדי הליכוד אמרו על הערבים היה מבייש את תלמיד הרב כהנא

ברוך הבא ואני מקווה

שתשאר בשורותינו, גם אני חושב שצריך להחזיר את הליכוד לשורשים, אבל לא אהיה לי מה לחפש בליכוד אם ה"בריחה" תעבור...

אני רציתי להצטרף לליכוד וגם התקשרתי

איתם אבל עדיין לא קיבלתי תשובה, צריך להפסיק עכשיו את תוכנית ה"היחנקות" הזאת שתחנוק את המדינה.... אומרים לא למדינה ממערב לירדן.... אני מקווה שנסתדר... ושפה אני לא טועה ובאמת רואה אדם מכובד אם דעות מוצקות שמאמין עד הסוף במה שהוא עושה ולא מספיק לו שמשהו יגיד לו כמה שטויות בשביל שהוא ישנה את דעתו...... בכל-אופן, ברוך הבא....

יהונתן10

New member
גם אני, חבר נוער מולדת לשעבר מתכוון

להתפקד לליכוד ולהצטרף למנהיגות יהודית, על מנת להשפיע על הליכוד, מפלגת השלטון, מבפנים.

ברוכים הבאים

אני מקווה שהלקח נלמד הפעם. אין טעם במפלגות ימין קטנות. יש להתפק דלליכוד ולהחזיר אותו לימין הטובים, הן בעניין שלמות המולדת והן בעניין טוהר המידות.

MS6

New member
למה מנהיגות יהודית?

עזבו אתכם מהתמהונים הללו... תעזרו לאנשים כמו עוזי לנדאו, רובי רבלין, יחיאל חזן, גלעד ארדן, גדעון סער, צחי הנגבי וישראל כץ. לא למשה פייגלין שאני בטוח שהדיסק האחרון שהוא הפיץ הפחיד רבים... הבנאדם מאוד מאוד הרתיע אותי ואני בטוח שאין לו בכלל סיכוי במפלגה כמו הליכוד.

אבנר.

New member
מה הבעיה במנהיגות יהודית?!

בע"ה אני דווקא ממש מקווה שהם יצליחו!!! נכון שיש אנשים טובים בליכוד כמו אלו שהזכרת, אבל בניגוד לפייגלין הם לא הולכים למהלך ארוך טווח! מה שטוב בפייגלין שיש לו ראיה ארוכת טווח והוא מתיימר לשנות הרבה דברים שדורשים שינוי. לגבי הסרט לדעתי הוא יצא ממש לא מוצלח מבחינה מקצועית, למרות שהרעיון שלו יפה. לדעתי הבעיה של פייגלין זה שהוא הרבה יותר חכם מכריזמטי, יש לו כושר ארגון אדיר! אבל מנהיג צריך להיות יותר כריזמטי מאשר חכם. בכל מקרה אני מאחל לפייגלין שהכריז כבר שהוא מקווה שידו תקצץ בטרם תחתום על הסכם על קריעת חלקים מארץ ישראל - הצלחה רבה למען עם ישראל וארץ ישראל שזקוקים כבר שנים למנהיג אמוני. וכל פעילות למען העם, התורה והארץ מבורכת!

avivi25

New member
אתה גדול, אבנר!

תודה רבה על מאמציך המבורכים. אני מעריך זאת מאד.

רונאל1

New member
אתה ענק אבנר

בזכותך ובזכות אנשים כמוך יישארו בליכוד בסוף 5 מנדטים!

בינתיים המפלגה שלך היא היחידה

שמתרסקת. כמה חברי מרכז עזבו אותה לפני שבוע? זה היה שליש או רבע?

אבנר.

New member
שמע...

בע"ה אם הם שאר המנדטים יעברו לאיחוד הלאומי, אני לא יבכה הרבה....

למעלה