הצטרפתי אליכם

רומי 007

New member
הרבה בהצלחה

וברוכה הבאה. ראיתי שכבר כתבת לי למעלה ותכף אענה לך שם בעניין שלי. אבל קודם כל אלייך: כפי שכתבת את בתחילת הדרך ואני מניחה שמכאן חוסר הנסיון והמבוכה ואותם הזמן מרפא. ככל שנמצאים בהליכים האלה זמן רב יותר - כך פחות מתביישים. פעם פחדתי מאולטרסאונד היום אפשר לבדוק אותי מתוך שינה. גם את המנהלות של הטיפול מפנימים וכבר בטיפול השני (נקווה שלא תזדקקי) הכל מתקתק כמו שעון ואת מתרגלת ושגרת יומך כבר מכילה הכל כאילו יש לך קריירה נוספת. בבוקר את אחות בבית חולים - מתייצבת מוקדם במחלקה ובשאר היום את מתפקדת באישיות הקודמת שלך. בלילה כמו ערפד שוב את והזריקות. לא יודעת מה את לומדת אבל בחיים עושים הכל ואנשים מתפקדים בלחצים גדולים. חלק מחברייך בטח קיבלו צו 8 ובין לבין (עבודה, ילדים וכו´) גם יגיעו לבחינת הגמר האיומה. אספר לך על עצמי שאת מרבית הזועות שלי עברתי תוך כדי לימודי תואר ראשון וחלק מהבחינות עשיתי במועדי ב´ וג´ כי הייתי מאושפזת. לפעמים זה אפילו גרם לי להרים את עצמי מהרצפה אחרי הריון חוץ רחמי. בדיקת שתן אחת על מקל עשיתי בשרותים של האוניברסיטה מיד אחרי בחינה. שלילת, אלא מה. לא הבחינה, הבדיקה. הבחינה היתה 85. אני אומרת שהטיפולים צריכים להשתלב בחיים ולא להכביד עליהם ככל שהדבר ניתן. בעצמי עושה גם הפסקות אבל צריך ללכת אחרי הלב. אם את רוצה להפסיק קצת - תפסיקי. אם את רוצה לשעוט קדימה - עשי זאת. גם ככה הגוף לא תמיד נותן לנו ללכת בקצב שלנו (של הרצון) אלא מכתיב קצב משלו. אם לקחת דקפפטיל ארוך יתכן שההפסקה תיזום את עצמה. וחוץ מזה, למה להיות פימית, אולי הצלחת הפעם כבר? מאחלת שהויה דולורוזה תהפוך לויה דלה רוזה

זוליק

New member
אלגריה ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעת ל-
הנכון וכאן תוכלי לחלוק איתנו - אחיותייך לצרה - את כל המצוקות, מועקות ובעזרת השם - השמחות. החיטוט באיברים הפנימיים וההתעסקות היום-יומית, אכן לא נעימה אבל היא חלק מהעניין. אני מאחלת לך שתצליחי בטיפול הזה, אבל אם תצטרכי להמשיך תתרגלי מהר מאוד וזה יהפוך לדבר שולי בכל הטיפול (לצורך המחשה - בהתחלה כשהייתי באה לקבל זריקה אצל האחות הייתי מחפשת חדר צדדי כדי שאף אחד לא יראה לי את הטוסיק. היום - מצידי לקבל את הזריקה ליד כל האחים והעובדים -כבר לא מזיז לי וכל האחים כבר ראו לי את הטוסיק וגם הזריקו לי...) אם את מרגישה שאת לא עומדת בלחץ של הלימודים במקביל לטיפולים, תעשי הפסקה ואל תקשי על עצמך. לכל דבר יש את הזמן שלו ולא נורא אם תדחי את הטיפולים בחודשיים. דרך אגב, שתי הזרעות בטיפול יכול להגביר את הסיכויים להרות אז תסתכלי על הצד החיובי שבדבר. שיהיה לך בהצלחה בלימודים ומחזיקה לך אצבעות שזה יצליח הפעם

זוליק

New member
עם הרבה תקווה ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקווה ששהותך כאן תהיה קצרה וקלה ותעברי במהרה לפורום השכן. שיהיה לך המון הצלחה ונקווה שהשם האופטימי יביא עימו בשורות טובות.

אלגריה - ששמך באמת יתן לך שמחה

והרבה
והכי חשוב שיהיה לך
בהזרעות (באמת שלא כל כך נורא) בתקווה שאלו ההזרעות גם האחרונות.... ובאותה הזדמנות בהצלחה גם במבחן... (אולי יצליח לך ביחד)

למעלה