הצטרפתי אליכם

אלגריה

New member
הצטרפתי אליכם

שלום לכולם, אני כותבת אחרי לילה לבן. החלטתי להצטרף אליכם כי אין לי עם מי לחלוק את מצוקתי, פרט לבן זוגי ולאמי, ואני מרגישה מחנק. התחלנו החודש טיפולי פוריות לאחר חודש של מעקב. כפי שאתם יודעים, מדובר בוויה דולורוזה ממש: אולטרה סאונד ובדיקות דם פעמיים בשבוע, תרופות, ועכשיו גם הזרקת זרע, שאותה עברתי לראשונה אתמול. קשה לי מאוד עם החדירה היומיומית לפרטיות שלי. החיטוט באברים אינטימיים מביך אותי מאוד. חשבתי אתמול בבוקר שלפחות ההזרעה היא פעם בחודש, ומסתבר שלא: מחרתיים אני אמורה לעבור זאת שנית. כל זה, שלא לדבר על עצם ההתרוצצויות והזמן הרב הנדרש, דורשים ממני המון אנרגיה. חוץ מזה, עלי לסיים תואר שני. יש לי מבחן גמר בעוד חודשיים, ואיני יודעת איך אוכל להמשיך ללמוד כך. מה אתם אומרים? האם לאחר תום הטיפול בחודש זה רצוי שאקפיא את הטיפולים לחודשיים? אני מצטערת אם אני פוגעת במוראל שלכם, אבל זו המסגרת היחידה שבה אני יכולה להתבטא בנושא. הלוואי שלכולנו יהיה טוב. יום טוב לכולם, ושיהיה לנו כוח. ע

נוג

New member
אלגריה../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

היי, אני שמחה שהחלטת לכתוב ולהצטרף אל
נו החם. מקווה שלא תהיה איתנו לאורך זמן ותעברי ל
השכן בפורום הריון אחרי טיפולים. להיות בטיפולים זה אכן דורש אנרגיות, שוחק ומעייף במיוחד שזה לאורך זמן. גם לי היו תקופות שהרגשתי שזה לא מפנה אותי לעשות שום דבר, והייתי מורידה הילך בעבודה בלימודים ( לקחתי פחות קורסים) לא הייתי ממליצה לך לעזוב ולוותר כי אנחנו לא יודעים כמה זמן זה יקח. לגבי הפסקה טיפולים לא עושים כל חודש בד"כ עושים הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול ולפעמים גם יותר מחודש. קשה לי להציע לך עם להפסיק או לא את הטיפולים עד סיום המבחן כי זה באמת מאוד אינדיווידאלי. בכל מקרה הרבה הצלחה גם הטיפול ואולי תהיה לך הפתעה ולא תצטרכי להחליט כי . . . ( מחזיקה לך אצבעות) וגם במבחן. את לו פוגעת במורל אנחנו כאן כדי לעזור אחת לשניה ברגעים כקשים וגם ברגעי שמחה. ותרגישי חופשי לכתוב על כל מה שעובר לך בראש בלב ובנשמה.
נוג

מיכל25אב

New member
../images/Emo39.gifאלרגיה..

בוקר טוב, אני מקווה שעכשיו את כבר ישנה..מי ער ב5 בבוקר?..?. ברוכה הבאה לסירתינו..אני מאחלת לך הצלחה רבה ואולי אחרי הטיפול הזה לא תצטרכי עוד טיפולים.. בכל אופן הטיפולים דורשים המון אנרגיה וקצת משבשים את סדר היום הקבוע.. (מהבושה והמבוכה אני מציעה לך להשתחרר מה שיותר מהר-זה פשוט מטען עודף...והרופאים רואים עוד עשרות כמונו ביום וממש לא מתרגשים-לפעמים היינו רוצים שקצת יותר יתרגשו...) בכל אופן אל תתני לטיפולים להשתלט לך על החיים...מותר להקפיא את הטיפול לזמן שבו תהיי יותר פנויה..בהצלחה..

ronylew

New member
היי וברוכה הבאה../images/Emo141.gif

מקווה שלא תצטרכי לשהות איתנו כאן הרבה זמן אכן צריך המון אנרגיות בכדי לעשות את הטיפולים ובחיים יש סדרי עדיפויות וכאן זו רק הבחירה שלך ושל בן זוגך מה עושים החיטוט באיברים האינטימיים כבר לא מרגש אותי העיקר שכבר יצליח לי ודי המון המון הצלחה בטיפול הזה רוני

אולה *

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

אני לא אשקר ואגיד שטיפולי פוריות הם piece of cake, כי הם לא. הם דורשים אנרגיות וכוחות ותמיכה ועוד 1001 דברים. אבל יחד עם זה טיפולי פוריות הם לא סוף העולם. ניתן לחיות איתם, ולחיות טוב. אפשר להמשיך ללמוד, לעבוד, לנסוע לחו"ל, לבלות עם חברים. במהלך הטיפולים אני הספקתי לסיים תואר שני, להחליף עבודה (לעבור לתחום אחר לגמרי), לנסוע לחו"ל הרבה פעמים וכו´. אף אחד לא אוהב כשמחטטים לו בגוף. כולם רוצים להביא לעולם ילד אחרי לילה סוער במיטה. אבל לצערינו אנחנו כאן בגלל שיש לנו בעיה. ואנחנו לומדים להתמודד איתה ומאמינים שנצליח. אני מאחלת לך להצליח כבר בסיבוב הראשון.

פפושקי

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה וצאתך במהרה

שלום לך וברוכה הבאה לסירה שלנו. אני מקווה שתמשיכי לחתור מהר ולא תתייאשי. את לא מספרת כמה זמן את בטיפולים ויש לי הרגשה שהתייאשת בשלב מוקדם מאוד, וחבל. יכול מאוד להיות שבקרוב תוכלי לעבור לפורום השכן ועד אז צריך להמשיך ולחתור במרץ ולא להתייאש, לפחות לא בשלב כ"כ מוקדם. תמשיכי בחיים שלך כרגיל, השגרה היא התרופה במקרה זה. יכול להיות שדווקא אם תחליטי שאת רוצה הפסקה ותיישמי את זה, דווקא באותו חודש תרגישי פספוס... אז אני מקווה שהתעוררת עשית לך קפה טוב + עוגה מדהימה (ואם לא אז תצאי ותפנקי את עצמך) ותחייכי לעולם - במהרה הוא יחייך אליך בחזרה. מחזיקה לך אצבעות

ליברה*

New member
Welcome To The Club!

אלגריה, אכן מסלול הטיפולים שעברת מוכר כאן כמעט לכולנו במועדון "כוריגון". חלקינו עוברות את זה מדי חודש חלקינו בתדירות נמוכה יותר. כבר כתבו לך לפני על נושא סדר העדיפויות האישי אז לא אוסיף עוד הרבה. את לא כותבת בת כמה את וכמה זמן את מנסה להרות וכמה זה "לחוץ" לך. לדעתי האישית, אם זה לא מאד לחוץ לך בזמן אולי עדיף שתסיימי את הלימודים ואז תוכלי להתפנות לטיפולים גם מעשית וגם נפשית. רוצה לומר כמה מלים על החיטוט באיברים אינטימיים: מתרגלים כמעט לכל דבר זה עלול להרגיז אותך לקרוא את זה אבל אני מתכוונת דווקא לעודד אותך ומדברת מנסיוני האישי. בהזרעות הראשונות שעשיתי חשבתי לעצמי: "אלוהים, איך אעבור את הנאחס הזה חודש אחרי חודש? ואיזה עוד נאחסים לא ידועים מצפים לי בעתיד?". הייתי מתוחה, חרדה, זה כאב לי בואגינה, שנאתי את הרופא שעשה לי את זה, הרגשתי מושפלת... בקיצור, מה שאת רוצה... וראה זה פלא: בחודש שאחרי זה (ואני מאחלת לך שיהיו לך מינימום חודשים של טיפול) זה היה כל כך הרבה יותר קל, בלי סבל פיזי או נפשי. להיפך, שמחתי שהנה אני עושה עוד ועוד למען התינוק שאני רוצה. זה תהליך של הסתגלות, בהדרגה זה נעשה פחות "עונש" ויותר "שגרה הכרחית" ותהליך ההסתגלות שלי, לפחות, דרש ממני להשתתף באופן פעיל בהסתגלות הזאת, כלומר, הרבה עבודת עידוד עצמי ושכנוע עצמי למען המטרה הנכספת (כן, המוטיבציה שלי גבוהה וזה עוזר לי). כלומר, עברתי במקביל לטיפולים תהליך של שינוי גישה. האיברים האינטימיים שלי כבר לא כל כך קדושים ואפילו באולטרסאונד כשנכנסת טכנאית שניה כדי לפטפט עם הטכנאית שבודקת אותי ושתיהן מציצות לי בין הרגליים זה כבר לא מזיז לי. לא בגלל שלא אכפת לי מהגוף שלי אלא בגלל שאני מבינה שיש כאן התייחסות טכנית יותר, רפואית יותר, גם מצידם של אנשי המקצוע. וכןף אלגרה, בתהליך הטיפולים הגוף הופך להיות כלי, במובן מסוים, כלי לייצור הדבר הנפלא ביותר בעולם. וזה בסדר גמור. מסתבר ששינוי גישה לאותו הדבר בדיוק משנה גם את כל ההרגשה וההתייחסות אליו. שלך, ליברה

neta2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

בשביל זה אנחנו פה, לחלוק עמנו תחושות, שאלות, מועקות, כאב וכמובן גם הרבה בשורות משמחות!! כולנו עוברות בדרך זה או אחרת (דרך הייסורים כמו שתארת) את התהליך הנורא מביך ומעיק הזה, אבל למדנו להתרגל ולזרום עם זה, המטרה ניצבת מולנו - ואין לנו ברירה. שיהיה לך מהר וקל!!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

פוגעת במורל שלנו?
נו ב´מת. המורל שלנו עשוי מגומי, מתכופף ומתיישר, נמתח ומתכווץ. קצת קשה לפגוע במורל שלנו. אכן, בהתחלה זה קשה. מי שמתמזל מזלה מקטרת חודש, ואחר כך נהנית לקטר 9 חודשים עגולים. אני רק מקוה שההזרעה הזאת תצליח ולא תהיה לך סיבה לחשוב על המשך. בטיפולי פוריות- לא חשוב באיזה שלב, את נזקקת להמון סבלנות, זמן, עצבי ברזל ועודף אופטימיות. אם את מרגישה שאת לא עומדת בזה כרגע, תקפיאי לגמרי. אין שום סיבה בעולם להכנס עם הראש בקיר. קחי לך את החודשיים הבאים לגמור את התואר בהצטיינות. השקעת בזה כל כך הרבה זמן, שחבל להרוס את הפיניש בגלל הטרטורים לקופת חולים. אחרי שתגמרי את כל החובות, אם עדיין לא תהיי בהריון, תוכלי להתפנות להביא ילד לעולם. בנתים תקראי את שני כללי הברזל של הפורום
נועם

orp

New member
זה המקום ../images/Emo45.gifאת המורל וברוכה הבאה

../images/Emo140.gifגם אני הצטרפתי היום

היי אנחנו בטיפולים כבר חצי שנה. אנו עושים טיפול, ולאחר מכן חודש הפסקה. בהתחלה כעסתי שאני מחויבת בהפסקה הזו, אבל ראיתי שההפסקה הזו באמת עושה לי טוב. ההורמונים קצת מסתדרים, יש פחות מצבי רוח, וחוץ מזה אם חיכינו עד עכשיו, אז באמת אין מה להלחץ, ולקחת את הטיפולים בקצב שמתאים לנו.

מיכל25אב

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה-ושהות קצרה..

וטוב לדעת שבאת מצוידת(בהרבה תקווה)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ואני מקוה שכל התקווה תביא אותך לפורום הריון מהר יותר מכפי שחשבת
אני מסכימה עם הגישה שלך שכדאי לא להלחץ. זה ממש מוריד מהעומס הנפשי, ובודאי מהעומס הטיפולי. אז קחי משוט, ותחתרי חתירה קצרה עד הסוף המתוק
ובנתים תקראי את שני כללי הברזל של הפורום. שבוע טוב
נועם

אופה3

New member
שלום אלגריה, וברוכהה הבאה, קודם כל

אני מאחלת לך שתעברי לפורום השכן ובקרוב. אני שמחה שהצטרפת אלינו, מאיתנו תוכלי לקבל תקוות, ואנרגיות שתצרכי, להיות בטיפולים, זה לא קל, זה דורש הרבה כוחות, גם פיזיים וגם נפשיים, זה צורך אנרגיות שלא קל להשיג אותם, וזה מאוד מעייף, מה שאני ממליצה לך, זה להשתדל להתפנק , לנוח יותר, לעשות דברים שאת אוהבת, ולא להפסיק לחיות, להמשיך ללמוד, וגם לעבור טיפולים, ככה שאת לומדת, לפחות את לא יושבת בבית , וחושבת הצליח לא הצליח, זריקה לא זריקה, יש במה להעסיק את הראש ואת המוח. המטרה מקדשת את האמצעים, וגם אם זה קשה, וכואב, אני מבינה, הפולשנות הזאת באיברים, הכי אינטמיים שלנו, היא מביכה, מביישת, לא נעימה, לעיתים גם מכאיבה אבל אין מה לעשות, אלו הם חיינו, ותאמיני לי שתהיי בהיריון, לא תחשבי על זה אפילו, שתלכי ללדת מה תעשי תסגרי את הרגליים כי זה כואב או לא נעים, לא נכון?\ אז גם עכשיו , אין מה לעשות ממשיכים הלאה, ומתקדמיםי צעד צעד,. אבל מה שמאוד חשוב , זה שתקשיבי לגוף שלך, ולנפש שלך, ואם את חושבת שאת זקוקה למנוחה או להפסקה תעשי את זה, יש מלא
על הריונות בהפסקות, או במנוחה. מקווה שתעברי לפורום השכן בקרוב, ובהצלחה עם ההזרעה, חוץ מזה מעכשיו את כבר בהיריון, מי אמר שבחודש הבא עוד תהיי פה ? מקווה שלא, מחזיקה לך אצבעות. כל טוב האופה

אלגריה

New member
תודה לכולן!

למיכל, נועה, נטע, אולה, אופה, ליברה וכולן! תודה רבה על העידוד והתמיכה. אתן עוזרות לי מאוד. כנראה שבאמת אשעה לעצתכן ואעשה הפסקה עד המבחן, כיוון שאני גם עובדת במשרה מלאה, ולכן גם כך לא קל לי ללמוד. אחרי המבחן, יגיע תורה של התזה, אבל זה כבר סיפור ארוך של שנה לפחות, ולכן לא דוחה טיפולי פוריות... מקווה באמת שהחודש יסתיימו תלאותי, כשם שהתחילו, ושכולכן תצליחו במהרה! בינתיים, נמשיך לחיות, כמו שאופה כתבה, וליהנות! שלכן, אלגריה

למעלה