הצטרפות :)

kinfofswing

New member
הצטרפות :)

היי לכולם , אני חדש בפורום , רועי בן 28 -אשמח לשוחח עם אנשים על מחלת ה CF וההתמודדות עימה, אני עובר בדיקות רבות בימים אלו ורוב הסיכויים שאני חולה ב CF.אני סובל מס' שנים משיעול כרוני ומדלקות ריאה חוזרות ונשנות , ברונכיאקזות כרוניות , אלרגיות לפטריות משונות :) וכו' .... אשמח לעזור בכל דבר . שבוע טוב רועי

שלום!

ברוך בא... איפה אתה נבדק עכשיו? באיזו מרפאה? האם עשו לך בדיקת זיעה? האם עשו לך בדיקת דם לגנטיקה? לא מזמן פגשתי אדם מבוגר שגילה לפני כ- 10 שים שהוא חולה ב- CF הוא אמר שהיום שהוא גילה שיש שם ו"אבא" לכל התחלואים שלו הוא היום המאושר בחייו! עכשיו הוא יודע סוף סוף מה לא בסדר איתו ואיך לטפל בזה. מאז הוא השתפר מאוד ומרגיש הרבה יותר טוב. אז אם אתה כן חולה ב- CF, תדע שהגעת למקום טוב... בסך הכל CF זו אחת המחלות ה"שוות" לחלות בהן... מה שבטוח אתה לא צריך להתמודד לבד. יש עוד הרבה כמוך עם המון ניסיון... יש לנו גם קומונה לבוגרים חולים שמאוד כיף בה! אתה מוזמן גם לכתוב לי מסר אישי אם אתה רוצה

kinfofswing

New member
שלום גם לך !!

היי , כיום אני נבדק בתל השומר - ביצעתי תבחין זיעה שיצא גבולי ואני מחכה לבדיקות גנטיות - אני צריך לקבל תשובה ממש בימים הקרובים . מטופל באטנ' בצורה כרונית - פיזו' נשימתית וכו' ... מחלה שווה - אני די בטוח ( יש לי גם אלרגיה לפטריית אספרגילוס ...שזה הרבה יותר נדיר מ CF ).... בכל אופן , אם תרצי לקשקש ( או כל אחד אחר שחולה במחלה ) ... [email protected] -מסנג'ר 94612086- ICQ

למעלה