הצטרפות יישר כח בהצלחה
ה הגבירה מן האגם New member 26/12/04 #2 תודה וברוכה הבאה../images/Emo39.gif את מוזמנת לשוטט באתר ולאסוף את כל מה שיביא לך תועלת ובעיקר להשתתף בדיון. בברכה.
תודה וברוכה הבאה../images/Emo39.gif את מוזמנת לשוטט באתר ולאסוף את כל מה שיביא לך תועלת ובעיקר להשתתף בדיון. בברכה.
E EYTAN155 New member 30/12/04 #4 שפע ברכות על חידוש הפורום הצצתי סתם כך לפני השינה לראות אולי משהו זז ומאוד שמחתי לראות שהפורום נעור לחיים. אז ברכות למספרים (כותבים) וברכות לקוראים בתקווה שהפורום יהיה יותר פעיל מקודמו.
שפע ברכות על חידוש הפורום הצצתי סתם כך לפני השינה לראות אולי משהו זז ומאוד שמחתי לראות שהפורום נעור לחיים. אז ברכות למספרים (כותבים) וברכות לקוראים בתקווה שהפורום יהיה יותר פעיל מקודמו.
ה הגבירה מן האגם New member 31/12/04 #5 שלום גם לך וברוך השב! מקווה שאכן נתפוס תנופה טובה. אתה מוזמן לתרום! להתראות..
E EYTAN155 New member 31/12/04 #6 כדאי לבדוק את האפשרות לעלות את הסיפורים שהיו בפורום הקודם,ולשמור אותם במאגר סיפורים.
ה הגבירה מן האגם New member 31/12/04 #7 בעבודה../images/Emo88.gif אכן, מסתתרים שם סיפורים ממש טובים. אני עובדת על זה ותוך זמן קצר יופיעו הסיפורים בקטגוריית "מאמרים". חשבתי שהלכת לישון...
בעבודה../images/Emo88.gif אכן, מסתתרים שם סיפורים ממש טובים. אני עובדת על זה ותוך זמן קצר יופיעו הסיפורים בקטגוריית "מאמרים". חשבתי שהלכת לישון...
1 1הגבוהה1 New member 3/1/05 #8 עושה פלא הםפר עושה פלא אזל מזה שנתייס אשמח על מידע היכן אפשר להשיגו אני מבקשת טיפים איך לומדים בעל פה םיפור
עושה פלא הםפר עושה פלא אזל מזה שנתייס אשמח על מידע היכן אפשר להשיגו אני מבקשת טיפים איך לומדים בעל פה םיפור
ה הגבירה מן האגם New member 7/1/05 #9 ../images/Emo50.gif"עושה פלא" את הספר "עושה פלא" ניתן להזמין בחנויות המוכרות תשמישי קדושה. אם לא תצליחי, כתבי אלי שוב.
../images/Emo50.gif"עושה פלא" את הספר "עושה פלא" ניתן להזמין בחנויות המוכרות תשמישי קדושה. אם לא תצליחי, כתבי אלי שוב.
1 1הגבוהה1 New member 30/1/05 #10 עושה פלא תודה על התגובה לצערי נאמר לי שהספר אזל מזה שנתיים ואין אפשרות להזמינו