הצטרפות שלי!!!

coolears

New member
הצטרפות שלי!!!../images/Emo6.gif

שלום!! קוראים לי הלנה וכששמעתי על חלומות צלולים התחלטי להתעניין!! רועי798 אם אני לא טועה (סליחה אם עיווטתי את שמך גרועיז!!!!)נתן לי את הכתובת לאתר של החלומות הצלולים ומאז אני מתעניינת!! זה הפורום הראשון שלי אז אני מקווה שהיגעתי למקום הנכון!! ודרך אגב, חג שבועות שמח לכולם!!!!!!!!

roy758

New member
היי ../images/Emo13.gif

---תפוזטיפש!----לא העלה לי את ההודעה! אז אני ייכתוב אותה עוד-פעם היי הלנה, ארמ השם שלי זה roy758 אבל לא נורא זה בסדר
ברוכה הבאתה למערכת
(תפוז) וברוכה הבאה לפורום חלומות צלולים
אני מקווה שתהני כאן, ותמצאי עניין בכל מקרה את יכולה גם להשתתף בפורומים אחרים אם בא לך (בו זמנית) [לידיעתכם הלנה חדשה גם ב
עצמו] וזהו! Enjoy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LucidGuess

New member
יא ברוכה הבאה שכמותך! ../images/Emo13.gif

נו כבר התחלת להתאמן קצת על בדיקות מציאות? בחלומות צלולים צריכים להשקיע, הם באים בקלות, הם כמו עוגה טובה, את צריכה קודם לערבב את החומרים, ללוש את הבצק ואחר כך לאפות בתנור, רק אז את יכולה להנות מהעוגה הטעימה.
אז בהצלחה! LucidGuess

Variety

New member
ברוכה הבאה לפורום!

היי הלנה, אני Variety (גיא). קראת את האתר? הבנת מה זה? יש לך שאלות? (לי יש! :) תספרי קצת על עצמך, מאיפה את? מה? ומתי? חלומות פז, Variety-

coolears

New member
חייבים להכניס נושא!?!?!.

בוקר טוב וחג שבועות שמח!! התחלתי להתעניין בחלומות צלולים אחרי שרועי נתן לי כתובת של אתר. קראתי גם פה את השאלות והתשובות והחלטתי להצטרף. יש לי יומן חלומות אבל עדיין לא היה לי חלום צלול. כלומר, היה לי פעם, היו לי כמה שנראו ממש מציאותיים.. בעצם אני לא יודעת אם הם היו חלומות רגילים או צלולים. יכולתי לשלו בהם וגם ידעתי שאני חולמת.

Variety

New member
בוקר טוב

אני שמח שהחלטת להצטרף. טוב מאוד שאת רושמת את החלומות שלך! תרשמי גם חלומות מפעם אם את זוכרת (לא נורא אם את לא זוכרת תאריך). בחלומות שאת חושבת שהיו צלולים, אם ידעת שאת חולמת, זה כנראה היה חלום צלול. חלומות פז, Variety-

Skiter

New member
אני כמרי אותך מאיפהשהוא?

ממש לא!! היי הלן(ה) מה קורה?? האם את מזהה אותי את שוקי (שקד בשמי המלא) לפי דעתי הלנה מקבלת מספיק על הראש בבית ספר מאבירם ורועי בקשר לחלומות צלולים - אני כבר מכיר את הנושא כבר כמה זמן אולי חצי שנה בערך, אני חדש בפורם גם אך לא במערכת תפוזטיפש ^.! אז ברוכה הבאה הלנה מקווה שניא ואת נשתלב מהר :")

למעלה