הצטרפות ל-G14?

הצטרפות ל-G14?

בNRG מתפרסם שייתכן שמכבי חיפה תקבל הצעה להצרפות לאירגון הזה,מישהו יודע מה זה בדיוק כתוב שהם נלחמים באופ"א???אגב באירגון הזה כבר חברים מועדוני פאר כמו,יובה,אינטר,יונייטד,באיירן,ליון,ועוד.

Benn Is Kane

New member
18 הגדולות.

זה ארגון של 18 המועדונים הגדולים באירופה. הם חושבים זה זמן רב להתנתק מאופא ולהקים ליגה משל עצמם שכל ההכנסות ילכו ישירות לקבוצות. אם חיפה תכנס לשם זה לא רק יתן לנו כבוד ויהפוך אותנו לשם גדול, זה יכול להרעיד את המצב בארץ ונוכל להתמודד בתקציב של ביתר.

חחח נראה לך????

נניח שיהיה לנו תקציב 100 מיליון...ארקדי ישים בבית"ר 600 מיליון ההבדל של חצי מיליון בשבילו זה כמו עוד 100 גר' גרעינים לשבת בשבילנו...

Cade Foster

New member
../images/Emo6.gif כמה בורות

תוספת של 500 מיליון זה לא חצי מיליון, אלא חצי מיליארד. דבר שני, תגיד אתה בסדר? לא נראה לי שיש איזושהי קבוצה בעולם פרט לצ'לסי, ריאל ומנצ'סטר שהתקציב שלה עולה על 600 מיליון דולר, אז של בית"ר?

GOLDBRG

New member
למה שהתקציב שלנו יגדל בדיוק?

לא הבנתי את הקטע של התקציב...

Benn Is Kane

New member
לא אמרתי שהתקציב שלנו יגדל.

אמרתי שנוכל להתחרות עם התקציב שלו בדרכים אחרות. חברות בארגון הזה נותנת לך אין-ספור קשרים במועדונים הגדולים ביותר בעולם, שבהם גדלים שחקנים שלפעמים צריכים איזה ממקום לגדול בו כשהוא לא מוכנים עדיין לקבוצות הבוגרות שלהם. אני בטוח שאם נהיה חברים בארגון הזה, יותר דלתות יפתחו ונוכל להשיג שחקנים טובים מאוד בהשאלה, בשביל להכין אותם לקבוצות הגדולות יותר של אירופה. חוץ מזה, שחקנים יתלהבו יותר להגיע לקבוצה שחברה בארגון בו חברות מנצ'סטר יונייטד, ליברפול, מילאן, יובנטוס, אינטר, באיירן מינכן, ולנסיה, ריאל מדריד, ברצלונה ושאר הקבוצות הגדולות של אירופה.

adiryosef

New member
עוד משהו

הפירסום,והמכירות של השחקנים שדיברת עליהם שיתלהבו להגיע למועדון,נרוויח הרבה כסף עליהם ומה שאומר שהתקציב כן יגדל ,ובהרבה

כן

בכל שבוע כל האוהדים יטוסו לאנגליה ספרד כאילו זה ברגיל על 80 שקל במשחק עונה לכרטיס מבוגר אנשים מתלוננים אז ללכת לאיצטדיונים כאלה גדולים באירופה לשלם כל כך הרבה כסף על בסיס שבועי?! לא נראה לי בכלל.. וגם כל העיניין של הליגה הזאת הזוי למדיי

AKAKAK

New member
חיפה לא תגיע לאירופה בכל מקרה

אז למה לא להיכנס לאירגון בכל זאת? חיפה תרוויח מזה בכל זאת. תאר לך הקבוצות הגדולות כולן עוזבות את וופא ופותחות ליגה משלהן עם שאר הקבוצות? וופא גמורה. ליגת האלופות תיפול לריצפה. בכדורסל אומנם זה נכשל, אך בכדורגל יש מצב טוב מאוד שזה יצליח. חוץ מזה שהמועדונים הגדולים צודקים, אחת הטענות שלהם זה בנוגע לריבוי המשחקים ובזה יש באמת בעיה.

ועדיין...

אופא הרבה יותר חזקה מהG14 ואם אופא תחליט להלחם קבוצות כמו שלנו תפגענה ראשונות אולי לא כדאי לא להיות הראשונים

למה שקבוצות כמו חיפה

יצטרפו לארגון כזה אם מטרותיו המוצהרות נותנות לקבוצות כאלו סיכויים נמוכים יותר להתקדם מסיכוייהם הנוכחיים...???

Cade Foster

New member
כי הליגה של הארגון הזה תהיה הרבה יותר יוקרתית

אם הארגון הזה אכן יתנתק מאופ"א, מה יישאר מליגת האלופות? קבוצות כמו קלאב ברוז' במקרה הטוב.

Benn Is Kane

New member
../images/Emo45.gif.

אופ"א חזקה, בזכות הקבוצות האלה. ברגע שהקבוצות יחליטו להתנתק מליגת האלופות ולא להסכים להשתתף בטורנירים השונים של אופ"א (וזו אפשרות, כמובן), אופ"א תשאר עם קבוצות לא מעניינות וחלשות בהרבה מהקבוצות הללו. אני מבין את השיקולים של הקבוצה, מאחר וזה עלול לפגוע בה כשהיא תעמוד מול אופ"א באמת, אבל כמו שזה לא ממש פוגע בשאר הקבוצות הגדולות (ועובדה שקבוצות נוספות נכנסו לארגון וזה לא פגע בהם במיוחד), זה גם לא יפגע כ"כ בנו. אני מאמין שהרבה יותר דברים טובים יקרו בעקבות הצטרפות לארגון, מאשר רעים.

אסִי

New member
הבעיה היא

שהכל עדיין בגדר חלום. כל הקבוצות שחברות ב-G14, לפי מה שהבנתי, עדיין בבלאגן עם אופ"א ובסכסוכים כאלה ואחרים שמונעים מהם להגיע למטרה שהארגון הזה הציבו לעצמו. אז לקבוצות גדולות יש כוח, הן יכולות להתמודד מול אופ"א כי הן מביאות הכנסה אדירה והן שולטות בליגת האלופות, לנו אין את הכוח הזה - אנחנו קבוצה קטנה שיכולה להרוויח כסף רק אם היא תצא לשחק באירופה. העניין הוא שאם הארגון הזה יתפרק או שהחלום הזה לא יתממש בסופו של דבר, מי שיקבלו בראש אלה הקבוצות הקטנות מבין כל 50 הקבוצות שיהיו חברות ב-G14, ומכבי חיפה תהיה אחת מהן. ברגע שמכבי חיפה תודח מאירופה לכמה שנים טובות ע"י אופ"א, לא תהיה ליעקב שחר סיבה בעצם להחזיק את הקבוצה. התקציב יפחת משמעותית, שחקנים פחות טובים יגיעו ואנחנו נתדרדר כי העסק הפעם יהיה באמת לא רווחי. זאת דילמה מאוד גדולה, צריך לבדוק טוב מאוד את השטח לפני שדורכים עליו - אפשר ליפול על מוקש גדול, אבל מצד שני אפשר גם יהיה לגלות ארץ חדשה.

AKAKAK

New member
לפי דעתי סיכון ששווה לקחת

מה נפסיד מזה? שורה תחתונה. לגביע האלופות לא נגיע, כי לא נזכה באליפות. אז למה לא לקחת את הסיכון? אחרי זה אולי לא נוכל להיכנס לאירגון של ה g14 והגדולות יפרשו באמת וזה יצליח.

כמו שאני הבנתי....

העניין בליגה הזו הוא שזה כמו היורוליג בכדורסל הקבוצות מצטרפות לפי הסכמים ולא לפי השגים בליגה המקומית והנה היורוליג בכדורסל מצליח בהרבה מהיולב קאפ ושלא לדבר על הסופרוליג שנסגר לגמרי

למעלה