הצטרפות לליגה

The TE

New member
הצטרפות לליגה

שלום , שמי אריאל , בן 22 מת"א . שמעתי על ליגת הפוטבול בארץ לפני מספר שבועות ואני מעריץ גדול של ה NFL. אוהד של אינדי קולטס אם להיות יותר ספציפי . אני מאוד מעוניין לשחק והמליצו לי לבוא ביום שישי בשעה 11:00 לספורטק , לצערי באתי מוקדם מדיי לאזור וירד גשם , מבול , נאלצתי לחזור אחורה וממה שהבנתי בכל זאת קיימתם משחק . לפי הבנתי ישנם שלוש קבוצות בארץ ושניים מת"א , רציתי לדעת מי מהקבוצות היא זאת שמתאמנת בספורטק בימי שישי וכיצד אני יכול להצטרף . אני צריך להירשם איפשהו , מבחנים למיניהם או שאני פשוט בא ? חשוב לציין כי מעולם לא שיחקתי את המשחק תחת הדרכה אלא רק במשחקים שאני יזמתי עם החברים וגם זה היה בתקופת הצבא , אז הייתי משחק סוג של TE/DE . אודה לכל מי שיוכל לעזור לי .

Yo-man

New member
הי אריאל, ברוך הבא |4ו|

בשישי הקרוב יתקיים משחק. אם זה יהיה משחק ליגה תוכל להתרשם מהצד, אם זה יהיה אימון רגיל תוכל להצטרף בכיף. השנה אי אפשר להצטרף לקבוצות, אבל אנחנו נרצה להקים קבוצה תל-אביבית נוספת, אם יהיו מספיק שחקנים, ויש כמה שמתים להצטרף
אין מבחנים, פשוט צריך להתחיל להתאמן איתנו (עד עכשיו קראנו לזה "לשחק" אבל מאז שנפתחה הליגה כל משחק שלא נספר נחשב לאימון). בימים שאין בהם משחק ליגה כל אחד יכול להצטרף, ואם יש הרבה אנשים אנחנו מחליפים ונחים תוך כדי. תבדוק את הפורום ביום חמישי, עד אז נדע אם יהיה משחק ליגה או משחק פתוח.

The TE

New member
תודה

ללא שום קשר אם יהיה משחק או אימון אני אגיע . אני מתכנן כבר חמישה שבועות לבוא וכל פעם אני מפספס את הרגע בגלל סיבה אחרת , לא הפעם , הפעם אני נחוש ! הבנתי גם שיש חוקה , איפה אני אוכל לקרוא אותה ? זה יעזור לי מאוד בכל מה שקשור להבנת המשחק הישראלי (ואני מניח שהוא שונה מאוד מחוקי הקולג' וה NFL ) . כמו כן הבנתי מרועי (זה הבחור שסיפר לי עליכם) שאתם משחקים ללא מגנים , דבר שבטח מקשה מאוד על ביצוע תאקלים או לחילופין משנה את אופיים . יש אתר לליגה ?

The TE

New member
תודה על הקובץ

קראתי אותו בעיון רב ושמחתי לגלות שאין שינויים משמעותיים , חוץ מהמתמטיקה , אצלנו בארץ זה יותר קטן וזה מובן . רציתי לשאול מס' שאלות אם זה בסדר מבחינתכם . 1.למה אסור "ראשינג דה קיקר " ? 2.אחרי טאצד'און ניתנת נק' באופן אוטומטי (אלא אם כן האופנס בוחרים ללכת על 2PT קונברז'ן , מדוע לא בועטים את הנקודה שאחרי ? 3.האם העובדה שאחרי שהאופנס הודיעו לשופט על פאנט או קיק לא ניתן "לזייף" ולמסור לא פוגמת ביכולת של הקבוצות להפתיע את היריב ? הרי ישנם עשרות דרכים לבצע את זה . אודה לכם אם תענו לי .

Yo-man

New member
תשובות קצרות

1. בגלל יכולת נמוכה מצידנו. אין לנו בועטים ואנחנו לא מאומנים בסנאפים ארוכים. 2. בחיפה אין שערים, אז כדי שהמצב יהיה זהה לכל הקבוצות בליגה ויתרנו על שערי שדה ואקסטרה פוינטס. 3. אולי פוגמת, אבל זו החלטה שקשורה ברמה שלנו. אולי עד השנה הבאה נחליט שאנחנו טובים מספיק להתמודד גם עם הטעיות מסוג זה, אבל ברור משאלה 1 שאם אסור לקבוצה להגן נגד הבעיטה היא תאכל אותה במקרה של הטעיה...

ofribecker

New member
יורם, תיקון קטנטן

שערי שדה אנחנו כן בועטים. זה תיקון שנכנס לחוקה רק לפני המשחק האחרון שהיה. עניין הפאנטים - התפישה היא שצריך מה שפחות מקרים של פגישה של קבוצה מול קבוצה בריצה מהירה, כי כל עוד אין ציוד מגן קשיח, זה מועד לפציעות. גם "בעיטת ההצלה" (Life saving kick) היא תוצר עקיף של זה. הרי אחרי score אין קיק אוף אלא כדור מה 15 יארד. חיפשנו פתרון יצירתי כזה שידמה את האון סייד קיק והגענו לפתרון שנבחר.

בנוגע לתאקלים

זה לא כול כך משפיע עניין המגנים כול עוד יש רצון להיכנס במישהו זה לא משנה ממש מה הוא לובש.... ומבחינת הבטיחות יש דברים בסיסיים כמו מגן שיניים ועוד כול מיני פאדים שאתה יכול לקנות עצמאית

zipfer

New member
בעניין התיקולים..

אני חושב שאין לך יותר מידי מה לדאוג... אני בן 15 וחצי ואני בא למשחקים הפתוחים כל הזמן.. אני 7'5 feet ושוקל 134 pounds ואני בסדר גמור.. אפילו יצא לי לתקל את ניב פעם אחת.. והוא לא טיפוס קטן... בקיצור תבוא ויהייה מצויין

למעלה