הצטרפות לאירגון רב"ע

מיכל ט

New member
הצטרפות לאירגון רב"ע

בעקבות החוק החדש של עמיר פרץ אני עומדת בימים אלה ממש לקבל מכתב פיטורים מהאגודה לבריאות הציבור ואח"כ אני אעלה על תקן ארעי של משרד הבריאות. אבל.. אין לי מושג מה הולך להיות מבחינת הזכויות שלי: האם הדרגה שלי תשאר אותה דרגה, האם יהיו לי אותן זכויות ובכלל האם כל המעבר הזה לטובתי. חשבתי לפנות לארגון אבל בשביל זה אני צריכה להיות חברה. אז, אייך מצטרפים ומי יכול לעזור לי שם? אני אשמח לקבל פרטים ממי שיודע תודה, מיכל

מיכל

אם אני לא טועה הדרגה נקבעת על פי הותק והתפקיד אותו את מקבלת. בכל אופן אני לא בטוחה ולדעתי פניה לעמותה ולארגון זה מהלך נכון. אני מצרפת קישור לעמותה כתבי להם במקום בו כתוב צור קשר. ושיהיה בהצלחה. טל

הצטרפות לארגון הי מיכל, לא ממש הבנתי את הבעיה , אך אשמח לעזור לך ולתת לך פרטים לגבי הצטרפות לארגון. לשם כך עלייך להיות חברה בהסתדרות העובדים הכללית. אתן לך מספרי טלפון לבירור: שמה של המזכירה שלנו בארגון, הוא דבורה ארד, מס´ הטלופן הוא: 036921221 מספר טלפון נוסף הוא של בתיה המזכירה שלה036921277 יו"ר הארגון שלנו היתה אורנה צרפתי אשר פרשה לאחרונה, ממלאת את מקומה ליאורה ברקאי ומס´ הטלפון שלה בעבודה הוא: 048559333/395 במידה ולא מסתדר אשמח לעזור לך איילת

הביצה הזו עמוקה מאד...

גם אני באותו עסק. החוזים שנחתמו דרך האגודה לבריאות הציבור כוללים את כל התנאים (כמעט) של עובדי מדינה רגילים, פרט לצבירת ותק, גמול השתלמות והכי חשוב - קביעות. הבעיה הזו מקיפה מאות תקנים במשרד הבריאות. מיכל - עד כמה שהבנתי מדובר בעניין בירוקרטי, שלא אמור לפגוע בנו. אילת - אני חושבת שחשוב מאד שהארגון יתגייס לנושא בדחיפות וינסה לברר את המשמעויות. אורנה כבר היתה מעורבת בעניין החוזה האישי שלי ומכירה את הבעייתיות. גם ליאורה ברקאי בטח מודעת לזה, כיוון שהדבר נפוץ בעיקר בתחום השיקום בבריאות הנפש. אם לא נתעורר מהר המון מרפאות בעיסוק ימצאו את עצמן בחוץ, אחרי הרבה עבודה חדשנית והרבה השקעה שנעשתה בתחומי השיקום השונים. אשמח אם תוכלי לבדוק פרטים על העניין בועד הארגון ולעדכן בפורום. תודה, סיגל

למעלה