הצטרפות לאגודה

Xelon

New member
הצטרפות לאגודה

היי,
הייתי שמח לקבל פרטים על אגודה בראשל"צ במידה ואני רוצה להצטרף לאגודה לאימוני אתלטיקה ומשקולות. באתר מופיע מספר טלפון של מישהו אחר.
הבעיה שלי טיפה מורכבת. אני בשיקום חודשיים אחרי ניתוח שחזור רצועה צולבת בברך, תמיד רציתי להיות קופץ לרוחק אבל נפצעתי. איך אוכל לחזור לעצמי בצורה הטובה ביותר? להרשם למכון כושר ולהתאמן לבד ולהצטרף לאגודה כשאני אחלים מהפציעה כדי לא להיות נטל על האגודה בתהליך השיקום? או שמא באגודה יכוונו אותי לאימונים ממוקדים לענף וההחלמה תהיה טובה יותר?

אלכס ד1

New member
נסיון לענות

שלום, וסליחה על המענה המאוחר.
לעניות דעתי, כדאי קודם לסיים עם השיקום לאחר הפציעה והניתוח. מניח שהינך עובר טיפולי פיזיותרפיה ומבצע גם תרגילים שונים, לחיזוק שרירי הרגליים, בבית. גם אימון בחדר הכושר בהחלט מומלץ, אבל רצוי להתייעץ עם הפיזיותרפיסט והמדריך בחדר הכושר.
מקצוע הקפיצה למרחק דורש שרירי רגליים חזקים בגלל העומס הרב עליהם בשלבים השונים של הביצוע. לאחר שתרגיש בטוח יותר, תוכל להתחיל ולהתאמן. אם אינני טועה, אגודת מכבי ראשל"צ מתאמנת באצטדיון האתלטיקה החדש במערב העיר, ליד הסינמה סיטי. תוכל לגשת לשם אחרי הצהריים או בערב ולדבר עם המאמנים. אולי כדאי לעשות זאת בתקופה הקרובה, עוד לפני שתתחיל להתאמן. תוכל לשתף אותם בעברך הספורטיבי ובפציעה שעברת, ואולי יוכלו לייעץ לך בנוגע לשלבי ההתאוששות והתחלת האימונים.
הרבה בהצלחה והתאוששות מהירה מהפציעה.
שבת שלום והמשך חנוכה שמח.

למעלה