הצטפרתי לנוער מרצ.

All Choice

New member
הצטפרתי לנוער מרצ.

לפני יומיים הצטרפתי לנוער מרצ בסניף חיפה והאנשים שם ממש בסדר גמור והם גם מארגנים מלא פעולות וגימיקים מגניבים כמו שייט בירקון בחליפות לבנות ועם מסכות גז ושלטים שחורים והרבה הפגנות. למשל אתמול הלכתי להפגנה מול עריית חיפה נגד "חיפה כימיקלים" והיינו בישיבה של העירייה והכל... קיצר מגניב פה. כל מי ששוקל להצטרף - בכיף. יש פה מישהו מנוער מרצ ברחבי הארץ?

All Choice

New member
איכסה תגיד לאמא שלך

כשתתפוס אותה עושה את זה עם גמלים. (למרות שזה לא כ"כ מפתיע, למען האמת...)

אני בנוער מרצ

וגם בנוער חד"ש
(כשיש לי כוח לסוע לתל אביב
)

(אני בסניף הרצליה)

מה שלא יהיה אל תסכים לשים חולצה! הם יחשבו עוד שאתה ציוני! ואפילו... מאמין בדמוקרטיה!!!! :D

beee

New member
אתה מהרצליה? איפה בהרצליה?

הקפצה הקפצה הקפצה

אז תייעץ לי מה לעשות

כי אתה תפסת את שלך לפני שבוע :) נו באמת מה אתה ילד קטן? לא כולם אוהבים את מרץ. הגמד

All Choice

New member
למה?

כאילו התכוונת לזה ברצינות? אני לא הולך לעזוב או משהו אבל מעניין אותי לשמוע למה.

Ignition

New member
סתם.. זה די היה בצחוק

למרות שאני לא תומך בהם בכלל , לא אוהב את האידיאולוגיה הפוליטית שלהם.. אני תומך בחירות

lithium1914

New member
מרצ זה שוס.

אני בדיוק קורא עכשיו את הספר של יוסי ביילין - מדריך לציפור פצועה. מומלץ בחום.

manic_subsidal

New member
אני לא מבין כל מיני דברים

עד כמה אתם באמת חושבים לפני שאתם הולכים להפגין ( אני שואל לא תוקף חשוב מאוד לציין) כאילו פסדר כימיכלים זה רע לסביבה והכל חרא אני מסכים איתכם במאה אחוז באמת... אבל אין מה לעשות... אין איך להחליף את זה... ועזבו כל הקטע של לא צריך טלויזיה וכל זה...באמת שזה סצם מותרות של בני אדם שדופקים את הסביבה יש דברים שהם ממש חובה ועדין אנשים הולכים ומפגינים בלי לדעת מה לעזעזל הם מפגינים רק יודעים שזה רע כי זה מפעל

manic_subsidal

New member
חחח

פתאום אני רואה כמה מטומטם הכותרת של ההודאה שלי תתעלמו בבקשה :)

מסכים איתך בכל מילה!!!

אגב נכון נפט יכול לזהם?, אבל סתם שתדעו שאחרי שמזקקים נפט מהפסולת מיצריים מלא אבל מלא מוצרים שיש היום בעולם, עכשיו זה רע?!

manic_subsidal

New member
NUKE THE WHALES

we allready lost the fght so lets go down with all our might cities, civilizations and progress all that remains is ashs cos we fucked it up so i say Nuke the whales! take it all down with us Nuke the poles! one last fun we must Nuke the past! because the point of no return had beein long passed

KaPuStA

New member
יש לי בעיה עם מרצ

האידיאולוגיה המדינית שלהם ממש ממש גרועה הם יותר מידי אופטימיים ואין להם מספיק ביצים להלחם בחרדים

למעלה