הצטננות

סיקאנדה

New member
הצטננות

זו בטח השאלה הכי נדושה שיש אבל.. מה הכי מומלץ להצטננות? לי ובמיוחד לבן שלי בן שנה תודה

טוטס

New member
הצטננות

# לחתוך בצל לחתיכות קטנות, לשפוך עליו דבש, להשאיר למספר שעות. אח"כ לקחת כף מהתערובת כל 4 שעות כמו אנטיביוטיקה # מריחת שמן זית על החזה להתקררות ולשיעול # לנזלת - לערבב חצי כף מלח בחצי כוס מי ברז, לטבול קיסם עטוף בצמר גפן ולמרוח את פנים הנחיריים סביב. לכל נחיר להשתמש בקיסם אחר. # להריח בצל # להרתיח מים בסיר גדול מלא עד החצי, להורי מהאש. להוסיף חצי כוס עראק, לקרב את ראש המנוזל `ולדחוף` אותו פנימה כלפי המים החמים, בלי לגעת בהם. לכסות את ראשו במגבת ולהניח לו לנשום את האדים כמה שיותר זמן שהוא מסוגל לסבול, אבל לפחות רבע שעה. חוזרים על זה בבוקר ובערב, עד שהנזלת עוברת # לשיעול -לערבב חצי כוס חלב רותח עם חצי כוס מי סודה קרה, לשתות מיד בגמיעות קטנות. # מיותר לציין שרצוי מאוד לא להיות במצב של שהייה במזגן ואז יציאה לחום בחוץ - זה רק יחמיר את המצב! ועוד: שיני שום טרי. הצטננות - לשתות במהלך היום מים פושרים עם כפית מיץ לימון טרי וכפית דבש. הצטננות - בכוס מים רותחים לשים פרוסה דקה של שורש ג`ינג`ר להמתיק ולשתות פושר. הצטננות - בסיר קטן לשים כוס דבש ושני בצלים גדולים חתוכים לפרוסות.לבשל על אש נמוכה 20 דק` עד חצי שעה, להוריד מהאש ולהוסיף 5-6 שיני שום חצויים . לקרר ולשים במקרר. לאכול כפית שלוש פעמים ביום . המלצה - לאכול כפית שעה לפני השינה ואז ישנים רגוע בלי שיעול ואף סתום. שיעול - לפזר בצל בסביבת המיטה , האדים של הבצל מרגעים את מערכת הנשימה. רצוי לישון לבד לגמרי , הריח משבית שמחות... לגבי הפעוט הקטן....ברבורית שלנו היא זו שמייעצת לגבי תינוקות (אני אינני בעלת ידע מספיק על גילאים כל כך צעירים) - בטוחה שחיפוש בפורום יניב תוצאות... רק בריאות

למעלה