הצטננות חוזרת...

enbalush

New member
הצטננות חוזרת...../images/Emo178.gif

לפני חודש נדבקתי ממישהו והייתה לי דלקת גרון, קיבלתי רפפאן (אנטיביוט') ל-10 ימים מכיון שממש סבלתי, מכאבים ולא הצלחתי להרדם, האנטיביוטיקה מאוד הקלה...אך אם הייתי יוצאת מהבית לקור מיד הגרון היה מגיב. חודש מאז שוב חטפתי שיעולים והפעם גם נזלת...אין כאב גרון. יש לציין שב2 המיקרים זה החל בתקופת הוסת...למה אני כל כך רגישה, זה בחיים לא קרה לי. בבקשה לא להמליץ לי על דבש, אני נמנעת מדבש של דבורים. תודה רבה.

0 אור 0

New member
חיזוק המערכת החיסונית

לא במקרה את חולה בתקופת המחזור, כפי הנראה גופך חלש באופן כללי השנה, ובתקופת המחזור אנו תמיד חלשות במיוחד. משתמע מדבריך שלא נתת לעצמך להיות חולה - יצאת החוצה לקור בתקופת המחלה והסתפקת רק באנטיביוטיקה שמחלישה את הגוף. מה שאני ממליצה, זה קודם כל לנוח - להקשיב לגוף ולנוח לפי הצורך גם אם זה "יותר מדי", לשתות הרבה, לאכול טוב ולשמור על גוף חם. דבר שני כמובן צריך להתגבר על הנזק שגרמה האנטיביוטיקה באמצעות פרוביוטיקה (אסידופולוס או יוגורט ביו) דבר שלישי להגיע לטיפול ברפואה משלימה שיחזק את המערכת החיסונית, ויאפשר לך לא להדבק מכל רוח פרצים

hal767

New member
דלקת בגרון אינה מחלה

תהליך דלקתי כגון זה, הינו חלק ממלחמה של הגוף בזהום. התהליך הדלקתי הינו הפרשה החוצה של חומרים מזהמים ובניה מחדש של תאים פגועים. הדלקת היא תהליך ריפוי ולא מחלה. לא מדובר כאן על חולשה של מערכת החיסון של הגוף, להפך, זאת חלק מפעילותה החיובית. הטיפול האנטיביוטי ניתן, בגלל אמונת הרופאים בחיידקים כגורם למחלה. אז החיידקים מתים, הגורם המזהם נשאר בגוף, ולכן הבעיה חוזרת על עצמה. האנטיביוטיקה היא בעצמה רעל מזהם שהגוף משתדל לסלק. ציינת שהתופעה התרחשה פעמיים בזמן המחזור. אפשר שזה קשור, כי הגוף מנצל גם את המחזור כדי לסלק רעלים החוצה. את הפרשת הדם, הגוף מנצל כדי לצרף אליו חומרי פסולת. אינני חושב שאת "כל כך רגישה" כדבריך. פשוט הגוף שלך מתגונן בצורה כזאת ממזהמים שמסכנים אותו. ניקוי הגוף מחומרי הפסולת הוא הפתרון. אני ממליץ להעזר בתזונה טבעית אורגנית נכונה כדי לייצר את התהליך בגוף. להמנע ככל האפשר ממזון גרוע, ללמוד כללים של אכילה נכונה, ובנוסף ללמוד נשימה נכונה ולתחזק את הגוף כראוי. ממליץ להתרחק ממעשנים וממקומות בהם קיים זהום אוויר משמעותי. הדברים פשוטים לבצוע ויש להתאימם אלייך.

enbalush

New member
תודה לכם../images/Emo20.gif

חזרתי עכשיו מהרופאה, היא אמרה שאין לי דלקת גרון...גם המליצה על שתייה מרובה.

למעלה