הצטיינות נשיא היי, מישהו קיבל הודעה? הרשימה נסגרה כבר מזמן לא?
L leo2605 New member 29/12/14 #3 גם אני עדיין לא :/ מוזר עדיין לא שלחו שום מייל... כשהתקשרתי אמרו לי שבשבוע האחרון של התואר אז כנראה הם ממש הלכו עד הסוף... חחח
גם אני עדיין לא :/ מוזר עדיין לא שלחו שום מייל... כשהתקשרתי אמרו לי שבשבוע האחרון של התואר אז כנראה הם ממש הלכו עד הסוף... חחח
K kseniya77 New member 29/12/14 #4 גם אני לא קיבלתי איך בדיקאנט מחשבים את ממוצע הציונים? לוקחים את כל הקורסים שעשית ב-2014 בסמסטרים א,ב,ג, מכפילים כל ציון במספר הנקודות של הקורס, סוכמים ומחלקים במספר נקודות הזכות של סך כל הקורסים? אני תוהה כבר אולי טעיתי בחישוב הממוצע?
גם אני לא קיבלתי איך בדיקאנט מחשבים את ממוצע הציונים? לוקחים את כל הקורסים שעשית ב-2014 בסמסטרים א,ב,ג, מכפילים כל ציון במספר הנקודות של הקורס, סוכמים ומחלקים במספר נקודות הזכות של סך כל הקורסים? אני תוהה כבר אולי טעיתי בחישוב הממוצע?
J jessi88 New member 29/12/14 #5 עוד כמה ימים שלחתי מייל וענו לי שנקבל הודעה בתחילת ינואר. מעניין מתי יהיה הטקס
L leo2605 New member 29/12/14 #6 דואר רשום קיבלתי היום לאסוף דואר רשום אולי זה ההזמנה... (הכוונה שלי בהודעה הקודמת הייתה סוף החודש ולא סוף התואר...)
דואר רשום קיבלתי היום לאסוף דואר רשום אולי זה ההזמנה... (הכוונה שלי בהודעה הקודמת הייתה סוף החודש ולא סוף התואר...)
K kseniya77 New member 4/1/15 #11 מישהו מילא כבר את השאלון שקיבלנו במייל? לא מצליחה למלא אותו, כשמנסים לעבור לדף השני, מקבלת הודעת שגיאה "הדף אינו קיים". מישהו עוד נתקל בזה?
מישהו מילא כבר את השאלון שקיבלנו במייל? לא מצליחה למלא אותו, כשמנסים לעבור לדף השני, מקבלת הודעת שגיאה "הדף אינו קיים". מישהו עוד נתקל בזה?