הצחוק שב -

הצחוק שב - ../images/Emo23.gif

כשנכנסתי חדשה והצטרפתי אליכם פנתה אליי מישהי ורשמה לי: צחוק בלב - "איזה ניק מחייב". יכול להיות שרציתי מחייב. אני מאלצת עצמי לא לוותר להרגיש כל יום מחדש את הצחוק שבלב למרות שקשה ,למרות התאונה, למרות שנמאס לפעמים תמיד תמיד אני זוכרת את הניק שלי - צחוק בלב עמוק עמוק שם בפנים אפילו שמנהל הבנק הבוקר טלפן ולמרות שהאקס שלי מטריד ומחרפן ולמרות שנדמה כאילו הכל מתחרבן אני חוזרת ואומרת - היי מותק ....את הצחוק שבלב לא מרשה לעצמי לשקוע לא מוכנה לשתוק ומעצמי למנוע לפעמים נדמה כאילו הכל כבר כבד רוצה להפסיק לדאוג ואת התמימות לא לאבד רוצה תמיד לצחוק מה -
לירז - שמחבקת את כולכם וזה כבר מסב לי אושר ומצחיק לי בלב

אופטימיות היא הדרך../images/Emo140.gif

בתקופה הכי קשה של חיי הכרתי את הפורום הזה, לפני כ- 4 שנים ,תהליך גרושים מיגע ובלתי מתקדם הוא סירב לכל הסכם או התקדמות(לקח 3 שנים), גרוש שישב לי על העורק וביקש לחזור בלי הרף ולא הרפה בכל דרך אפשרית, לקח את ילדיו מידי פעם כשהתחשק לו, חובות מפה עד הודעה חדשה, מובטלת, אם לארבעה בנים: בן שנה וחצי+שלוש+שבע וחצי+אחד עשרה וחצי, וחשבתי על איך אקרא לעצמי ... לומר לך שהחיוך היה שם...בערך, אבל החלטתי שהוא שם ושהוא ידבק לתמיד, מודה בהתחלה הוא היה מאולץ משהו , אבל רק אני הרגשתי ואח"כ הוא נהייה סמל מסחרי וחלק ממני . מקווה עבורך שהלב יהיה מלא בחיוך ובהמון אהבה

../images/Emo24.gif יקירה! ../images/Emo23.gif

שתמיד תמיד תמשיכי לצחוק ותהי מאושרת! שם המשחק הוא אופטימיות וכפי שהספקתי להכירך, את אכן כזו! ואת בדרך הנכונה, אין לי ספק! מאחלת לך להתחזק והמון בריאות. מחבקת אותך בחזרה שלך, ריטה

תצחקי לעולם../images/Emo6.gif והעולם יצחק לך../images/Emo6.gif...

אך מאחלת לך שלא רק תצחקי אלא תדעי שמחה אמיתית וכשתהיה שמחה לא רק תצחקי מהלב גם מהבטן וזה ישמע אחרת עם סיפוק והנאה ואושר ימלא אותך תצחקי אישה תצחקי

אני על כאלו

מוריד דרך כלל כסא,וכן,גם אני עושה זאת מחייך...אבל לא למרות שום דבר.אלא רק כי מודע לבחירותי,לוקח אחריות על מה זה שעושה,ולא מאשים העולם אחותו וכל מה שזז.שום דבר לא קורה במקרה או כעונש אישי.ולמרות,לא ממש מובן לי בכלל...בחירה תוצאה וחיוך בצידה.

../images/Emo140.gifאהבתי

בהחלט קיימים מצבים בהם אנחנו נוטים להאשים את כל העולם ואחותו ולא ממש לקחת אחריות. אני בהחלט לוקחת אחריות. אבל כולנו בני אדם ולפעמים קשה. לפעמים החיוך לא תמיד יוצא. לפעמים בא לך לזרוק הכל. אבל בעיקר התכוונתי שלמרות הקושי, עצם העובדה שאני חשה חייבת לצחוק, לחייך, להמשיך היא....היא שנותנת את הכוח.

למעלה