הצחוק טוב לבריאות,,,

shron17

New member
הצחוק טוב לבריאות,,,

בדיחות לסוף שבוע : הילד הגיע הביתה ואומר לאביו: אבא,אבא היום חסכתי 5 שקלים" שואל האב: "איך עשית זאת בני? עונה הילד: "במקום לנסוע באוטובוס רצתי אחריו", צועק עליו האב הפרסי : "איזה אהבל,,,למה אוטובוס, אם היית רודף אחרי מונית היית חוסך 50 שקלים". _________________________________________ "איך יודעים שלא היה דאודורנט בתקופת התנ"ך ? לפי הכתוב: " וירם משה את ידיו - וימותו העמלקים". . . . ------------------------------------------------------------- המנהל שאל את התלמיד: "למה הרבצת למורה שלך ? התלמיד ענה למנהל: "היא ביקשה, היא אמרה לי: "גש הלום", אז ניגשתי והלמתי.… -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - המורה לדני בן ה -8 : מדוע הרבצת בהפסקה ליניב ? דני: "כי הוא התחיל איתי"" המורה: "אז למה לא פנית אלי?" דני: "למה?! את חושבת שאת יודעת להילחם יותר טוב ממני? ------------------------------------------------------------------------------------------------ איך מלמדים תינוק פרסי לעמוד ? – מאוד פשוט, מדביקים שקל לתיקרה. ------------------------------------------------------------------------------------- איך היום קוראים לאימא לשלושה ילדים ? - אם . פי . 3 !!!

shron17

New member
ועוד הברקה נחמדה,,,

סיפרתי לנכדתי בת השלוש את סיפור שלמה המלך והדבורה: שלמה המלך נח מתחת לעץ התאנה, ודבורה קטנה עקצה את אפו של המלך, והמלך שלמה שסבל מכאב העקיצה סילק את הדבורה בכעס רב. מכיוון שהיה חכם באדם,והבין את שפת החיות, הדבורה זמזמה והתנצלה בפניו שלא יכעס עליה, כי היא דבורה קטנה ועדיין לא למדה להבחין בין פרח לאף, והבטיחה בשל טעות זו ,כי בעתיד תגמול לו טובה ביום שיזדקק. ובוקר אחד כשהגיעה מלכת שבא לביקור, היא שמעה ששלמה המלך הוא החכם באדם, והכינה לו חידות קשות לבדוק אם זה נכון: היא הגיעה עם זר פרחים גדול,והניחה על שולחנו של המלך שלמה, ושאלה : האם תוכל להבחין מיהו הפרח האמיתי המונח בין כול פרחי המשי , אשר כולם נראים זהים לפרח האמיתי ? שלמה התקשה להשיב לשאלה הקשה, לרגע הרים את ראשו והתעמק בצבעי הפרחים והעלים, ולפתע הבחין בדבורה קטנה אשר שותה צוף -כמובן מהפרח האמיתי, ובזכות הדבורה,זיהה המלך שלמה את הפרח האמיתי מבין כול הפרחי--המשי. בו ברגע, נזכר שלמה המלך בהבטחתה של הדבורה שעקצה אותו, וכעת הגיע בזמן הנכון לעזור לו . והמלך למד כי גם יצור זעיר וקטן ,לעיתים יכול להביא תועלת גדולה גם לגדולים וחכמים ממנו. כשסיימתי לספר את הסיפור,הנכדה בת ה -3 אמרה לי:"סבתא,עכשיו גם לי יש חידה בשבילך " והיא שאלה: "את יודעת סבתא שהאריה הוא מלך החיות" ? - "כן" ,אמרתי לה. אז החידה שלי ,אמרה הנכדה: ממי הכי פוחד מלך החיות ? ואז אמרתי לה : אולי הוא פוחד מהציידים שרוצים לתפוס אותו במלכודת? והיא אמרה : "לא סבתא ,האריה הכי הכי פוחד,,,מהדבורה ,שלא תעקוץ אותו באף,,, כמו שעקצה את שלמה המלך"..

למעלה