הצזורה הסינית מצ"ה אתר לבדיקה האם אתר כלשהו חסום או לא.
Y yaelisam New member 7/3/07 #2 זו אפשרות אחת לבדוק../images/Emo8.gif האפשרות השניה היא להיות בסין ולנסות להכנס לאתר אם לא עובד- סימן שמצונזר! LOL
זו אפשרות אחת לבדוק../images/Emo8.gif האפשרות השניה היא להיות בסין ולנסות להכנס לאתר אם לא עובד- סימן שמצונזר! LOL
M Mei11 New member 7/3/07 #3 לפי האתר הזה הבלוג שלך חסום! (מצורף צילום מסך לראייה). חסימות של אתרים בסין זה קצת כמו מזג האויר, זה משתנה ממקום למקום ואפילו מיום ליום.
לפי האתר הזה הבלוג שלך חסום! (מצורף צילום מסך לראייה). חסימות של אתרים בסין זה קצת כמו מזג האויר, זה משתנה ממקום למקום ואפילו מיום ליום.
Y yaelisam New member 8/3/07 #5 חחחה עובדה שאני יכולה להכנס אליו והנה אתר שבעזרתו אפשר להכנס לבלוגים אשר חסומים בסין (למרות שעוד לא יצא לי להשתמש בו)
חחחה עובדה שאני יכולה להכנס אליו והנה אתר שבעזרתו אפשר להכנס לבלוגים אשר חסומים בסין (למרות שעוד לא יצא לי להשתמש בו)
G GnomeBubble New member 7/3/07 #4 ואם כבר אינטרנט בסין סין מקפיאה האת הוואנגבה. לא הצלחתי למצוא את ההודעה המקורית בשינחווה, אבל זה פורסם בהרבה מקומות. אתם חושבים שזה יעבוד להם הפעם?
ואם כבר אינטרנט בסין סין מקפיאה האת הוואנגבה. לא הצלחתי למצוא את ההודעה המקורית בשינחווה, אבל זה פורסם בהרבה מקומות. אתם חושבים שזה יעבוד להם הפעם?