הצורך לשנות

הצורך לשנות

מאיפה הוא נובע לנו? עולה לי השאלה בעקבות הערתו של ביבי בשירשור של מגי'ק. הרי כשאנחנו חברים בתחילה הדרך כל פלוצ של הבן זוג שלנו מצחיק אותנו, כל גרעפס עושה לנו טוב, כל גחמה אנו מקבלים באהבה גדולה... והנה קצת אחרי... פתאום כבר לא מוצא חן בעיננו ובא הצורך לשנות. למה? כאילו למה אנו לא שמים לב לדברים האלו כבר בהתחלה? כדי למצוא חן? למה?

shemesh22

New member
את, אני והדייג הויקינגי

מסתכלת עלי ושואלת את עצמך: "מי זה האיש הזה שוכב לידי...מה מה זה המשקפיים האלה? למה הוא אף פעם לא מוצא אותם...ממ? מה הוא מנקה את השיניים לידי? למה הוא לא לובש תחתונים מודרניים? מה זה כל השערות האלה על הגב? מה... מה אני, מה אני עושה איתו בכלל? לא יודע מה להגיד לך האיש הזה הוא אני... (גידי גוב) וכמו שגידי מיטיב להגיד ממני...היי...... אהבה אני לא הייתי פעם רגיש, וחסון ו.... דייג לא זוכרת איך הכרנו?

כן גם לי זה קרה...

אחרי קצת יותר מ- 15 שנות נישואים די מאושרות הייתי אומרת. או שככה לפחות חשבתי שהם. לקום יום אחד בבוקר ולא להבין מה עושה האיש הזה לידי. אבל לא היה בי את הצורך לשנות אותו. לא הייתי צריכה לשנות אותו. פשוט נגמרה לנו שם באמצע הדרך האהבה והערכה והכבוד אחד כלפי השני. חשנו כשני אנשים החולקים ילדים משותפים, דירה משותפת ורכוש משותף ותו לא.

ספיישיל

New member
ציפוש, אני- מי שתוקע גרפס לידי:

לא ניכנס למיטה שלי. מהר מאד הם לומדים את זה...תאמיני לי. שיתקעו גרפס ליד החברים שלהם, לא ליד בת זוגם.

תיראי אבסורד

אנחנו מעודדות את הילדים שלנו לגרעפס כשהם תינוקות וכשהם ילדים... אבל סולדות מגברים שעושים את זה... לי זה מאוד מחמיא שהגבר שלי תוקע גרעפס בריא אחרי ארוחה שהכנתי.

a n a t i 3 3

New member
מעודדות את הילדים שלנו../images/Emo35.gif

הילדים שלי יודעים שיש דברים שלא עושים ליד אנשים.. בשביל זה יש שרותים
מחמיא שגבר תוקע גרעפס בריא אחרי ארוחה שהכנת
מעדיפה להיות מוחמאת מנשיקה ואמירת "תודה רבה" על הארוחה שהכנתי. לא הייתי חייה יום אחד עם גבר שהיה תוקע (כהגדרתך) גרפעס לידי

ענתי... תינוקות שלנו

כמה אנו מעודדות לגרעפסים? טופחות להם על הגב ועד שלא מוציאים גרעפס לא עוזבות אותם. זה הרי בריא... להוציא אויר... אמא שלי לימדה אותי - לא לשמור דברים רעים בבטן
אני מוחמאת גם מגרעפס וגם מתודה וגם מנשיקה. גרעפסים לא מפחידים אותי. פלוצים כן.

galia1962

New member
לא מאמינה בלשנות

בקושי מאמינה בלהשתנות, אתה בעצמך מבפנים. לכן כשלא טוב הולכים... אלא אם בנ/בת הזוג רוצה בעצמו להשתנות- שמה שמפריע לך מפריע גם לו/ה

ב ה י ר

New member
כל התכונות שבזכותן היתאהבתי

בו הן היו גם התכונות שבגללן התגרשתי... כמה מוזר...אני חושבת שהצריכים שלנו משתנים עם הגיל ואם לא מתפתחים ומשתנים יחד אז הכל מת וזה לא קורה פיתאום...זה תהליך ארוך וחסר מודעות.

ולזה בדיוק התכוונתי

התכונות האלו שגורמות לנו להתאהבות... הן חלק ממה שמוביל אותנו לגירושים?

L o v e M e1

New member
האהבה עיוורת אומרים,זו הסיבה

שמתעלמים ממה שכבר קיים. אנשים בוגרים כבר אינם ניתנים לשינוי, השאלה היא אם קיימת היכולת לשלב את מה שאתה עם מה שקיים אצל בן הזוג. עצם הרצון לשנות מישהו הוא מקור הבעיה כבר מתחילתה. כל אחד הוא אישיות בפני עצמה עם מטענים, חינוך, ראיה של דברים וכו'. כשקיימים כמה תחומי התעניינות ויש משיכה פיזית לפעמים לא שמים לב שיש פערים משמעותיים יותר שילכו ויתרחבו בעתיד. אם אין רצון לפשרה והסיר לא מתאים למכסה יום אחד זה מתפוצץ בפנים. כניראה שגם הגיל הוא גורם מכריע בניסיון החיים ופלוצים וגרפסים כבר לא בדיוק עושים את זה....

t o t a l

New member
Wishful thinking

מסכים עם 1962 ומוסיף שלמיטב הבנתי הצורך הזה הוא אחד הכשלים הראשיים של הזוגיות. זה לא סתם צורך. זה Wishful thinking זאת פנטזיה זאת תמימות. זה אף פעם לא מצליח, וזה מקור לאין סוף חיכוכים, ריבים, תסכולים ושיט. take it or leave it או לקבל אותה כמו שהוא, או ללכת. תיאודורה?

למעלה