הצורך לדבר

• פותח הנושא or*
  • פורסם בתאריך

or*

New member
הצורך לדבר

מליון דברים חדשים קורים לי בחיים. העיקרי בינהם זוא כמובן זה שגרם לי למצוא את עצמי פה... הליך גירושין הנמצא בשלביו הסופים. והביא איתו עוד המון. קשיים של יום יום.. אהבה חדשה.. כעסים של הסביבה.. לא חסר בלאגן ואני מוצאת את עצמי מדברת עם אנשים.. חברים טובים שלי אבל הם במקום אחר, וההרגשה של את לא מפסיקה לדבר על זה .. השיפוט.. מקשה ואז מחפשים אוזן קשבת אחת שלא תשפוט אבל עם זאת תייעץ אחת שתקשיב כל הזמן גם כשזה יהיה יותר מדי גם כשאחזור על עצמי.. כתוצאה מהצורך המעצבן הזה לדבר כל הזמן.. ואז הגעתי לפה ואמרתי ואאלה הנה.. ואולי בעצם לא.. כולם פה מכירים אחד את השני כך נראה, ואני.. ממש לא.. אז לא יודעת איך יצא לי.. איך ישפכו האותיות על המקלדת.. אבל מי יודע אולי כאן באמת אמצע את מי שיקשיב.. שלכם עם לחיצת יד ידידותית של היכרות.. אור

neomi

New member
ברוכה הבאה, עם סבלנות, תתאקלמי

כאן אצלנו, גם אני חדשה והכל בסדר נעמי

חן.

New member
שלום נעים להכיר... :)

אנחנו פה מאותן הסיבות, הגענו לא הרבה לפניך, כנראה שהצרות מקרבות ולכן נדמה לך שאנחנו מכירים כבר שנים... אנחנו פה מקשיבים ומיעצים... כל זמן וכמה שצריך... תומכים ונתמכים... ;-)

avitalp

New member
ברוכה הבאה, אור...

כמו שכתבו קודמותי, בדיוק לצורך זה אנחנו כאן.... להקשיב, להשמיע, לתמוך ולהיתמך... ולפעמים סתם להעביר את הזמן בכיף. כולנו היינו חדשים כאן לפני זמן קצר. בקרוב תרגישי נוח יותר... כמעט כמו בבית. לי זה קרה מהר משחשבתי... אביטל

אור-לך

New member
אור מ... אור...

אז האמת היא שאף אחד לא מכיר פה אף אחד... טוב אולי פה ושם קצת מכירים...אבל תשפכי חופשי...לפחות יש מי שמקשיב.. ובלאגנים בטח שלא חסר פה... אז ברוכה הבאה. ומכירה טוב מאוד את ה``חברים שמקשיבים אך מבקרים...``... אני בטוחה שתמצאי פה אוזן קשבת... ומכירה את הצורך לחזור על עצמך... אז פשוט תרגישי חופשי... יהיה טוב... פשוט צריך להאמין בזה!!! שולחת לך מלא מלא מלא אור... הוא פשוט נמצא שם... רק צריך קצת לפקוח את העיניים ולראות... אור.

כל כך מוכר,,,הצורך

ואור -מוכנה ללחוץ לך את היד בחזרה גם אים זאת תהייה לחיצה וירטואלית כי את האמת גם אני זקוקה לאוזן קשבת שלא שופטת טופז**

or*

New member
אז.. נהיה אוזן קשבת

לא שופטת רק קשבת.. מיעצת.. מקשיבה .. מגיבה.. אבל בעיקר שומעת

טופז יקרה

את מוזמנת לכתוב לנו, מבטיח לנסות לתת לך אוזן קשבת ואת נקודת מבטי ככל שניתן. מומלץ מאד !!! אחרי ככלות הכל אין לנו שום מטרה ``לשפוט`` אלא רק לנסות לעזור. מה גם שבנתים זה וירטואלי לחלוטין (אם זה חשוב לך). מקווה שתיישמי את ההמלצה החמה שלי. ושיהיה לך ולבני ביתך, סוף שבוע הכי מקסים שאפשר לאחל. שלך, ענבר

לוחץ את היד ומקשיב לך בכיף !

הצורך לדבר הוא צורך בסיסי לכולנו, אני חושב שיהיו לך כאן אנשי שיחה מרתקים, תנסי אור, זה כדאי. שלך, ענבר

למעלה