הצופים והנוע"ל!!!

הצופים והנוע"ל!!!

רק רציתי להסב את תשומת לבכם, היום בשעות הבוקר-צהריים הפציצו תנועות הנוער "הצופים" ו-"הנוער העובד והלומד" את התחנה המרכזית בבאר שבע, חילקו לחיילים ולעוברים שם תפוחים בדבש
אז לכל מי שבצופים או בנוע"ל, מאוד נהנתי היום, עשינו משהו נפלא ואני אישית ראיתי מאות חיוכים חדשים
ולמרות שאנחנו תנועות נוער יריבות היה ממש סבבה, יש לי כמה חבר´ה בנוע"ל והיה ממש סבבה ויש דרכים להראות יריבות ומעגלי המורל שעשינו הן אחלה דרך
היה מצויין! שנה טובה!

yellow cheese

New member
../images/Emo36.gifהיה מדהים../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

מבצע
ב
הוא אחד הדברים היותר מאאאגניבים בתנועות השונות..
היה ממש כיף לראות אותך הגרי, וגם את נטע..
**אנחנו לא נאצים** חחח
אוהבת אתכם..
ושתהיה שנה טובה, הא

yellow cheese

New member
מיכלוווווש ../images/Emo9.gif

אכן, כל הכבוד לנוווווווּ
היה ממש ממש ממש ממש שולט
ברור מי שלט במורל, בחניכים, בדבש, בתפוחים... קן נווה נוי-דההה ברור שהנוע"ל שווים יותר
חחחח
מתה עלייך ילדה
אגב...חיפשתי אותך מלאאאאאאאאאאא עד שמצאיתך..
כדי להראותך להגר ונטעעעעעעעעע קֱלנר..
חחחח

optimistit

New member
היה כל כך כיף!

במיוחד שאני והדר הסתובבנו בתחנה המרכזית והתחלנו לשיר ואנשים חייכו לנו.. והמוכר פרחים נתצן ליקקטוס בשביל הקן:) היה הכי כיף בעולם. זה מהימים האלה, שאת חושבת, וואו! איזה כיף שאני בנוע"ל:) החניכים שלך כאלו חמווודים! והרמנו אחלה מורל! :) *כאוב ליעדיין הגרון :)*

דנה!

New member
כללללל הכבודדדדד!!!!

כל הכבוד.. תתחילו לפנק חיילים.. יאללה כל שישי... מסכנים הם בצבא כל השבוע ולא רואים את החברות שלהם (המבין יבין) אז בטח נתקלתם גם בחבר שלי אבל לא ידעתם שזה הוא... לא נורא נסלח לכם!

Superdror

New member
הן לא פגשו את החבר שלך.....

והוא גם לא טעם את התפוח בדבש שלהן ! החבר שלך אוהב בננות מסוג פינוקי ולא תפוחים !

crovee

New member
הגר בבה...

אתמול בנווה נוי סיפרו לי שגם כמה מהצופים הלכו לנוער והציעו להם תפוח בדבש... וחוצמזה, שעומר ואבישג אמרו שאם לא היו איתם חניכים הם היו עושים לכם אחלה מורל :)

למעלה