הצוות שלי

bargeman

New member
הצוות שלי

ערב קייצי ירד על המפעל החדש שלנו בקרוזנה, עיר שדה לא רחוקה מקייב. מיירה מזכירתי נשארה כרגיל לסיים משימות דחופות ובכלל לדאוג לי. "מה נגמר עם הרוסים?" שאלתי את יוני,"כרגיל השקעתי בהם ארוחת פאר,וערב במועדון החשפנות שליד שדה התעופה, והם לא זרקו אפילו רמז אם הם הולכים לסגור איתנו או עם האיטלקי". "1500 דולר עלה לי!" המשיך ויצא מחדרו.. מצבנו לא קל, יושבים באוקראינה במפעל שבנינו עם ידע ייחודי במטרה לעשות מכה בשוק הרוסי, והם, הלקוחות שלנו, אוכלים מידנו, מבלים עם היפות בבנות אוקראינה על חשבוננו, והחוזים עדיין רחוקים. מיירה, בת 40 לערך, בלומדינית גבוהה ומחוטבת כבר קלטה לא מעט עברית. אינטליגנטית וקשובה אלי, יודעת מה קורה ונחושה להיות יעילה. מהיום הראשון הבהירה לי כי היא רואה את תפקידה כיד ימיני,כן גם בשעות הלילה, ובמין שקט וטבעיות ליוותה אותי בערב הראשוןלחדרי במלון , הצטרפה אלי למקלחת ומשם ללילה נפלא של מאסא'ז וסקס רגוע. "אמיר" פנתה אלי כשהיא נכנסת למשרדי, "הבנות שלנו יכולות לעזור" הוסיפה, "אנחנו מכירות את הרוסים". ה"בנות שלנו" תבינו הן כ25 נשים ונערות העובדות במפעל. עבודה בתנאים טובים של נקיון, בטיחות מירבית ומשכורת של 300 דולר בחודש הפכו אותנו לגן העדן המקומי עבור בנות העיר. מיירה, לשעבר קצינה בצבא ברה"מ, מיינה עבורי את הבנות ודאגה למשמעת עבודה רצינית.מלבד האנחות המזדמנות שנפלטו מפי בעוד אחת מהבנות עוברת מולי ומציגה גוף מדהים - לא תוציא ממני מילה אחת של ביקורת. עובדות מסורות, ממושמעות ורוצות להתקדם. "תן להן למכור" המשיכה מיירה, "תן להן את הרוסים ותזכה בחוזים",חרזה, "חצי שנה הכנות ואף אחד לא יוכל לעמוד מולן" סיימה. סיכמנו על שלושה חודשים הכוללים 4 מפגשי ערב של שעתיים. הבנות ילמדו אנגלית - עם מורה פרטית ששכרתי, פלסטיקה עם הכימאית הראשית שלנו, יסודות שיווק ומכירה עם יוני, ומיירה הוסיפה " בלט, בלט זה יופי ומשמעת". התחלתנו עם ארבע בנות, והשעורים התקיימו במחסן הצמוד למלתחה. הבנות נשארו אחרי העבודה, למדו שעה והקדישו שעה ביום לבלט. התפעלתי מהחיוך התמידי והשמחה שליוו אותן כל יום כשעזבו את המפעל בשמונה. אתמול הציעה לי מיירה לחזות בשעור בלט. בכניסה נשמתי עמוקות תערובת חזקה של בושם וזיעת נשים. מולי בתחתונים סקסיים וחזיות תואמות התעמלו ארבע בנותי בהדרכת מיירה. גפייהן הארוכים וגופן המשולם הסתחררו בחדר, נמתחו לכיוונים שונים ונגעו, כן מייד הבחנתי כי כל מתיחה או סחרור מסתיימים בנגיעה או ליטוף הדדי. אצבעות ארוכות סורקות שד חבוי בחזייתו, כף ידה הלבנה של אווה לוטפת ומעסה קלות את ישבנה של זורה השחרחורת, הבנות חוללו לקצב המוזיקה השקטה תוך שהן מתלטפות ,ומתפנקות זו בזו. מיירה הייתה הראשונה להסיר את חזייתה ולשלוח את גביע שדייה אל מול פנייה של אווה. זו לא היססה לרגע ובלעה בשקיקה את הפטמה המוזמנת לה כשידה השנייה לשה את השד הנותר. זורה רכנה לפנים מסירה באלגנטיות תחתון זעיר מגביהה את ישבנייה וזוכה לליטוף מעמיק מיידייה המבורכות של מיירה. מיירה אותתה לי בעינייה להצטרף, בתחילה בידיי ומייד לאחר בשפתי שרגשו ללקק מבחר פטמות, לנשוך קלות שפתיים אדומות ומלאות ולחכך את האביר שבמכנסי באחוריים צעירים. נדמתי בעיני כבגן עדן פרטי, אך המוזיקה נגמרה והבנות פנו למקלחת. מיירה נשארה לידי מסבירה לי כי "כך גידלו אותי בצבא" "זו הדרך הנכונה לגייס נשים לתפקידים מיוחדים" אחזה בידי והכניסה אותי עימה למקלחת. רעש המיים הזורמים וצחוק הבנות התערבבו עם אדי המיים המהבילים סביבי ויצרו אוירת קסם בחדר. בין ענני האדים ריחפו מול עיני פלחי גוף רטובים וחמים, עכוזים, שדיים ופנים צוחקות. ידיים רטובות אחזו בי ומשכו אותי למעבר המרכזי, שם על הספסל הרחב שכבה זורה על בטנה נהנית ממסאז מענג של צמד בנות. מיירה החלה שולפת אותי מלבושי מעיפה לסל הכביסה את פרטי לבושי,פנתה לזורה ולחשה דבר מה באוזנה. זו חייכה ופישקה קלות את רגלייה. אווה, זו הבלונדינית הגבוהה כרעה על ברכייה בין רגלייה הפשוקות של חברתה והחלה לוקקת בלשונה את אחורייה. זורה נענתה ומייד הייתה לשונה של אווה בדרכה אל הנדן המגולח שהתרומם מולה. דניאל הקטנה נצמדה אלי מאחור מקשיחה את צמד שדי הנערה שלי מול גבי כשידייה מעסות את אשכי ומטיילות להן בשבילי מפסעתי בין אבירי הנטען לאזור הענוג שסביב הרקטום. זורה הגביה ישבנייה ואווה החדירה ראשה בין רגלי חברתה מלקקת - מוצצת כל פיסת שפתיים ודגדגן. אנחותייהן השתלבו זו בזו בהנאה מושלמת. מיירה פסעה לצידי והחלה מרחיקה את אווה, מושכת אותה ומעבירה את כולה בין רגלייה, קיפלה ברכיים והצמידה את ראשה של אווה לפונפון המתולתל שבין רגלייה. זורה, הפנתה ראש לאחור וחייכה בראותה את אבירי מתקדם לאברה, הרימה ברכיים פישקה קלות את ישבנה והציעה לי מבחר של עכוז לוהט עם נדן רטוב. בחרתי בשנייהם. בעוד ידי מפלחת את שפתי נדנה ומעסה ברגש את הדגדגן השופע, התחלתי חודר אלייה מאחור. אצבעותיי מעסות את דופן נרתיקה, חשות את אבירי המתקדם לו במתינות אל תוכה, זורה נעלה את עכוזייה סביב אבירי משלחת בו ריגושים עם כל כיווץ שריר. נדמה היה לי כי לעולם לא אוכל לפרוק את מטעני בתנאי לחץ כאלו, אך זורה לא עמדה בזה ותחת מתקפתי הכפולה החלה מתנועעת בפראות, מפשקת את עצמה, מנצלת את גמישות הבלרינה וסוחטת אותי תוך שהיא פורקת את אביונה אל תוך ידי המשמשת בה. ברכי החלו כורעות כשאחזה בי דניאל והובילה אותי למקלחת. תחת זרמי המיים ידייה מסבנות ושוטפות את עורי, כשלפתע זוג אצבעות דקות מפלח את דרכו מאחור שולח בי גלי עונג וכאילו מדרבן את אבירי מאחור . דניאל הקטנה, לא יכולתי לה, כשביקשה להצטרף לצוות דימיתי כי היא צעירה ובתולית מדיי, אך הערב לימדה אותי הילדה שעור בעינוגי גוף. בעדינות השכיבה אותי על מגבות במרכז החדר והתישבה על פני. תלתלים בלונידיים דיגדגו את אפי כשאני טועם בה, נוגס קלות שפתיים דקות ומעסה בקצה לשוני את דגדגנה, והיא הילדה, בגמישות נערית היצמידה פייה לאבירי. כיפתי מתמוססת בין שפתייה ואני חש בשינייה המתהדקות ועוזבות, מכאיבות ומענגות, שורטות קלות את תורני בדרכן לבלוע את אשכי המלאים. בלעה ומצצה כל אשך וחזרה לכיפה האדומה. הרמתי את הקטנה בעכוזייה והחדרתי יד מתנועעת לנדנה, דגדגנה בין אמה ואצבע נסחט בעדינות כשאגודלי מטייל לו במורד נרתיקה. הרגשתי איך כולי נטען דרוך ומוכן לסיום נוסף, הקטנה התרוממה על ידייה התהפכה והחדירה באחת את אבירי לנדנה. צר המקום בנדנה ואני בוטש בה, נשימתי מתקצרת ושרירי מתמלאים און המבקש לפרוץ, אני אוחז בשדייה סוחט אותם בכח ומצמיד לפי פטמה קטנה ומוצקה הכח הזה שבידי מחפש לו פורקןנוסף. אני מרים אותה בעכוזייה, היא נשענת על ידייה ואני מחולל עם אבירי כשרק כיפתו לוחכת את שפתי ערוותה עוד מעט, עוד קצת, אני חש בידי המתעייפות ובפרץ זרמתי השואף לפרוץ. ואז,במכה אחת הורדתי את דניאל על אבירי פורק בה את מטעני החם. זו יללה בעונג והשתלחה באברי בתנועות סוחטות כשהיא מגירה עלי את נוזלי אביונה. מחובקים על מגבת רטובה במקלחות, דניאל ואני צוחקים, מסביבי הבנות כבר סיימו עינוגן והן מתבוננות בנו בחיוך. חשבתי על הלקוחות הרוסיים האם יוכלו לסרב להן? לצוות המשווקות שלי?

צוות "רוקט" מוכן לפעולה

נראה לי אחלה פיתרון למכור לא רק ברוסיה אלא בכל מקום כתיבה יפה ובמיוחד השימוש במילה נדן

bargeman

New member
נדן וסייף

נדן הופיע לראשונה כשם לאיבר המין השני אצל חלוצי ספרות הזימה העברית אי שם בשנות השישים המאוחרות. אבירי כתחליף לאברי = נסיון שלי. תודה על ההתייחסות אמיר

Zאר

New member
גדול!!!

גבירותי ורבותי המפנטזים אני חושב שמישהו כובש את ראשות הסיפורים האיכותיים פה. גדול!!!

למעלה