הצהרה

• פותח הנושא Josie
  • פורסם בתאריך

Josie

New member
הצהרה

נראה לי שאני אפרוש מכל הקטע הזה של ההערצה... יש לי פוסטרים של בלינק בחדר, וממש בא לי להוריד אותם כבר (חוץ מאחד כי זאת המזכרת היחידה שלי מחברה שנסעה לארה"ב, אבל לא משנה...) כל הריבים האלה בפורום גרמו לי להבין כמה שהערצה ללהקות זה מטומטם... אתמול בלילה חשבתי על זה הרבה, והגעתי למסקנה שחברי הלהקה מצחיקים וחמודים והכל, אבל הם די נחנחים בשבילי (בלי לעצבן אפחד, כן?)... את TOYPAJ אני כבר לא מסוגלת לשמוע... זה כזה... בגבול בין פאנק פופ לפופ... כבר לא נשאר כלום מהפאנק רוק... וזה עיצבן אותי מ-מ-ש... לא נראה לי שאני אקנה את הדיסקים הבאים שלהם, כי הם רק נהפכים יותר ויותר לפופ... רק אל תתקיפו אותי עכשיו, כי אני לא רוצה לריב או משו... אז - תודה על כמה החודשים האלה, אבל נראה לי שאני אפרוש מהפורום (אולי אני אבוא לקרוא את ההודעות מידי פעם ואף אגיב עליהן אבל אל תחשיבו אותי יותר כחברה בפורום...) נ.ב. הריבים האלה ממש מעצבנים, וגורמים לפורום להיות פורום מבאס ביותר...

blinkme

New member
אוקיי אז ככה

אף אחד לא אמר לך שלא לפרוש וזה גם לא מעניין שאת חושבת ככה ואם את רוצה לפרוש תפרשי מה אנחנו מחריכים אותך להמשיך ליהיות מעריצה שלהם? לא אנחנו לא ונכון את צודקת הריבים באמת מבאסים כאלה אבל אין מה לעשות אנשים חסרי חיים באים ומתחילים להרוס את הפורום ובלינק הם לא פופ בכלל פשוט הדיסקים הישנים שלהם יותר טובים מהחדשים ואני בניגוד אלייך אפילו אם הם היו הופכים את הפורום הזה למילון קללות וריבים אני עדיין הייתי ממשיכה להעריץ אותם כי אין קשר בין הריבים המטומטמים של אנשים משועממים שאין להם מה לעשות בחיים לבין להפסיק להעריץ את בלינק182 ביי ביי blinkme

BaNaNa AdOoMa

New member
blinkme !!!!!!!

את לא חושבת שאת מדי פעם "קצת" מגזימה עם כל ההערצה שלך לבלינק??? כאילו, בת כמה? כיתה ו´? נכון שאני לא בהרבה גדולה ממך אבל עדיין- יש לי קצת יותר ניסיון חיים ממך למרות שאני לא בת 86 .....! הערצה שלך היא לחברי בלינק עצמם- ולא למוזיקה שלהם, התוצר סופי! זה לא אמור להיות ככה! כי לפי הערצה שלך את אמורה להעריץ את בריטני ספירס, ולמה- בריטני לא כותבת את השירים שלה, לא מלחינה אותם, ובכלל- היא אפילו לא יודעת על מה היא שרה- ולכן גם השירים שלה נראים ככה! נכון שגם בלינק לא תמיד עמוקים, רציניים ומלאי חשיבה- אבל יש פער עצום בינם לבין בריטני שלא יודעת מה היא רוצה מהחיים שלה!!! ותני לי לנחש.... הערצת פעם את בריטני??? כל פעם שאני קוראת את ההודעות שאת משאירה בפורום אני חשה בזה כל פעם מחדש- את מעריצה את בלינק רק בגלל שהם קולים, חמודים, עם שירים חמודים ומתוקים וא´קוצ´י מוצ´י.... נכון???!!! וזהו- אני פשוט לא הולכת להתייחס אליך יותר. נקודה. דניאל.

blinkme

New member
תשמעי את בכלל לא צודקת!

הנה אני יענה לדברים הכל כך לא נכונים שכתבת פה
אני לא בכיתה ו´
אני לא הערצתי את הזונה בריטני
ולא אני לא אוהבת את בלינק בגלל שהם "קולים" זה קודם כל אני אוהבת את בלינק בגלל המוזיקה שלהם והשירים שלהם והמילים שהם כותבים ובערך גם בגלל איך שהם נראים ואת??? אז את רוצה לומר לי שאת אוהבת אותם בגלל מה???? בגלל שאת רוצה ליהיות מגניבה להשוויץ בפני כולם שאת אוהבת מוזיקה פאנק רוק ורוק ומה שאת אוהבת אז בואי אני יגיד לך משו מותק אני לא כמוך ואני לא בכיתה ו או ה
ותגידי את חושבת שאת מפחידה אותי שאת אומרת שאת לא תתייחסי אלי יותר אז אני יגיד לך עוד משו את לא. ואיך הגעת לרעיון המפגר שאני מעריצה של ברטני?????
מה הקשר לבריטני אם הייתי פוגשת אותה הייתי הורגת אותה
ואת יכולה להגיד מה שאת רוצה עלי אבל את לא מכירה אותי ובוא נגיד שאני לא רוצה להכיר אותך ביי ביי ויום נעים blinkme

Josie

New member
go banana adooma!!!

אני חושבת בדיוק כמוך! ולא אמרתי שאני אפסיק להקשיב להם, אמרתי שאני אפסיק להתנהג כמו הגרופיות המפגרות האלה... וגם לדון בהם, אבל פה או שרבים, או שהפורום מלא באנשים שמעריצים אותם בגלל שהם חמודים וכל החרא הזה... אבל אם יהיו פה דיונים שמעניינים אותי ויהיה לי מה להגיב, אני אגיב! וזהו אז ביי

Josie

New member
תרגעי

ישר מתקיפים פה... לא אמרתי את זה ברוע את אומרת שאת לא רוצה ריבים, אבל ישר את אומרת שזה לא מעניין אף אחד מה אני חושבת וכו´. רק רציתי להגיד יפה יפה שלום ושהיה נעים כל עוד זה נמשך, מה את ישר מתקיפה אותי?! ובכלל לא אמרתי שבגלל הריבים אני מפסיקה להעריץ אותם, אמרתי שהריבים גורמים לפורום להיות מבאס...! וחוץ מזה, להפסיק להעריץ לא אומר להפסיק לשמוע את המוזיקה שלהם, טוף? התכוונתי שאני אפסיק להתלהב מהם כל כך כי הבנתי כמה מגוחך אני נשמעת ונראית בגלל זה...! וזהו וגם בגלל זה אני עוזבת, בגלל שכל מה שאומרים פה, מתקיפים אותך (בלי קשר לריבים)

punktx

New member
את לגמרי צודקת

אני תומכת בך הגעתי למסקנה שלך דיי מזמן, ואז חשבתי על זה, שהקהילה הקטנה שלנו בפורום דיי נחמדה, חוץ מהעוברים המזדמנים... וזה לא ממש שווה פרישה. אז במקומך לא הייתי מצהירה דברים כאלה אני ממזמן לא אוהבת את בלינק כמו שאהבתי, ומעולם לא הערתי א ותם בהערצה שגובלת בטירוף כמו כמה אנשים כאן...(כן אלינוש, את) הערצה זה דבר עיוור ומטומטם, במיוחד של בלינק 182 אני נגד הערצה באופן כללי בתיאבון לכם ולבני משפחתכם סהר

Josie

New member
אז...

אולי קצת הגזמתי, אולי אני לא אפרוש מהפורום סופית, אבל מכל העניין הזה של הערצה - נשבר לי ואני מפסיקה את זה תיכף ומיד! אבל חוץ מזה, אני כבר לא אוהבת את המוזיקה שהם מייצרים... הישנה בסדר גמור ואני אוהבת אותה, אבל כבר אמרתי לכם מה אני חושבת על החדשה... ותודה לסהר שפקחה את עיניי...!

Alinush182*

New member
אבל מה לעשות אני מכורה......

לבלינק........ ואתמול קניתי את הדיסק החדש של גרין דיי.....סבבה לי....... ואני יחסית דיי חדשה בכל הקטע של הפאנק רוק והכל, בלינק פתחו את עיניי למוזיקה האמיתית באמת ולא זבל מסחרי....... ותתפלאי, אני גאה להעריץ את בלינק בצורה מטורפת ומבחילה, כי זה פשוט מי שאני..... אם בפעם בראשונה ששמעת פאנק אהבת אותו, הפאנק תמיד יהיה חלק מנשמתך, אבל עם לא אהבת אותו בפעם הראשונה אלא בפעם השניה והשלישית תלמד להעריך ולאהוב את הפאנק אבל הוא לעולם לא יהיה חלק מנשמתך......:).. אני שמעתי בפעם ראשונה את בלינק לפני שנה והתחלתי להעריץ אותם, קודם אהבתי את הדיסק החדש ואת אנמה אבל אחר כך גיליתי שהדיסקים ישנים הרבה יותר טובים....... ויש לי שאלה.....איך הגעת למסקנה שאני מעריצה מטורפת של בלינק? זה לא בציניות אלא שאלה רצינית........ ועוד שבועיים יהיה לי את FLYSWATTER!!!!!!!!! חבר של חברה שלי יצרוב לי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!חיחיחיחיחיחיחייייייי! ודרך הגב אני חולה! יש! אני לא הולכת לבצפר ואני יכולה לשים בלינק בפול ווליאום!:)....אבל אני לא יכולה לדבר כי כואב לי הגרון.......): טוב ביי ביי סהר!

~BLINK182_gurl~

New member
את צודקת לגמרי

וזה יפה שהגעת סופסוף למסקנה הזאת!!! אבל זה עדיין לא סיבה להוריד את הפוסטרים וכל זה מהקירות.... גם אני הגעתי למסקנה הזאת (די מזמן האמת) אבל זה לא קשור- גם לבנים יש פוסטרים של בלינק- וזה בטח לא בגלל שהם חתיכים או משהו כזה! זה ממש לא קשור אחד לשלישי.... וכן בלינק די מידרדרים לפופ.... מילא לפחות יש איזה 3 דיסקים טובים למזכרת..... אה וקראתי באתר שלהם שטום מוציא איזשהו דיסק בקרוב שהוא כתב בו הכל.... נשמע נחמד....

למעלה