הצהרה

לא ולא

אני מניח שאת לא מכירה את השיר של אצא לי השוקה, אבל מצד שני בטח שמעת את הגנ"צים הגנבים האלה שרים אותו איפשהו. בכל מקרה השיר במתכונת הנוכחית הומצא לפני שנתיים בערך (קצת יותר), ואם את לא מכירה את הרעיון, אז בגדול, עושים הרבה קולות של חיות, ומה לעשות החיה הכי מצחיקה זה הג´מוס, ובכלל אין בשיר הזה מוס, אבל זה לא משהו אישי נגדו. ודרך אגב אני בכלל מעדיף את הפירה ואת התפוח אדמה, וכן גם את הגורילה הדביבונית, למרות שאני לא יודע איזה חיות בדיוק הגיעו לעיבוד של השיר של גנ"צ, ויכול להיות שכל אלה ירדו מהנוסח המקורי, אבל זין, לי יש את הרשימה המקורית על הדף המקורי ולאף אחד אחר אין...

שקסי

New member
חחח בכל זאת לא בסדר!

איך מכניסים את הג´מוס ולא את המוס...אני יילך לצעוק עליהם קצת... תשלח לי את הרשימה, בבקשה...

מי זה עליהם?

כל מי שכתב את הרשימה המקורית זה אני,יאיר שבגרעין, ועוד שניים שאחד בצבא והשני אני לא יודע מה איתו. הגרסה של גנ"צ זה גרסה מקוצרת של השיר המקורי, שהורידו ממנו כמה בדיחות פרטיות וכמה חיות גרועות (ג´ירפה). מחר אני אשלח לך את הרשימה, אבל לא יודע מה תעשי איתה, כי לא כל החיות עושות קולות.

שקסי

New member
אבל לא נפתחץ הרשימה....

אולי תשלח לי לאי מייל...יש אותו בפרטים...

kedeman

New member
זה בעיה להביא גרעינרים..

מי שיודע א גרעינרים קצת חסרי זמן ביום (מי שראה דפים שחולקו במתעניינים על חלקם היו לוחות זמנים ממוצעים - חלקם נגמרו ב-1 בלילה) וכשהם כבר חוזרים הביתה הם רוצים לצאת עם חברים שהם לא רואים בדרך כלל ולישון

אוקיי, יש לי מה להגיד....

אז ככה, אני לא מכירה פה כמעט אף אחד (לא הכרתי...) ואני ילדה ממש ביישנית, אז הפורום הזה נתן לי מקום להתחיל ולהתבטא ושאנשים יאהבו אותי בגלל מה שאני בלי לדעת מי אני! הכרתי פה בהתחלה רק את מורן (שהוא מהמושב שלי), שרונה (שהיא מהבית ספר שלי), ויובלי שהיה איתי במדצים והכרתי אותו קצת לפני בזכות מורן.... את עמיתי הכרתי מהמסע חוף, ועומר מהאתר (שלחתי את הפרטים שלי לחטבמפון בתור מדצית מתלהבת קטנה...) ואת שי וסלעית הכרתי בזכות יום ההולדת של עומר, ויש לי המון סיפורים אז תביני שככה אני הכרתי את כל מי שהכרתי.... וגם אני לא מכירה פה כמעט אף אחד (בפנים) חוץ מ7 אולי... אבל אני מגיבה וזה לפי מה שאני חושבת ולא לפי מי שאני מכירה או לא.....

fresh mishmesh

New member
מור חמודה

דבר ראשון- מהדברים שלך משתמע שאת לוקחת את הדברים שלי אישית וקשה ואמרתי בהודעה שלי מקודם שזו הכוונה האחרונה שלי... אז... בכל אופן, מה שדיברתי עליו היה הקטע שיש פה כמה אנשים שמכירים אחד את השני (גם אני מכירה את שי ועומר, זה לא ממש תרם לי להכיר את השאר) ויצרו מעיין "חבורה"... עכשיו הנה הפואנטה בדברים שלי, שיכול להיות שהיא התפספסה לך- יש פה המון מסרים אישיים שמועברים פה, ונפתחים שרשורים שלמים של "היי", "מה קורה", "לא התכוונתי לזה", "איזה מצחיק מה שעשית כשישנת אצלי", "איזה פדיחה הייתה לי כשהייתי בת 9" וכו´ וכו´ וכו´... והנה היופי בפורומי תפוז- הם פתחו אופציה מיוחדת לכאלה דברים- שליחת מסרים אישיים. אני חושבת שהם נועדו בשביל שישתמשו בהם. ובתכל´ס- הנקודה הראשית בכל הנאומים שלי (ששוב, לא נועדו כדי לפגוע בך) היא שכל השרשורים של מסרים אישיים דוחקים לפעמים שרשורים של נושאים שקשורים לתנועה.... מקווה שתביני,

Princess 1

New member
אני יודעת שיצא לי ממש ארוך אבל קראו

אני ינסה להגיב על כל מה שקראתי... אז נתחיל בך ניצן :) אוקיי חמודה שמעי, אני מבינה שקיבלת את המסר פה (שדרך אגב לא היה שום כוונה שהוא יתקבל!) שיש פה מעיין "חבורה".. ומצד שני את אומרת שאת לא מכירה פה אנשים.. אני מבינה לגמרי מה את אומרת, לגמרי ואני מכירה את ההרגשה הזאתי והיא פול מבאסת (אם את רוצה אני ייתן לך דוגמאות באופן פרטי..) ... אבל שמעי, אם את מבקשת שלא נכתוב דברים אישיים בכלל ושנגיב רק על מה שקשור, זה יכול לדעתי קצת לאבד מהמשמעות של זה שאנחנו בפורום בשביל זה.. ואמרת שאת לא ממש מכירה אותנו באמת, אז את מוזמנת להכיר - ולהיפך הודעות אישיות יכולות קצת יותר לתת לך כיוון, א ב ל אני יודעת שהגזמנו, ולא פעם אחת... אז אני מבטיחה לך אישית להפסיק לכתוב הודעות כתגובה אישית למשהו כי אני מבינה שזה פגע בך וממש ממש ממש לא התכוונתי...
(
) ואני חושבת שבמובן כלשהו את יכול להיות צודקת ואני מכבדת את זה.... מור´וש אהובתי, אני איתך ב100% בקשר למה שוויטסון אמר - אם אנלא טועה זה איתמר ממנשה... חלק מהמהות של הפורו םזה ההודעות האלה, אבל אני את שלי אמרתי
ברנס אותי אתה לא מכיר!?!?!?
שקס יפיפיה שלי!!! מוס - ש ו ל ט
|מ ו ס| יום טוב לכם ... אוהבת את כולכם ה-מ-ו-ן!!!

fresh mishmesh

New member
לא אמרתי לכם לא לכתוב הודעות אישיות

אחרי הכל- אני לא המנהלת של הפורום שאני אגיד לכם מה לעשות וגם לא אמרתי שנפגעתי מעצם העובדה שאתם מדברים ביניכם... זכותכם המלאה ומי אני שאעצור בעדכם גם אני עושה את זה אני מחיתי על הקטע שנפתחו פה מלא שרשורים כאלה שפשוט דחקו החוצה לדפים אחרים הודעות שדווקא היה להן תוכן סופר תנועתי, שלדעתי מעניין פה כל אחד ואחד... לרגע לא אמרתי לך לכתוב ולהגיב רק בנושאים עם תוכן תנועתי... אם הייתי עושה דבר כזה זה היה נקרא "להטיל צנזורה" (בכל זאת- להגיד לך מה כן ומה לא לכתוב... מזכיר לי את מדיניות הנאצים), ואני מצטערת אם זה מה שהשתמע מדברי, כי לא התכוונתי לזה... אז עזבו, כי אנחנו לא מדברים על אותו דבר אני אומרת משהו וכל אחד מפרש את זה אחרת.... דברו בכיף, אני כבר אגיב למה שאני אראה כצורך תגובה.....

kedeman

New member
אתם רואים שרשורים חשובים - תקפיצו

אתם בהחלט יכולים להעלות דיון לראש הפורום צריך לרשום לו תגובה ובה יש משהו בכותרת ועוד עשרה תווים בתוך ההודעה (אפשר לרשום נגיד " ה-ק-פ-צ-ה-
-
-
) לידיעתכם

kedeman

New member
../images/Emo26.gifפורום בני המושבים, למה../images/Emo35.gif

(זהירות - מגילה) דבר אחד שמאוד בלט בכל הפעמים שיצא לי להצדיק את האתר זה שהוא נותן אפשרות חיבור לתנועה גם מעבר לקטע של "יש לי פעם בשבוע פעולה, ישיבת צוות פעם בחודשיים טיול וזה מה שיש בתנועה" אלא להרחיב את זה קצת יותר מה זה אומר? זה אומר שעכשיו כשאתם כותבים בפורום במובן מסויים אתם משתתפים בפעילות תנועתית מה שאומר שאם אתם פה אז כנראה אתם חלק מהתנועה יפה לכן אני רואה את כל השרשורים האלה שלפעמים הם נראים מאוד סתם דווקא כחלק מהשרשורים החשובים אם זה היה שרשור פאדיחות/שרשור לצחוק על שי/כל שרשור אחר שלא היתה לו שום פואנטה תנועתית זה חלק מהדברים שיש בתנועה - אנשים שמה שמעניין אותם בין השאר זה האנשים האחרים בקייץ הייתי במפקדה של מחנה ישראלי ונדהמתי לגלות שיש צוות שלא עושה שום דבר! בזמן שאני הלכתי וכפתתי סנדות הם עשו שלט "מזל טוב" לקח לי זמן להבין שהצוות הזה שנקרא "הוואי ובידור" יש לו תפקיד דומה לשאר הצוותים. אנחנו עשינו את המחנה הזה כייפי לחניכים שבאו. הם עשו את המחנה הזה יותר כייפי לנו כי הם תלו שלטים נחמדים שמפקדה ועזרו לנו להנות יותר ביחד. אז השרשורים האלה הם חלק ממה שקורה בתנועה התחברנו לתנועה
מה הלאה
הלאה מה שהולך הוא לעזור לכל המדריכים והפעילים שלנו לדבר על דברים ערכיים וחשובים דברים שאנחנו חושבים שאנחנו צריכים לדבר עליהם אבל מה לעשות ששי עם כמה שהוא מנהל את הפורום וקשור לתנועה לא חושב תמיד על מה שיצליח להפוך לשרשור טוב על זה גם אתם אחראיים על לשים פה הודעות שנראות לכם חשובות ותאמינו לי שאני יודע כמה זה מבאס לשים שרשור שלא מגיבים עליו וכמה שזה מבאס לחשוב שאני שם משהו חשוב ולראות שזה לא מעניין אף אחד שמתי פה שרשור בקשר לטו בשבט ושאלתי איזה פעילויות עשיתם בין השאר המטרה היתה לקחת משם כדי להעזר בבניה של ספריית ההדרכה וגם כי חשבתי שזה יהיה מעניין מה היה? שתי תגובות בסך הכל קורה... אז פעם באה אני לא אשאיר הודעה? אני כן ואני אנסה שוב לתת נושאים שלי נראה חשוב ומעניין לדבר עליהם. היום ראיתי את הסרט תומר והשרוטים בפעם המי-יודע-כמה (ושוב היתה פגישה עם תומר - לכל מי שהיה שנה שעברה בסמינר י-יא) ויש קטע בסרט שהם מדברים על להעיף אנשים מההצגה שהם עושים תומר אומר להם שהכי קל זה לוותר עכשיו עליו, עכשיו עליו, עכשיו עליך ואחר כך גם עלי הכי קשה זה לא לוותר מה זה קשור? בפורום אין דיונים שמתאימים לי, אין דיונים ערכיים מספיק. מה אני עושה? שתי הבררות הן לא לכתוב וללכת מהפורום או מצד שני להשאר בפורום ולפעול כדי לעשות אתו יותר טוב. כמה הרבה דברים בתנועה הזאת הפורום זה אנחנו. מה שנעשה זה מה שיהיה. אנחנו נדבר על שטויות? אנחנו נפתח פה שרשורי היי-ביי? אנחנו נפתח פה שרשור על מצוקה אצל חניך שלי? אז זה מה שיהיה!!! ופה רואים את זה טוב יותר מבטיולים של התנועה ששם מוכתב לגרעינרים שהם צריכים לדבר על נושאים מסויימים ולהעלות אותם. פה אין אף אחד שמכתיב לנו על מה לדבר - רק אנחנו! ואני מודע לזה שיש פה חבורה שכאילו שולטת בפורום (אני מודע שאני נמצא בתוכה) אני אשמח מאוד אם זה יהיה חבורה שתכלול בתוכה את כל האנשים של הפורום בין השאר בגלל זה בזמנו הצעתי לעשות קבוצת פורום בטיול חוג. אז היינו נאלצים להיות קבוצה לכל דבר וככה גם היינו מתגבשים - חוויות משותפות=נושאי שיחה משותפים=שיחות של כולם. אני מודע לזה גם שהרבה אנשים שנמצאים בפורום הגיעו אליו בצורה מסויימת דרכי (בעיקר כי הפורום התחיל על ידי פרסום שלי לחברים שלי בשיטת חבר מביא חבר). אבל אנשים כמו מור או עמית או גלית לא הייתי מכיר בחיים בלי הפורום אז נפתחת פה קבוצה עם חוויות משותפות. ואני מאוד אשמח לראות בטיולים אנשים שמכירים אחד את השני מהפורום אתם מוזמנים לדחוף את עצמכם לשיחות ואני כמעט בטוח שאף אחד לא יאמר לכם לא להתערב. אני מאוד משתדל שלא תהיה פה סתימת פיות אני נגד זה אני בעד שלכל אחד יש זכות להגיד מה שהוא רוצה כל זמן שהוא אומר את זה בצורה הנכונה (הכל תלוי בניסוח) אתם מוזמנים להתערב, להיכנס ולהעלות נושאי שיחה משלכם אמרתי את זה כבר כמה פעמים אמנם אני מנהל את האתר אבל האתר הזה הוא שלכם כמו שהוא שלי וככה גם הפורום אני ומעיין מנהלים אבל בלעדיכם לא היה פה כלום בלעדייכם לא יהיה פה כלום ולכן מה שתעשו זה מה שיהיה עלו והגשימו!

מ ו ר ע ל

New member
שי

תראה הפתרון של פורום משעמם הוא בטח לא ללכת ולהגיב רק שיש משהו מעניין מי שעושה את זה עושה טעות אולי גם מה שאני הצהרתי הייתה טעות, אבל שאתה נכנס כל יום לפורום ופשוט מתחרפן ממה שהולך פה זה פשוט לא קשור לתוכן ולאנשים שבו... בכל אופן מה שאני מציע לך זה לשים את זה בתור מאמר את כל המגילה הזאת שכתבת כדי שזה יישמר ורק שתדע שקבוצת פורום זה לא רעיון טוב בגלל שיש אנשים שיירצו להיות עם חברים שלהם שהם לא יהיו בפורום וכל אחד בפורום יירצה להביא חבר והופ נהיה יותר מדי לכן כדאי שכל אחד יילך לאן שבא לו וזהו שיהיה לכם יום אדום

fresh mishmesh

New member
הצהרה נוספת

אני פורשת מהפורום לזמן הקרוב גם בגלל הסיבות שבגללן עומר עזב (אני מצטרפת למאבק) וגם בגלל סיבות נוספות ששמורות עמי רק רציתי למסור לסלעית החמודה שהיא היחידה שדי הבינה על מה דיברתי בשרשור על המסרים האישיים- תודה שלא התנפלת עלי כמו שכמה אנשים עשו פה... אני שמחה שהבנו אחת את השניה (לפחות אנחנו) ו...זהו... אני בחוץ- עם עומר... סיימתי פה ואם אני אראה משהו חשוב מאוד בעיני אני אגיב

free the man

New member
משהו חשוב (גם לעומר)

אני באמת לא מבין אותכם!!!! ובטח בגלל שאתם אנשי תנועה ועומר בעיקר (מורעל) וגם את כל האנשים שהצטרפו לדיבריהם הפורום הזה הוא אתם וזה קצת פלצני אבל זה הרבה נכון מה זה פורום אם לא קבוצה של אנשים שפשוט מדברים אז אל תגידי השיחות פה מעפנות או משהו בסגנון אלא יש משהו לא בסדר תשנו אתם אף אחד אחר לא ישנה את זה אלא אם כן לא אכפת לכם ואין לכם זין לשנות אבל אז גם אל תכתבו שאתם פורשים וכאלה אלא פשוט תפרשו ונראה לי שזה שכתבתם שאתם פורשים זה אומר שמפריע לכם משהו ואתם רוצים שישתנה כי זה כמו בתנועה: אם משהו מפריע לך תגדיל ראש ותשנה אותו פיס אאוט! נ.ב אם פגעתי במישהו אישית אני מתנצל זו לא היתה הכוונה

למעלה