הצהרה

מעיין וליטל באמת די וליטל...

יכול להיות שהיית איתי בקבוצה בסמינר מתעניינים?

ליטל היקרה

אני באמת חושבת שאין מקום להודעות כאלה בפורום, את גילויי השנאה שלך תשאירי בחוץ. כבר מזמן הוסכם פה שכביסה מלוכלכת משאירים בבית ומכבסים אותה ביד.

הצהרה

אז ככה, לפני שאני הולכת להסתער על חדרי המבולגן עד מאוד, אני יוצאת בהצהרה חשובה! אין לי שום כוונה להגיב עוד בפורום! הסיבה לכך היא לא כיוון שיש פה סתימת פיות ולא כיוון ששי ומעיין לא מספיק חמודים, היא הרבה יותר פשוטה... נותרתי חסרת מילים! וכדיי שלא יחשבו חס ושלום כי אני סנובית (כי באמת שאני לא!!!) אני לא מגיבה יותר עד שלא יהיה נושא שבאמת מספיק חשוב להגיב עליו...השיטחיות משתלטת על הפורום....רא הוזהרתם! נ.ב-שי ומעיין אני עדיין אוהבת אותכם!!!!! מעיין למה את לא מתקשרת?

סר גל ית

New member
נחמד, נחמד

היה ממש נחמד. מעיין צודקת ולמען האמת היא הוציאה לי את המילים מהפה כי ההודעה הבאה שלי הייתה אמורה להיכתב בסגנון. השיחות פה הפכו סתמיות ויותר גרוע יותר מידי אישיות שלא לכולם יש קשר אליהם (וזה בסדר עד גבוך מסויים) שביל זה יש מסרים. לא יודעת, אולי ההרגשה שלי נובעת מהעובדה שאני לא ממש מכירה פה אותכם וכאן זה מן חבורה כזאת... אז תעשו לכם פורום משלכם. כן, יש פה ושם נושאים שתואמים את הרעיון (לדעתי) של הפורום אבל...רב השירשורים פשוט ,סליחה, משעממים. אז.. להיתראות. בתקווה שבפעם הבאה שאהיה פה יהיה טוב , יותר.. - - גלית

מאיושית

New member
אם אתם חושבים שחסר תוכן בפורום

אז תיצרו תוכן
תפתחו שרשורים עם נושאים שמעניין אותכם לדבר עליהם|
יש לכם את הכח לשנות...

../images/Emo62.gif מהות הפורום ../images/Emo62.gif

הפורום הוא כמו סמינר כן באים לדסקס נושא מסויים בפורום זה כל מה שקשור לתנועה אבל כמו בכל סמינר אחד החלקים החשובים ביותר הוא המפגש החברתי ואני חושב שיש מקום לכל השירשורים שלא קשורים כי הם חלק חשוב מהוויה לדבר עם אנשים שאתה לא מדבר איתם ביוםיום כמו בסמינרים

fresh mishmesh

New member
לדעתי מה שיותר מפריע בעניין החברתי

הוא שיש פה אנשים שפשוט מכירים אחד את השני (ע"ע מורן, מור, סלעית, שי, עומר, שקסי- אין לי שומדבר נגדכם, פשוט מציינת עובדה שאתם מכירים אחד את השני) ויש כאלה שלא מכירים אותם... (אני ביניהם) אז אני אישית מרגישה די בחוץ... מחוץ לכל השרשורי דשים, השיחות האישיות וכו´... אני פשוט לא מכירה אותם אז מפגש חברתי- סבבה אבל זה מפגש חברתי של חלק מסוים מבאי הפורום, שלא כולל את כולם אני כבר לא כ"כ רואה תכנים שאני יכולה להגיב עליהם... ומעיין- כשניסיתי לעורר עניין שכזה (כמו טיול חרמון), קיבלתי 15 תגובות, בעוד ששרשור הפדיחה של שרונה (שוב, שומדבר נגדך) קיבל איזה 40 תגובות... אז... עשו לבד את החשבון

זה לא אישי,אבל...

את טועה מאד... כי הבן אדם היחידי שאני מכיר פה זאת מורו´ש, ואת השאר אני מכיר דרך האתר/ פורום, ואין שום סיבה שאני/או אנחנו לא ניר אותך, אלא ההיפך... אם זה באמת חשוב לך תנסי להיות יותר מעורבת,כמו שאני עושה... שימי לב שגם הודעות שלי לפעמים"נעלמות" כי אף אחד לא מגיב עליהן... אולי זה באמת לא המקום לדשי"ם,ושיחות אישיות, אבל אם מפריע לכם משהו-קודם כל אני שמח שאתם אומרים כדי שנדע, דבר שני, החבר´ה שאת קוראת להם היותר "מוכרים", פשוט מופיעים ומגיבים יותר לפורום. זה לא משהו אישי כנגדך או נגד מישהו אחר, ואנחנו גם לא סנובים-מי שרוצה להיות פה-בשמחה.

מאיושית

New member
רעיון

אולי כדי שאף אחד לא ירגיש בחוץ (ד"א- גם אני לא מכירה פה את רוב האנשים), נחליט שמרכזים את כל הד"שים, הדיבורים האישיים וסתם קשקושים בתוך שרשור ה
(כמו שצריך להיות). מהיום
כל דבר שלא קשור לפורום ננסה לרכז בשרשור
. מתאים

מעיין חמודה...

אני לא חושבת שזה צודק לעשות דבר כזה, כי כמו ש(אני לא זוכרת איך קוראים לו...
וויטסון אם אני לא טועה, ואם כן מצטערת!) אמר, אני חושבת שזה איזשהו חלק מהתנועה כל הפגישות האלה, ובסה"כ אם תיכנסו לפורומים אחרים, תראו שכולם ככה, ואין שום סיבה שאנחנו נשנה את זה... אני לא רוצה להישמע אגואיסטית ואני מצטערת אם אני פוגעת במישהו אבל אני חושבת שדווקא פה זה המקום שלנו לאנשים שאין להם הרבה כסף לשלם לטלפונים וכד´ זה המקום פגישה שלנו וחברויות בזמן שאין טיולים.... קאפיש? אם למישהו יש בעיה אני אשמח לשמוע....

זה לא מה שיפתור את הבעיה

בסה"כ זה יגרום לזה שיהיו יותר הודעות בשישרשור של ה-
, ושכל הדיבורים האישיים יהיו בתוך שירשור אחד ולא מפוזרים בהרבה הודעות. אומנם זה יכניס קצת סדר בבאלגן, אבל מעבר לזה זה לא יתרום בפתרון הבעיה שמדברים עליה, שאין נושאים מעניינים בפורום. כדי לפתור את הבעיה הזו, צריך לעשות כמה דברים, למשל: להצליח להרחיב את מספר האנשים שמשתתפים פה בפורום, כדי שיהיו יותר דעות ויותר רעיונות ונושאים, ואולי גם לנסות להרחיב את הנושאים שמדברים עליהם. ומעבר לזה, מישהו פה בשירשור אמר ואני לא זוכר מי, אבל הוא צודק, שבאמת אנשים יותר מתעסקים בהודעות אישיות, ולא בדברים של תוכן. ורק מידי פעם, יש דיון ארוך בנושאים בעלי תוכן.

נראה לי שבשיטת חבר מביא חבר

אבל, זה לא יעבוד אם התכנים פה לא יהיו מעניינים במיוחד. כי תכלס, בן אדם בא, נכנס לפורום, משאיר הודעה, מגלה כמה אנשים שהוא מכיר, מתלהב מזה, ואחרי שבוע, מת משעמום, ולא חוזר לפורום, כי אין משהו באמת מעניין כאן. בגדול, אצלי במושב אני מנסה מדי פעם (כשיש לי כוח ואני גם זוכר), לעודד אנשים להשתמש באתר ובפורום, אבל זה לא כ"כ מצליח לי. אני חושב שאולי כדאי לנסות ליצור משהו יותר אטרקטיבי בפורום, למשל חשבתי על משהו בסגנון, שאולי ננסה להכניס גרעינרים לפורום, שיהיו פה באופן קבוע, או נגיד פעם בשבוע, ושיהיה אפשר לשאול אותם שאלות, להתייעץ וכו´. נראה לי שמה שצריך לעשות בשביל זה, זה פשוט למצוא כמה גרעינרים שיסכימו לזה, ולחבר אותם לאינטרנט (נגיד דרך מתנ"ס, בי"ס, ספריה, או מישהו באזור שיש לו אינטרנט). בכל מקרה צריך לפתח את הרעיון קצת יותר, ולחשוב איך לעשות את זה. חוץ מזה שאני חושב שאולי גם פרסום, פה ושם, למשל בכנס פעילים, או טיולים, יכול לעזור. ודרך אגב, יאיר לימד במעלה יוסף את "אצא לי השוקה"?

איזה חיה הכי טובה? חוץ מהג´מוס

כי אף חיה לא מתחרה בג´מוס, אפילו לא הקיווי או הקוף

שקסי

New member
מה????? נפלת על השכל או משהו???

ג´מוס???? הוא האוייב הכי גדול של המוס!!! מה מה מה מה מה - מסע מוס מה מה מה מה מה - מזיין את ג´מוס וה וה וה וה וה - גם מאחורה מה קרה לך עמרי אלייך לא הייתי מאמינה- ג´מוס!! יש אפילו את שביל הג´מוס שזה השביל לפני גשר אריק וזה השביל הכי מגעיל ביקום וזיינו לו ת´צורה... ה-מוס זאת ה-חיה!!!! ושום חיה לא עולה עליה במיוחד והמיוחד לא הג´מוס...

למעלה