הצד שמנגד

Crossface

New member
הצד שמנגד

טוב, אז לא הקשבתי לכל ההגיון ולא הקשבתי לכל הקולות שאמרו לי "אל תחזור אליה" והלכתי אחרי הלב..........איזה טעות. לא נורא, קורה, לא יקרא שוב. חבל מאוד שיש אנשים עם הערכה עצמית כל כך נמוכה שחושבים תמיד את הכי גרוע ואחר כך גם הולכים ובוכים. שהולכים ומחליטים את הרגשות והמחשבות של אחרים. ובסוף מסיימים מערכת יחסים דרך מערכת המסרים האישיים כאן בתפוז. אני עוד רציתי להיפגש פנים מול פנים, אבל היא העדיפה את זה כך, אין בעיה, שיהיה איך שהיא רוצה. כנראה עוד לא התבגרה והיא עדיין בת 12. ציטוט "השקעתי הרבה אהבה באדם הזה ולמרות כל נסיונותיי לשמור על "שלום בית" הכל עלה בתוהו כשגיליתי שאינו מרוצה משום דבר שאני עושה למענו או למעני..." אני כנראה חולם כי כזה דבר לא ראיתי כנראה צדק מי שאמר שהיא חיה במציאות משלה. כבר 3 שבועות שאני מרגיש שאין לי חברה, אז זה לא יהיה ממש שינוי. אז תם הפרק הזה בחיי ובדיעבד, טוב שכך

angel151

New member
קראתי ,ועדין לא מצליחה לחבר כי

1, אנני מכירה מספיק 2. לא יודעת באמת על פי מה הגעת למסקנה קנגורית שאינו מרוצה משום דבר שאני עושה למענו או למעני? ואני מנגד אומרת: כאשר אדם מגיע להחלטה מסוימת צריך לכבדה וככול שתיהיה קשה עלינו להמשיך הלאה והכל כיד הגורל! אם אתם צריכים להיום יחד אז זה יקרה עם קצת עזרה למזל. ובאים לא אז לילה טוב?!

ניקולי

New member
אביחי... ../images/Emo24.gif

אתה יודע לפעמים אנשים למרות שהם רוצים לא מצליחים להתחבר לאותו אדם שחושב שמקומם להיות יחד. למרות שאחד רוצה יותר השני מתאמץ בשבילו ואז הוא משליך דברים שלא היו ולא ניבראו ולא מתוך כווונה לפגוע אלא מתוך כוונה להבין "מה אני עצם עושה איתו" כל השלכות האלו מובילות כמובן לפרידה כי תמיד הצד הלא אשם אשם!! אני חושבת שאם החלטתם שניכם לבחור בדרך זו שלא להיות ביחד זה בסדר!! כי כנראה שמקומכם לא להיות ביחד. אל תשכח אביחי שלעיתים אדם שמאשים אדם אחר (ולא משנה במה) אין לו את האומץ לעמוד פנים מולפנים ולהתמודד עם הדברים לעיתים הוא מרגיש (חרא) עם המצב ולא יודע איך לברוח הוא מטיל אשמות על חברו ומנסה מלהמנע מלהפגש איתו שוב. אל תכעס ותבין כל אחד מביע את רגשותייו בדרך אחרת. אני מקווה שכל דרך שלא תהיה אנו לומדים ויש לנו את הכלים הנחוצים לעבור דרך כושלת אחרת כי אחרי הכל מה שלא הורג רק מחשל ואת כל זה אנחנו כבר יודעים אז.. לסיום קבל ממני
ושהיה לך רק טוב.. כמובן חיבוק גם ל..
ושגם לה יהיה רק טוב

mariana

New member
אביחיי

מה שאמרתי לקנגורית ואני אאמר גם לך, על חלב שנפשך לא בוכים, לא מצטערים על זה שמנסים. אתה יודע כמה פעמים אני ואריאל ניסינו????? יותר ממך ומקנגורית זה בטוח וכולם עדים פה למה שאני אומרת. כי הם אלה שעזרו לי אז קודם כל אל תרגיש אשם בחיים, אני מבינה שעכשיו הכעס מציף אותכם ואתם לא חושבים פעמיים, אפשר להירגע ולדבר על דברים בצורה יותר שקטה ורגועה, כי אני מבינה מההודעות שלכם שאתם שתיכם כועסים ומאשימים אחד את השניה. אז קודם כל להירגע
לעשות חושבים ולהיות בטוחים שזה מה שאתם רוצים וכל החלטה שהגעתם אליה פשוט לסגור זאת יפה. מה לעשות לפעמים זה לא זה אז עדיף לחתוך
אני שולחת לך המון המון כוחות
אוהבת מרין

angel151

New member
אביחי תעשה חושבים רגע עם עצמך../images/Emo70.gif

עזוב את כל העצות הגישות ,הגישורים וכל דעותיי בכל אופן .. לא יכולה לדבר בשם אחרים אבל: אביחיוש רק אתה והיא בלבד יודעים היכן טעיתם ומה כל אחד רצה מהשני ואיזה קשר הוא רצה. אז אם הלחטתם יחד והגעתם למסקנה שאין לכם מה לעשות יחד אז צאו לדרך כל אחד לדרכו הוא.. זה מצער ולא ידועים לי פרטים נוספים אבל האמן לי מכל אכזבה ופרידה רק מתחזקים .. זו דרכו של העולם .. זה דומה לרוח ים חפשי שפעם מושך לשם ופעם לכאן.. אתה בספקות , לא יודע מה קורה אבל תקשיב רק לעצמך בלבד!!! אך ורק!!! לי יש סיפור אהבה דרך אינטרנט שנסעה על לוס אנג´לס ונראה לי שהרוח פונה לכיון שלי .. ושקרן מי שיכול לבוא ולהגיד לי שזו רק אהבה וירטואלית.. שלא יכולה להתקיים לעולם משום שהיא קיימת ויכולה להתקיים.. אבל זה ממש לא לכאן ועכשיו.

למעלה