הצד שלה

soofgania

New member
הצד שלה../images/Emo68.gif

היא : אחרי יום רגיל ומשופע בסק"ס (סידורים קניות - ספונג`ה), צללתי למיטה בעשר. בחצות התעוררתי לקול יללות רמות. הלכתי לבדוק אם זה הילדים, פתחתי חלון לחפש חתול, אבל הסגנון לא השאיר מקום לדמיון. מישהי בת מזל קיבלה אותה הלילה. רצתי לספר לחבר'ה (בן זוגי), הרסתי את המניקור בלגרד אותו מהספה, נראה לי שהמילה אורגזמה שכנעה אותו לקום, ואז הקשבנו שנינו, זוג נשוי ורצוץ, לקולות המתענגים עד שנדמו כליל (עשר דקות היא גמרה המניאקית!!). מה אני אגיד לכם, היה גדול! קינחנו בסיגריה. איך נראה סקס אצל זוג נשוי? תלוי עם הוא פלוס או מינוס ילדים. נתחיל בפלוס: ילדים בבית, אור בבית. אור בבית, אין סקס בבית. אבל מה, בקטע הזה אני מורידה בפניכם, הגברים, את הכובע. שום דבר לא יעמוד בפניכם. כשבא לכם, תרדפו אחרינו למקלחת, תצמידו לנו אותו מאחור, בעוד אנחנו מקרצפות טוסיק קטן מלא בחומר קוטל חשק, או מפנות במטבח שאריות מארוחת הערב, או ממיינות לבנים לכביסה. לעולם לא תחכו לזמן הנכון (כאילו שיש כזה...) ונגיד שלא בא לנו עכשיו (כאילו שאחר כך יבוא...) תעשו את הפרצוף של הילד הבוכה ותנטשו אותנו לעיסוקינו הדומסטיים, משודרגות בייסורי מצפון. מה יש לכם בין הרגלים שדופק כמו שעון ללא הבדלי זמן, עייפות וטרדות היומיום? איך אתם מצליחים לגרום לו להזדקף להצדעה בפקודה אחת קטנה? הבעיה איתנו, הנשואות פלוס, היא, שאם קודם ניסינו לרגש אתכם, עכשיו אנחנו מחפשות איך לרגש את עצמנו, בהתחלה נתנו לכם את כל הסדרה הארוכה של מציצות, ביריות, לחישות מלוכלכות באוזן ועכשיו אתם מקבלים רק את הפרומואים. שתי דקות פה, שתי דקות שם, שוטף פלוס שלושים, שישים, ועד בכלל. ענייני, מעשי: "תגמור, אני כבר לא אצליח. הילד בוכה, גמרת?! מה לא?!" נו טוב, Beat Them, Join Them If You Can`t "אה, אה, כן, כן, אתה גדול, כן, תן לי אותו, עכשיו! כן, עמוק, אל תפסיק, חזק, הנה זה בא, הנה זה בא, אה , אה, נו גמרת?! מה לאאאאאאאאאאאא?!!" אתם יכולים להביא פרחים עטופים בסרט כחול או את הצעקה האחרונה בויברטורים, אבל אחרי שעשינו אתכם ילדים, ואפילו השתנו לידכם, אנחנו מתקשות למצוא עוד דרכים להתרגש ולרגש. אז תפסיקו לצוד אותנו בבית, כי סיכוי ההצלחה שלכם להשיג מזה זיון זהים לסיכוי שלנו למצוא עלילה בסרט הכחול שהבאתם. נכון, אנחנו לא ממהרות להכניס בלו"ז היומי, בין "רופא לילד" ו"חוג בלט לילדה" "סקס עם הבעל", ונכון, במקום אמא ביום וזונה בלילה, אנחנו אמא ביום וישנה בלילה. אבל לפני שאתם שוקעים ברחמים עצמאיים, תזכרו לנו כמה שנים של שפע. למה שלא תראו בזה מקדמה, תחיו על החסרונות, ואנחנו נזרים לכם מזומנים מידי פעם? יום אחד נחזור ועוד נחזור בגדול. תזדיינו בסבלנות ובזרוע נטויה. (אה ובלי הילדים זה אותו דבר, רק בלי תירוצים)

soofgania

New member
הצד שלו../images/Emo69.gif

הוא : זהו, השקר הגדול נחשף, האמת יצאה לאור: אתן לא מכונת מין משומנת, כי אם מכונת הנקה מותשת. אני לא ברור? בואו איתי למסע קצר בזמן לתחילת הקשר עם היצור הלא מתופח, הלא מאופר, והעייף תמידית שנקרא אשתי ואם ילדיי. בשבוע הראשון שהכרנו לא יצאנו מהמיטה. "יוו, אתה משגע אותי, איך שאתה יודע לגעת, זאת האורגזמה השלישית שלי בשעה, הלוואי שהינו נשארים במיטה כל החיים". עבר חודש, חלפה שנה ואנחנו בשלנו, עם מה שאני קורא לו סקסיביוטיקה: ארבע פעמים ביום אחרי האוכל. למרות הסיפורים ששמעתי על סקס שנכחד מיד אחרי חתימה הכתובה (למיליון שקל שהתחייבתי. אתם יודעים כמה זה? אני אגיד לכם: 5.000 נערות ליווי! זה אומר 5,000 זיונים טובים), עדין האמנתי שהבחורה שאיתי, זאת שתפסה לי בענבים/זיתים/חרצנים/אבטיחים/מילונים/הגואבוס/ (כל אחד בשם החיבה שהוא מעדיף) בבוקר, אחרי עוד לילה סוער, והעירה את השכנים עם הגניחות שלה, היא לא כמו כולן היא באמת אוהבת סקס.. אמנם אחרי החתונה ירדה התפוקה, סקס התחלף בטלנובלה, ומשחק מקדים מתחלף במשחק העונה, (אני מזיין כמעט בכל יום. כמעט ביום ראשון, כמעט ביום שני, כמעט ביום שלישי, כמעט ביום רביעי וכו') אבל עדיין הייתה ההתנפלות השבועית להטענת מצברים. ואז נכנסנו להריון, איכשהו בין בחילה לבחילה הצלחנו להרביץ איזה חפוז, ובין סקירת מערכות למי שפיר החלפנו פה ושם נוזלים. עד שביום בהיר אחד זה קרה. אני נהפכתי לאבא, אשתי נהפכה לאמא, וחיי המין שלנו הפכו לממצא ארכיאולוגי. אחרי שנים של "כואב לי הראש" ו"אני במחזור", בא התירוץ האולטימטיבי: התינוק! התינוק ישן, התינוק בוכה, התינוק רעב, התינוק חולה, התינוק פולט, התינוק פלט, התינוק יפלוט... ומה איתי, לי לא מגיע לפלוט מידי פעם? גם אם אני מנסה להגיע לאיזה כדרור ברחבה וגול מהיר, שוב ושוב השופט שורק לי אופסייד, ואני חוזר לסלון מוכה ומושפל, ולא רק שלא הרווחתי בכבוד את הסטטוס הקורבן בסיפור הזה, אני עומד עם הגב לקיר כנאשם במשפט שדה. "זה כל מה שיש לך בראש? סקס וסקס וסקס? אולי במקום להציק לי תמלא מים באמבט????
תודה למי ששלח לי את המייל

soofgania

New member
שמרתי על השקט בבלוג../images/Emo188.gif

לכן הלכתי לישון בשעה זו
איפה פוטי?שידרתי בלילה בחדר של כחול כמו שמיים
חיכיתי לך

putimakansi

New member
אני פההההה

מתי שידרת ? הייתי בבלוגים עד 0100 בערך - ולא ראיתי אותך.....

motitor

New member
אחי פספסת

אני חוזור לי מהעבודה בשעת לילה מאוחרת <3:00>
ואת מי אני רואה בבלוג דופקת הופעה מהמת את סופגי שלנו
ההית מהמממת

soofgania

New member
ואני פספסתי אותך מוטי../images/Emo2.gif

לא ראיתי שאתה שם
אתה מהשקטים אה?

motitor

New member
לא

את פשוט ההית עסוקה אם לוא...<לא נזכיר שמו> והתעלמת מאחרים ניסיתי לדבר ותעלמת ממני

soofgania

New member
מממ צודק...../images/Emo4.gif

סורי...לא ראיתי אותך
ברור שהייתי מתייחסת אליך אם הייתי מבחינה בך

putimakansi

New member
ב 0300 הייתי במיטה

וחלמתי עלייך - והנה את נתת הופעה !!! אני בשעות האלו נאלץ להסתפק בחלום...... אני בטוח שהפסדתי.......

putimakansi

New member
אני מודה לך !../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אבל בכל מיקרה - תשדרי מתי שמתאים לך ונח לך מבחינת הצופים. אני מבין מדוע את משדרת מאוחר - בשעות המוקדמות יש קרציות ומטרידים......

soofgania

New member
חחח נדמה לך

המטרידים הם בכל שעה,לא משנה אם מוקדם או מאוחר.. לא שכחתי מה ביקשת...חוטיני כתום וביגדי אירוע

רiנה

New member
פינולוגיה

אמא - כמה סוגי פינים יש???? - שואלת הילדה האמא מעט מופתעת, עונה "הגברים בחייהם עוברים שלושה שלבים" עד גיל 29 - הם כמו שיח בגינה - קשים ונראים יופי. עד גיל 49 הם כמו עץ האלון - חזקים וניתן לסמוך עליהם. מגיל 50 הם כמו עצי אשוח לחג המולד". הילדה - "כמו עצי אשוח?" אמא: - כן נשמה שלי - עם הכדורים לקישוט והגזע יבש.

רiנה

New member
ציצולוגיה

ילד שואל את אבא: "אבא - כמה סוגי ציצים יש ?" האבא קצת מופתע - עונה: "במהלך חייהן, לכל הנשים יש 3 סוגי ציצים" עד גיל 20 הם כמו לימונים - קשים ושפיציים. עד גיל 40 הם כמו אגסים - יפים אבל מעט נפולים . מגיל 40 הם כמו בצלים". "כמו בצלים – אבא?" כן, בני היקר - אתה מסתכל עליהם ובוכה!

למעלה