הצד השני של המטבע..

ממש לא נכון...

ציטוט: הומו דתי. אין דבר כזה. "האיסור של משכב זכר הוא מוחלט. אם חפץ מישהו להישאר חלק אורגני מהקהילה הדתית הוא אינו יכול, אם כך, להיות בה בעת גם הומוסקסואל. הוא עשוי להיות רק בעל נטייה הומוסקסואלית". אליעזר היון כותב לרון יוסף יסלח לי אליעזר היון - יש ועוד איך הומואים ודומיניים דתיים, שומרי תורה ומצוות ויש אף שמקפידים על תפילה בציבור, כשרות מהדרין מן המהדרין, קובעים עיתים לתורה וכו'... וחוץ מזה מי אמר שהומואים ו/או דומיניים זה לקיים משכב זכר או כל סקס שהוא? זה ממש לא נכון!!! לצערי זה מעוות את המציאות. הדתיים נמנעים ממשכב זכר - ביודעם בבירור שזה איסור מדיאורייתא!!! אז שוב אינך אלא טועה כבודו - תתפלא לשמוע אבל 10% (עפ"י הסטטיסטיקה) מהדתיים'חרדים/חסידים/ליטאים ובעצם כל המגזרים, הינם הומואים!!!

orbinin

New member
מישהו מאיתנו לא הבין את מה שנכתב

אני בכלל לא מבין את התגובה שלך אתה כותב ש"מי אמר שהומואים זה לקיים משכב זכר -זה ממש לא נכון!" וזה בדיוק גם מה שאליעזר היון כותב. שאם אתה בעל נטיה הומוסקסואלית אבל לא עובר על איסור תורה - אז הדת והנטיה שלך יכולים לדור זה בצד זה. ולא ממש הבנתי את שאר הטענות שלך לגבי ה10 אחוז ולגבי ההומואים שומרי מצוות אין להם קשר לדברי הכתבה. אליעזר היון הציג פן אחד של המטבע, שאני בטוח שחלק מההומואים כאן חושבים, שאי אפשר לשלב בין היותך דתי לבין מימוש הנטיה המינית ע"י משכב זכר. אני לא יודע מי צודק, וזה נושא מורכב וסבוך - אבל זה עוד צד בכל המשוואה הקיומית הזאת שהיא קונטרה לדברי הרב רון. מותר להקשיב גם לדעות אחרות גם אם לא פשוט לנו לשמוע אותם.

בהחלט שמותר וחשוב להקשיב לדעות אחרונות...

נכון שלא סותר להיות דתי ובעל נטיה אם לא עוברים על איסור מהתורה. ונכון שיש דתיים שאולי הפכו דתלשי"ם משום שלא מצאו הקבלה בלהיות גם דתי וגם הומו. כשקראתי בפעם הראשונה את מאמרו, הבנתי (אולי לא נכון) שאין דבר כזה גם דתי וגם הומו, כשקראתי בפעם השניה הבנתי את המסר. תודה על ההבהרה.

Naor2x

New member
זה לא מדוייק מצפה...

לא כל הדתיים נמנעים ממשכב זכור - כדברייך. יש כאלה שכן מקיימים את האקט למרות שהוא אסור מדאורייתא. יש כאלה שזה בכלל לא מזיז להם ומבחינתם זה בסדר... ויש שאפילו מוצאים כל מיני "קומבינות" כדי להצדיק למה כביכול זה בסדר שהם עושים כך. קח זאת בחשבון.

צודק נאור, אלא מה...

מז זה אומר שמי שכן מקיים משכבי זכר אינו בהכרח דתי? איך באמת אפשר להגדיר אדם דתי/לא דתי? רק בגלל המצוותעשה או הלא תעשה?!

מה נכון ?

העיקרון הראשי של התורה מהיום שבו האדם ואשתו גורשו מגן העדן מדבר על חופש וזכות הבחירה. האם אתה רואה בעיניי רוחך פורום של קליפטומנים (נטיה לגנוב) דתיים ? מלבד אולי כזה שמנסה בכל כוחו לאבק בנגע ? או על אותו המשקל פורום של בוגדים-בוגדות (נטייה לנאוף) דתיים ? או של רוצחים/אנסים/פסיכופטים סדרתיים דתיים. אני בגדול שמח שאתה וכל אחד רואה את עצמו דתי. אבל אתה לא יכול עקרונית להכריז או להתגאות בזה שאתה גם עובר על מצווה מהתורה וגם דתי בכל רמח ושסה איבריך וגידך. (ובמקרה דנן אין בטל בשישים עובד כי אין אדם יודע מה שכרן של מצוות) אפשר להמשיל זאת, שיבוא אדם או קבוצת אנשים שעושה את כל החוקים, ממש דוגמא ומופת, מלבד עבירה אחת מספר החוקים והיא העלמת-מס או התחמקות משלם מס לריבון (נו זה כולה כמה אחוזים קטנים, חיו ותנו לחיות, למה לעשות עניין מכל דבר). או חוצה צמתים ברמזור אדום (רק בלילה ובשיא הזהירות כמובן וגם שאף אחד לא רואה). ויכריז/ו על עצמם לא רק כאנשים שומרי חוק. אלא בחוסר בושה, עם הקדמת העבירה הספציפית עליה הם עוברים בצירוף - שומרי חוק (במקרה שלנו הומו-דתי-יהודי-גאה) ולהיות הומו זה בדיוק כמו להעלים מס (אתה בוחר בדרך שפוגמת ברצון השם) וגם כמו לעבור באדום (לסכן הן את עצמך והן את החברה שבה אתה חי) אני חושב גם שלא בכדי הנאצים ימ"ש תייגו ההומואים במשולש ורוד הפוך בודד. כהומואים שאינם נאבקים בחורמה בנטייה שלהם מסירים מעצמם חצי מהמגן דוד. והם מחוברים רק לאדמה. ולצערנו הרבה פחות לשכינה שממעל. כלומר ייתכן שחלקכם כדתיים יהודים (או בני דתות אחרות) מאמינים במשולש האבות ובארבעת האמהות, אברהם ושרה יצחק ורבקה (אחי ישמעאל) יעקב רחל ולאה (אחי עשו) הוא ישראל , עלייהם השלום. אבל האם אתם גם מאמינים ביוסף הצדיק בן יעקב ורחל, שיכל לעמוד י"ג שנים מול הפצרותיה של אשת פוטיפר ולא לשכב עימה, גם בסיכון ממשי של חייו, ומאמין בשם עוד כי"ב שנים כשהוא בתוך בית האסורים ושזכה להיות משנה למלך מצרים ולאביהם של מנשה ושל אפריים. והאם הנכם מאמינים במשה בן עמרם ויוכבד, אחי אהרון ומרים, עבד ה' שאף שנעשה לנסיך מצרים שמע את זעקת עמו, ויחד עם אהרן אחיו הוציא את עם ישראל ממצרים מבית עבדים מארץ הטומאה ונתן לנו תורה ומסרה ליהושע שמסרה לזקנים, שמסרוה לנביאים וכו' עד ימיינו אנו. והאם מאמינים בפנחס הכהן קנאי ה' נכד אהרן שהיה מוכן למסור את חייו כדי להציל את עם ישראל מהמגיפה שפקדה אותה בגלל הזנות שפשעה בקרבם. ושהוא אליהו הנביא שקיבל על עצמו בימי אחאב ואשתו איזבל לשחוט 400 נביאי הבעל על הר הכרמל ולעצור את הבצורת. האם יותר מכל מה שאמרתי אתם מאמינים בדוד מלך ישראל, בן ישי, שגודף ושהושמץ ושנרדף רוב שנות חייו, ותמיד בטח בקב"ה ושחז"ל מעידים עליו שאהב את יהונתן בן שאול אהבה שאינה תלויה בדבר בניגוד לאהבת אבשלום לאחותו תמר שהיא אהבה התלויה בדבר, ולא שכב עמו אפילו פעם אחת. וזה להיות רגל רביעית במרכבה. כיבוד הורים - עד עבירה על השבת ! אז מספיק להיות להיות תקועים בספירת ההוד (הומואים-דתיים) ונא לעשות מאמץ ולהגיע גם לספירת היסוד ( ובע"ה נזכה כולנו לראות את ספירת המלכות ובבניין בית המקדש)

Naor2x

New member
לצערי דברייך מלאים בהתנשאות וחוסר-ענווה...

שלא תחשוב, שאם ה' זיכה אותך (או כל אדם אחר) להיות מסוגל לעשות משהו (כמו למשל, לשנות סדרי-עולם ולצאת כנגד הטבע שלך כהומוסקסואל) - אז כולם מסוגלים לזה! אם זוכים למדרגה כזאת זה רק בחסד, ומצד הרחמנות של ה' - ולא בזכות עצמך חס וחלילה. וה' גם יכול לקחת את זה ממך בשניה ולהביא אותך לעמוד במקום שתהיה כולך כזה חלש וחסר אונים - ותראה כמה אתה אפס - ואז אולי תבין ענווה מהי. מה אתה חושב? שאם זכית, אז אתה יכול לזלזל באחרים? לפסול? להסתייג? אביא דוגמא אחרת - לא קשורה להומוסקסואליות: אני במשך שנים רבות למשל, הייתי מכור לכל מיני חומרים, וגם עשיתי דברים נוראיים במסגרת המצב הזה (ותאמין לי שלא נהניתי מזה, והייתי בוכה כל יום וכל לילה ולפעמים מחליט בהחלטות מאד נחושות שזהו. מחר אני מפסיק - ולמחרת כאילו כלום...). לפני שנתיים וחצי, השם עשה נס בחיים שלי - וזיכה אותי לעלות על דרך. התקדמתי מאד. הגעתי למקומות נפלאים. אני נקי כבר הרבה זמן. הגעתי לרמות גבוהות של מודעות וזכיתי לעשות שינויים מרחיקי-לכת בחיי. אז מה? אני יכול עכשיו לבוא ולהסתייג מאחרים? לראות מישהו משתמש ברחוב ולהגיד "חחח...תראה את המסומם הזה, איזה מגעיל". להעביר ביקורת על אחרים שלא זכו עדיין? מה פיתאום. ואתה יודע למה? כי אני זוכר מאיפה באתי. ואני זוכר בדיוק לאן אני יכול לחזור תוך שניה. אני קורא לכל אלה שמשמיצים ומלעיזים שם בחוץ (בין אם אנשים, בין אם רבנים, ובין אם כל אחד אחר) - אל תאבדו את האנושיות חבר'ה! אל תשכחו מי אתם! בסה"כ בני אדם כמוני וכמו כל אחד אחר. אל תשפטו. אל תבקרו. אל תפסלו - כי מי יודע אם מחר לא תהיו אתם באותו מקום... אוהב את כולכם, שבת שלום!

avitano

New member
תסתכל על עצמך לפני שאתה מסתכל על אחרים.

את זה אתה מכיר? העלבת מישהו פעם? פגעת בחבר? שיקרת? לקחת משהו שאינו שלך? אמרת פעם להורים "לא" ? אני בטוח שאחת התשובות תהיה כן, אחרת אתה עומד בתרי"ג מצוות להיות הומו זה לא חטא, זה לא אסור מותר מותר לאהוב גבר, מותר להתאהב אסור לקיים משכב זכר עצם קיום הפורום הוא עידוד משכב זכר? אם אתה רוצה לראות את זה ככה אתה תראה את זה ככה כי זה מה שאתה מחפש מלכתחילה אבל אם תמצא את הפורום כבמה לרגשות שלך, לפריקת התסכול שלך, להבין שאתה לא לבד פתאום זה כן נראה לגטימי הומו לא יכול להפוך לסטרייט כמו שסטרייט לא יכול להפוך להומו ואם אתה חושב שהומו יכול להפוך לסטרייט תלמד אותי איך, אולי היית פעם הומו

גנימדס

New member
אני לא רוצח/קלפטומן/אנס../images/Emo46.gif.

אני לא רוצח. אני לא קלפטומן. אני לא טפוס שבוגד. אני לא רוצח. אני לא פסיכוטי אני לא אנס. הדוגמאות שלך מראות מה אתה חושב עלינו באמת. למרבה האירוניה אתה משווה אותנו לאוכלוסיית הפסיכוטים (=חולי נפש הסובלים מהזיות שאינן קשורות למציאות) ואינך יודע שדוקא אצל פסיכוטים ישנה נטיה להאמין באלוהים,יותר גדולה מאצל בני אדם רגילים. זה מה שאתה חושב עלינו, גבוב של סטיראוטיפים מתובלים בהומופביה שגייסת לצרכיך והכל במסווה של דברי תורה על יוסף,דויד ופנחס... אין טעם אפילו לדבר איתך על אהבתו החד צדדית של יהונתן אין טעם לדבר אתך על חטאו של דוד. מבחנתך אנחנו כולנו דומים לרוצחים /קלטומנים/ אנסים. וזה מגעיל, פוגע, ומעליב. ולמרות זאת יש רק משהו אחד שאולי תקשיב לו. הנאצים בחרו את הסמלים שיענדו קרבנתוהים כדי להשפיל אותם , המגן דודי החל את המלה "ג'יד" שבתרגום חופשי לעברית משמעותו היא "יהודון". המקבילה ל"ערבוש" "קוקוסינל" "כושון" או כל מלת עלבון סטיראוטיפית. הצורה של המשולש הורוד, גם כונתה היא להשפיל. המשולש שבסיסו למטה מזכיר את אבר המין הנשי . צבעו הורוד מעיד כפליים על הרמיזה כי הומואים הם לכאורה סוג של יצורים נשיים. בדומה לדבריך לעיל- מטרת המשולש הורוד היא לפגוע כמה שיותר.

../images/Emo45.gif צודק! יש להפריד בין פשעים חברתיים ובין

חטאים דתיים. אנס, קלפטומן, ורוצח מזיקים לחברה שסביבם. מי שעושה משכב זכר זה חטא שבין האדם למקום... מי שאינו דתי אינו מאמין במושגים כמו "חטא" ו "המקום" וכן קל לו יותר לקבל אותנו. - אגב, יחסי מין בין גברים לא חייבים כלל להיות במשכב זכר... כבר דובר כאן על הנושא.

למעלה