הצד המערבי של איראן...

kopfschmerzen

New member
הצד המערבי של איראן...

קודם כל אפתח, שלא מדובר בבדיחת קשר, אלא במציאות שקוראת באחת המדינות המוסלמיות היותר קיצוניות כיום. באיראן קיימת עשייה מפותחת של ניתוחי פלסטיק קוסמטים, ולא תאמינו גם ניתוחים לשינוי המין. התפיסה אומרת שאם גבר ביום אחד בהיר רוצה להפוך לאישה אז אין שום בעיה הוא יכול לעשות זאת הלכתית ובכך הם טוענים שהם פותרים את בעית ההומוסקסואליות האסורה בהחלט! שאלה פילוסופית: האם אתם חושבים שיש נסיון באיראן לפתח את הרפואה הקוסמתית, ובכך להפוך את איראן למעצמת ניתוחי קוסמתיקה שזה מקור הכנסה לא רע בכלל. האם לדעתכם יש גם פסיקות הלכה ציניות בכדי לשרת אינטרסים כלכליים?

a e q u i t a s

New member
מעניין מאוד../images/Emo4.gif

תמיד שיש דיכוי יותר מידי, קיים צורך אנושי למרוד... תראי למשל ילדים חרדים שהוריהם כופים עליהם להתפלל, שהם גדלים הם הופכים להיות הכופרים הכי גדולים. מתחת לבר'קה (שמלות השחורות האלה שנשים שם לובשות) יש להם ג'נסים, קעקועים ושפתונים... הדור הצעיר שם לא ממש מעוניין במשטר האימים שמתחולל שם, אסור לשמוע מוסיקה מערבית, אסור להגיד פיצה, נשים שם הם נחשבות לנחותות.. הציבור הצעיר לא רוצה את זה... בנוגע לאיראן ממש לא חסר להם כסף, יש להם עתודות נפט עצומות!!! הם ספקית הנפט החמישית או הרביעית בעולם, דווקא הכסף לא משחק להם תפקיד חשוב. אבל הציבור לא רוצה אותם... זה בטוח. אגב, זה מאוד מעניין שניתוח שינוי מין כן, ואילו יחסים חד-מיניים לא חחחחחחח, זה הזוי!

OMRK1

New member
כל כמה שנים

אומרים שהשכבה הצעירה תפיל את המשטר הדתי וזה אף פעם לא קורה.... זכור לי שלפני 3-4 שנים פרצו מהומות בטהרן וכולם אמרו הנה הסוף מגיע, ואז נבחר אחמדיניג'אד.... מזכיר את נובמבר 2005 בצרפת, אמרו הנה עכשיו יתייחסו אליהם אחרת ומה קורה? אנו מוצאים עצמינו עם 200 חיילים צרפתיים במקום 5000 בלבנון או משהו כזה.

a e q u i t a s

New member
תראה תמיד טוב לקוות

אני לא מאמין שיש אפשרות צבאית לתקוף באיראן, ואם כן זה המחיר לישראל יהיה חמור מאוד, אני מאמין שלנסות לעודד הפיכה חילונית היא אפשרית יותר...אני גם יודע שארה"ב בוחנת גם את אופציה הזאת ולדעתי הם מתחבטים מאוד בשאלה הזאת

kopfschmerzen

New member
נפט זה לא הכל...

תראה, זה נכון שאיראן עשירה בנפט. אבל לא רק מנפט בונים כלכלה. יש המון אנשים במש"ק האיראני שמתפרנסים מענפים אחרים. אל תשכח שמדובר במדינה ענקית מבחינה כלכלית התוצר הגולמי לאומי לנפש עומד על כ-8238 $ שזה רחוק ממדינות המערב ומישראל. בזמן האחרון, המדינות העשירות בנפט בונות תוכניות חירום על מנת להציל את עצמם מהעובדה שבעוד כמה שנים הנפט יגמר, והם יצטרכו לנהל כלכלה שונה לחלוטין. מדינה הרוצה להמשיך להיות עשירה לא יכולה להסתמך רק על ענף אחד. ועוד משהו... כבר עכשיו עשיית הפלסטיקה פורחת ומכניסה מליוני דולרים לכלכלה האירנית.

a e q u i t a s

New member
נשמע מעניין

את האמת, אני לא מכיר את ענף הניתוחים הפלסטיים באיראן, אבל במידה ואתה אומר שעל פי הלכה מותר לעשות כאלה שינויים חיצוניים, יכול להיות שבאמת אתה צודק.. זה בהחלט מענייין...דווקא איראן הקיצונית מאפשרת דברים לכאורה מערביים שכאלה.

למעלה