הצד הטוב של מאריה

McBrownie

New member
הצד הטוב של מאריה

ראיתם את זה:
http://perezhilton.com/2013-01-12-m...d-angel-lols-american-idol-video#.UPRP32d5GPE
?
ראיתי את הקליפ הזה כבר בשבוע שעבר במאריהדיילי.קום, אבל פרז הילטון פרסם שהיא מנסה "להראות את הצד הטוב שלה"..
לי זה סתם נראה כאילו היא מנסה להסתכל לכל המצלמות/ מנסה להימנע מלהביט בניקי פן תהפוך לנציב מלח.

דרך אגב זה פורסם בעמוד הפייסבוק של טל ברמן ואביעד קיסוס... לפחות אזכור כלשהו מהארץ

eranmc

New member
היא נראית כוסית אש!!!!!!!!!!!!!

מת על מראה 98-99 שלה סטייל הארטברייקר ואיי סטיל ביליב.

McBrownie

New member
נכון!

אני זוכר שהייתי בהלם כשהיא הופיעה ב-SNL עם Migarte ו-Touch My Body.

אני הכי אוהב את המראה שלה ב-97-98, תקופת באטרפליי [בטוקיו דום!! מהממת-הורסת]; כשהמראה שלה עבר טרנספורמציה אבל המשקל שלה לא

McBrownie

New member
חע יוו, האמת שה-Mc זה לא מאריה קארי

[לא קלטתי את זה עד שאמרת], אלא כמו התחילית של שמות המשפחה- מקג'ונסון, מקדאגלס, מקארת'ור.. מקדונלדס :)
ובראוני זה כמו בראוניז.

ממ מה עוד? סטודנט בן 24, לומד באוניברסיטת תל אביב, שנה שלישית.. קולט שיש עוד שבוע בערך עד סוף הסמסטר ונלחץ.

קוֹבּ

New member
מטומטמת, תפתחי שרשור היכרות אולי?

רובנו מכירים את כולם אבל בטח שלא לעומק או את הפרטים הקטנים.
נגיד כולנו יודעים שרועי אוחצ'ה פסיבית אבל לא יודעים עוד פרטים על חייו הסודיים.
וכולנו יודעים שהיית זונה של פלאפון אבל מה את עושה כעת?
וכו'.

McBrownie

New member
ד"א אתמול התחילה התוכנית the real husbands of

hollywood..
זוכרים את זה? היא פרודיה ל-housewives אני מניח [התוכנית מתוסרטת נדמה לי] . אבל ניק שם!
נראה לי ב-BET Awards הראו איזה קטע משם..
מעניין איך ניק משחק.

McBrownie

New member
אתמול קווין הארט היה באלן [לפחות בעונה שיש

ביס] ואז זכרתי שהוא מוכר לי מאיפשהו. גיגלתי אותו קצת ואז ראיתי שאולי מה-BET Awards, ואז ראיתי את המערכון שקישרתי אליו. חיפשתי מתי מתחיל והפלא ופלא- זה בדיוק התחיל! :O
עוד לא ראיתי את הפרק אז אין לי שמץ עד כמה ניק מעורב, אבל גם ג'רמיין דופרי שם [למרות שהוא פחות מעניין]

למעלה