הצד האחר - מעפר לעפר

SilentakaPsycho

New member
הצד האחר - מעפר לעפר

אחרי תקופה ארוכה שבה לא שיחררנו חומרים כי אפשר להגיד שלא יצאנו מהמעבדה עקב העבודות על המיקסטייפ הבא, מגיע שיר חדש מבית הצד האחר. שיר סולו שלי שהוא בעצם חלק מאוסף של Rares & Unreleased שיראה אור בקרוב, באוסף תוכלו לשמוע שירים שהוקלטו בזמן העבודה על "לא עובר רדיו" ולא הופצו עד כה. כנסו ל www.myspace.com/theothersidecrew הMySpace של הצד האחר ותוכלו להוריד את השיר החדש: סייקו - מעפר לעפר. תמצאו שם גם תמונות חדשות של ההרכב. כמו תמיד אשמח לשמוע תגובות ולא להתייחס אליהן, Peace & Love. Spread the Anarchy & Fight The Babylon System!

Suctor

New member
זה כל כך

אחד הדברים הכי טובים ששמעתי בזמן האחרון. לא יודע

ohhh s

New member
חולה על הסגנון שלכם

אתם באמת מוכשרים ברמות.. ריספקט אנשים

Self Made

New member
האלבום שלך נשמע חרא

לעומת זאת מה שבספייס "מעפר לעפר" זה גדול

SilentakaPsycho

New member
מן הסתם

יש הבדל בין חומרים מלפני 3-4 שנים וחומרים מלפני שנה... ועדיין... מעריך את דעתך...

SilentakaPsycho

New member
לא יכולת גם תאכלס

כי האלבום יצא יחסית לא מזמן, לפני שנה וקצת אם אני לא טועה... אבל רובו הוקלט לפני ארבע שנים כשעוד הייתי אמסי בחיתולים... וזאת גם היתה הכוונה שלו תאכלס, להראות פוטנציאל ולא יותר מזה...

Self Made

New member
עדיף היית משאיר את זה לעצמך

תאמין לי ,זה מקסימום יגרום להסתייגות ממך. דברים עכשוויים, כמו לדוגמא המיקסטייפ של הצד האחר, מראים את את הפוטנציאל

SilentakaPsycho

New member
יכול להיות אתה צודק, יכול להיות גם לא

כי יש מספיק אנשים שהם כיום מאזינים של הצד האחר בזכות האלבום שלי... אבל לך תדע, מעבר לעניין של רמת איכות - שזה משהו שלא עניין לי ת'תחת אז, כי אם השיר טוב הייתי מוציא אותו אז גם במייק של שתי שקל... וכל דבר מעבר לזה לא יכולתי לדעת אז כשהוצאתי אותו...

Self Made

New member
לא מדבר על זה, הביצוע חביב והכל,

משהו שאפשר לשמוע אבל ההפקות שמה פשוט הרסו הכל, ממש הכל כשאומרים שהפקות הן חלק גדול בשיר, אז שמים לב ואצלך שמים לב מה חסר.

Poetic Death

New member
רדום מדי יחסית למיקסטייפ, לא אהבתי.

אבל מת עליכם בכלליות.

למעלה