הצדק שהלך לאיבוד

הצדק שהלך לאיבוד

שלום לכולן חייבת לשתף אתכן ביום הנורא הזה שעברתי. חברה מהעבודה נכנסה למשרד מה זה בוכה היום ואני שאלתי מה קרה בהתחלה היא לא הסכימה לספר בסוף היא סיפרה שהיא בהריון..... נו מה לא בסדר אתן שואלות אז זהו שזה לא מתוכנן והיא בכלל לא רוצה ומה פתאום הפנצ´ר הזה????? היא ובעלה חושבים על הפלה ואולי לא???? בקיצור בלאגן אתן מבינות היא קוראת לדבר שאני כל כך רוצה פנצ´ר. קשה לי לתאר לכן מה זה עשה לי לבטן ממש עמדו לי דמעות בעינים מצד אחד רציתי לעודד אותה מצד שני נגמרו לי המילים איפה הצדק תגידו לי????????? בהמשך הלכתי לשרותים בכדי לבכות קצת ורחם על עצמי וכמובן שהתחילו דימומים 5 ימים יותר מוקדם כאילו להדגיש את החסר... חשבתי לעצמי שהכי כדאי לצאת מוקדם ולעשות קניות זה תמיד משפר לי את ההרגשה אז ככה: 4 חולצות 2 מכנסים והמצב רוח הנורא לא רוצה להעלם רק הכסף. ולסיכום היום בערב בא לבקר חבר שנמצא במילואים צו 8 וסיפר על המלחמה ששם אז שם מלחמה כאן פיגועים אנשים מתים ומה מדאיג אותי???? ההריון. אני כבר מרגישה אשמה בכל התופת הזו סליחה על האורך אבל הייתי חייבת לפרוק שחר

נותנים אגוזים למי שאין שיניים....

כך אומר הפתגם, וכך זה בחיים..... צר לי כ"כ על היום הזה שעברת, יכולה כ"כ להזדהות בעניין החברה עם הפנצ´ר, חויתי דבר דומה לפני כשנה, כ"כ כעסתי על העולם, כ"כ כעסתי על אותה חברה, להגיד לך שזה יעבור, זה לא, גם עכשיו לאחר שקראתי על חברתך שאינה קרובה אלי כלל, הבטן מתהפכת לי, וזה עושה רע בנשמה. אז תפרקי תשחררי, תנשמי עמוק זה עוזר להקל על הכאב
טליה

אולה *

New member
../images/Emo24.gif שחר יקרה

העולם אינו צודק. נקודה. סימן קריאה!!! הבחורה חושבת על הפלה? האמת - זכותה. למרות, שאינני מבינה איך בן אדם יכול לעשות הפלה מסיבת הפנצ´ר. אבל - זכותה. כשאני חושבת על הכסף שהוצאנו על קונדומים, אני וושבת שהייתי מממנת לפחות טיפול פרטי אחד. ואיך נלחצנו כאשר הקונדום נקרה חודשיים או שלושה לפני החתונה (סליחה, עשינו את זה גם לפני החתונה
) וחשבתי שאצטרך להרחיב את שמלת הכלה... גם בעלי גוייס בצו 8. ודבר אחד מאוד מדאיג אותי: אם ח"ח יקרה לו משהו אשאר בלי ילד ממנו. וזה קורע אותי. אבל החיים ממשיכים, ואנחנו ממשיכים בטיפולים ומאמינים שנצליח. אני מאמינה וגם את תאמיני.
אולה

הי אולה

מקווה שהזמן שהאיש בבית יעשה לך רק טוב וכן אני מחזיקה עוד אצבעות שהפעם זה יצליח...

נועם@בת

New member
כן, אולהים לא מחלק את המתנות שלו

בצורה שווה. לפני שנה בערך ישב לי בצד השני של האיסיק בחור מתוק אחד שהיה לחוץ פחד, כי חשב שהכניס מישהי להריון. האמת, דאגתי לו. אני מתה עליו ולא רציתי שהחיים שלו יסתבכו. אז ישבנו ושחזרנו עד שהבנו שזה לא הריון. לא כעסתי, כי כל כך דאגתי בשבילו. אבל אני רואה כל כך הרבה נשים, כאלה כמו בפרסומת של חודש רביעי חינם, וחושבת לעצמי- מה היה קורה אם במקומה אני הייתי נכנסת להריון- ואין לי תשובה. דבר אחד אני יודעת, שהילד שלי ושל האיש שלי יהיה הילד הכי בעולם. ולי זה מספיק
נועם

kathi

New member
משהו לעידוד נפגעות הרירית

תכנסו לפורום של ואלה יש שם סיפור מדהים על כניסה להריון עם רירית של 5 מ"מ !!!!! ובעניין האגוזים והשיניים- למדתי בדרך הקשה לא לחפש אתהצדק בדברים האלה כי הוא פשוט ל א ק י י ם. אז תתעודדי חמודה ומבטיחה שגם לך ההריון יגיע.

האמת שאני לא

כועסת אני אפילו מבינה אותה במהלך הימים שעברו חשבתי על זה הרבה זה. גם אני הייתי בלחץ מהריון עד לפני שנתיים חשבתי שזה הדבר הכי משבש חיים שיכול לקרות אולי גם אני אמרתי דברים מעצבנים למשהי שממש רצתה באותה תקופה... (אולי זה העונש שלי???? אבל בימים האחרונים יש סימנים של מחזור ותאמינו או לא בכיתי רק קצת. יש משהו משחרר בלדעת אפילו בלדעת שזה שלילי. אז כנראה שטבעי זה לא אנחנו.. מחכה כבר למחזור הרציני בכדי ללכת לרופא ולהתחיל איקקלומין (אחרי שנה ו7 חודשים סוף סוף עושים משהו). אז מדהים אבל יש בי תקווה. ועוד משהו לפני כמה ימים הייתה לאיש ולי שיחה ששפחה אור חדש על הדברים. נסינו להבין מה כל כך מטריף אותי בנסיונות האלה והגענו למסקנה שזה חוסר השליטה בחיים (ואני ממש משוגעת לשליטה). אז האיש אמר אם היית יודעת שבעוד שנתיים מהיום יהיה לך ילד היית נרגעת???. והתשובה אחרי מחשבה רבה הייתה כן בטח שהייתי נרגעת המחשבה שלעולם לא היא מה שכל כך משגע אותי האיש הבטיח שבעוד שנתיים מהיום בטוח שיהיה לנו תינוק. כשהו מבטיח אני מאמינה..... אז המשך יום טוב לכולכן וסליחה על האורך שחר

למעלה